sonia45 19.06.05, 19:50 Co sadzisz o tym kreatorze? Czy podobaja Ci sie jego kolekcje? Zaproponowano mi pare ciuchow od niego, raczj wielka klasyka. A jego perfumy? Ktos z mojej rodziny pracuje dla niego w Stanch. Czy sa to ciuchy drogie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umaa Re: Do zettrzy- Prosba-Narciso Rodriguez 19.06.05, 19:54 a jezeli jej sie nie podobaja to ich nie wezmiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia45 Re: Do zettrzy- Prosba-Narciso Rodriguez 19.06.05, 19:59 Dlaczego pytasz, znasz jego ciuchy? Zalezy, ile beda mnie kosztowaly dzieki "rodzinnemu" rabatowi? Jade do NYC tego lata, wiec mi zalezy na Waszych opiniach. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
sonia45 Re: Do zettrzy- Prosba-Narciso Rodriguez 19.06.05, 20:06 Wiec co o jego ciuchach myslisz umaa? Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Do zettrzy- Prosba-Narciso Rodriguez 19.06.05, 20:12 co do jakosci sie nie wypowiadam bo nic nie posiadam z tej koolekcji, kiedys zachorowalam na punkcie dwoch sukienek ale ze tak powiem bylam "daleko od sklepu" Odpowiedz Link Zgłoś
sonia45 Re: Do umaa Prosba-Narciso Rodriguez 19.06.05, 20:18 A te sukienki to z dawnych kolekcji, bo moze sie zalapie? Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Do umaa Prosba-Narciso Rodriguez 19.06.05, 20:21 kiecki bodajze na ten sezon, ale widziane calkiem dawno bo na zdjeciach z pokazow Odpowiedz Link Zgłoś
sonia45 Re: Do zettrzy- Prosba-Narciso Rodriguez 19.06.05, 20:02 up, jestes tu Mrs zettrzeciak? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Do zettrzy- Prosba-Narciso Rodriguez 19.06.05, 20:07 wlasnie, perfumy - Narciso sprzedaje wiecej perfum niz ubran, chociaz jego projekty sa wyjatkowo eleganckie; ciuchy bym brala, sa raczej dosc drogie i zdecydowanie couture, warto je miec perfumy - ceny miedzy $80-$150 za flakon, czyli nie sa bardzo tanie, ale tez nie koniec swiata - przyznaje ze ich nie uzywam, wiec nie moge ich opisac, ale jesli chcesz to wpadne do jakiegos sklepu i dokladnie je obwacham Odpowiedz Link Zgłoś
sonia45 Re: Do zettrzy- Prosba-Narciso Rodriguez 19.06.05, 20:16 Perfumy moim zdaniem sa nieciekawe, to jakies reminiscencje z jego podrozy po Egipcie, czy jego znajomej. Sa bardzo odurzajace. Zreszta nie perfumy mnie interesuja tylko jego ciuchy. Czy jest jakis must have od niego? Ponoc projektuje tez buty? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Do zettrzy- Prosba-Narciso Rodriguez 19.06.05, 20:23 o tak, buty! prawie blahniki, buty sa rewelacyjne, jak najbardziej bierz, mam nadzieje ze nie masz klopotu z chodzeniem na obcasach, bo Narcissowe nie dosc, ze wysokie, to cieniutkie jak szpileczki, ale cudne jakis musthave - chyba nie, nie slyszalam, nie jest to projektant kultowy, po prostu niewiarygodnie piekne ubrania Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Do zettrzy- Prosba-Narciso Rodriguez 19.06.05, 20:50 Jesli chodzi o perfumy, to mnie sie nawet podobaja te w rozowej butelce. Bardzo kwiatowe i troche ciezkawe, ale wieczorne wyjscie w sam raz. Chyba, ze jestes typem niesmialym, bo to sa dosc wyzywajace perfumy. Jesli kupisz, to na pewno co druga osoba nie bedzie tym pachniec, bo np. w UK one sa do dostania tylko w Harrodsie. Co do ubran, to Rodriguez jest dosc minimalistyczny - zadne tam wzorki, falbanki - raczej bloki kontrastujacych kolorow. Mnie sie podoba sposob, w jaki jego ubrania sa krojone - niby klasycznie, ale z oryginalnymi detalami. Eleganckie i raczej klasyczne niz widowiskowo-na-czasie. Odpowiedz Link Zgłoś