Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZKI!

20.06.05, 22:55
    kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,57324,2776411.html
    30% Polek ozieblych seksualnie, klopoty finasowe, a te gosposie i operki w
    Francji, to zaciukane na smierc za 300 euro jak Trinty czy Aïcha-Medea, no
    pewnie, ze macie chrapke na Francuza, tylko kondycja nie ta.
    No tak zaciukane Polki, ozieble w lozku dyskutuja o problemach seksualnych z
    ksiezulkiem na spowiedzi. hahaha! To jest the best artykul wyborczej.
    Moj maz sobie zreszta wyrobil opinie o Polkach ne guest tournée zarbokowym we
    Francji: grube baby z wschodnioeuropejskimi szerokimi twarzyczkami. Nie ma
    chrapki na takie eksponaty! A juz koniecznie trzeba isc do kosciola polskiego
    w Paryzu na msze w niedziele o 11H. Szok kompletny kulturowy dla Francuza,
    rewia mody z Promodu z gruba tapeta na twarzy u kobiet, a chlopy pokotem
    klekaja po ziemi.
    Obserwuj wątek
      • Gość: anka Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:57
        Idiotka!!!!!
        • edavenpo Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 20.06.05, 22:58
          Prosze nie karmic trolla bo bedzie sie rozmnazal ;-)))))))))))))))))))
          • Gość: Majka Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK IP: *.server.ntli.net 20.06.05, 23:00
            a coz to za kant??!!
            • Gość: Trinity ZIGNORUJMY TEGO TROLLA RAZ NA ZAWSZE ! IP: *.150.97-84.rev.gaoland.net 21.06.05, 22:12
              Dziewczyny, toz to zwykly troll forumowy! Dwa czy trzy razy dalam sie nabrac na
              te nedzne prowokacje, troche mnie ponioslo, ze ja - stateczna trzydziestoletnia
              kobieta z mezem i dwojka dzieci jestem wyzywana przez ta gowniare od "operek" (
              bo przeciez w ustach tego trolla "operka" to obelga!!) tylko dlatego ze mieszkam
              we Francji. Boli ja ze na poludniu mieszkam i nie musze sie smazyc latem w
              betonie. No i strzyka jadem, wstretna zmija. Zreszta mam powazne podejrzenia ze
              sama zna Paryz z "bycia "operka wlasnie. Ale wiecej juz sie nie dam sprowokowac
              tej gowniarze. Po prostu ZIGNORUJMY JA RAZ NA ZAWSZE - NIECH SPLYNIE Z TEGO
              FORUM Z PODKULONYM OGONEM! Od dzisiaj nie bede juz odpowiadala na jej durne
              prowokacje! I Wy tez tak zrobcie, nie dajcie sie poniesc !! Niech sie ten troll
              ukisi we wlasnym jadzie !!
              • Gość: aga Re: ZIGNORUJMY TEGO TROLLA RAZ NA ZAWSZE ! IP: *.chello.pl 22.06.05, 13:32
                Biedna paryżanka, mąż ją wkrótce zostawi dla jakiejs Francuzki...
        • aisha-medea widze,ze ci za skore zalazlam 21.06.05, 10:49
          Oj, laparisienne, widze, ze cos ci za skore zalazlam - no to powiedz, ktory
          punkt moich poprzednich wypowiedzi zabolal cie najbardziej? Byly za bardzo
          prawdziwe?

Jesli chcesz wiedziec, faceta mam Anglika, a nie Francuza, na miesiac duzo
          wiecej niz 300€ (za tyle to nawet pokoju nie wynajme...), nie pracuje
          wieczorami, tylko studiuje (co juz zreszta mowilam), do tego mam figure modelki
          i twarz, za ktora sie faceci ogladaja... Czegos mi zazdroscisz, ze tak mnie
          atakujesz?

Przepraszam wszystkie forumowiczki, tym postem rzeczywiscie znizam sie troche
          do poziomu laparisienne, ale mnie zdenerwowala atakiem personalnym.
          • Gość: Trinity Ja z kolei dodam pod adresem connasse parissienne IP: *.131.99-84.rev.gaoland.net 21.06.05, 17:57
            Ja z kolei dodam od siebie, chociaz tez nie lubie sie znizac do prymitywnego
            poziomu tej malej connasse, ktorej jedyna zasluga w zyciu jest zlapanie
            jakiegos tam malutkiego francuziczka 140 wzrostu w kapeluszu zapewne, i teraz
            pieje z zachwytu ( oh-lalalalalala!)nad paryskimi chodnikami pelnymi psich
            gowienek, bo nigdzie indziej na swiecie nie byla i nic lepszego nie widziala. W
            dodatku mysli sobie toto, ze tylko ONA na cala Francje nie jest operka ( choc
            kto wie, niewykluczone ze WLASNIE NIA JEST i dlatego tak strzyka jadem). Powiem
            ci tak, glupiutka dziecino, gdybys byla szczesliwa kobieta tak jak ja, nie
            byloby w tobie tyle frustracji i zlosliwosci. No coz, pewnie twoj malusienki
            francuziczek i brudna Sekwana az tyle szczescia ci nie daja. Zajmij sie swoim
            zyciem, zamiast pluc jadem. Glupia, zalosna, prymitywna baba - zero klasy, za to
            zlosci wiecej niz rozumu... Bleee
            • Gość: Trinity Re: Ja z kolei dodam pod adresem connasse parissi IP: *.131.99-84.rev.gaoland.net 21.06.05, 18:31
              Jeszcze jedno - napisalam juz to w poscie ponizej, ale powtorze jeszcze raz - w
              moim wieku na au pair juz bym sie chyba nie nadawala, nie kazdy ma 20 lat i
              pstro w glowie tak jak panna "parisienne" pretentieuse
      • pianazludzen Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 20.06.05, 22:59
        oh la la! :) chrapkę na francuza, nono.
      • laparisienne Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 20.06.05, 23:02
        Prawda zawsze boli, mozecie podziekowac redaktorkom z wyborczej. Napewno zaraz
        jakas sie pokwapi, zeby skasowac watek, bo obrazam Polki. SAMI POLACY TAK O WAS
        PISZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Majka Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK IP: *.server.ntli.net 20.06.05, 23:03
          to rzeczywiscie jest kant!
        • pianazludzen Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 20.06.05, 23:04
          > Prawda zawsze boli

e tam, mnie akurat nic nie boli.
        • n_nicky Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 20.06.05, 23:17
          >O WAS< A dlaczego o NAS? Skoro nie uważasz siebie za Polkę,to po co się
          wypowiadasz po polsku na forum,he?
          Ja nie czuję się obrażona,bo nie mam powodu:/
        • Gość: goldi Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.05, 17:25
          Jak krzyczy. Nerwowa siakaś jest ta POLKA. Ale do koscioła chodzi.Dobrze.:))))
        • Gość: Trinity Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK IP: *.131.99-84.rev.gaoland.net 21.06.05, 18:01
          Ze tez nie masz co innego robic wieczorem o 23 z minutami, widac ten twoj maz
          maly francuziczek nie za dobrze sie toba zajmuje... A moze to on jest oziebly i
          stad twoje siedzenie przed komputerem w porze o ktorej normalni zakochani w
          sobie ludzie profitent du lit ;-)))))
      • kate-gun Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 20.06.05, 23:12
        Dobrze się czujesz?
        bo ten opis pasuje co najwyzej do moherowych beretow, ale napewno nie do
        mlodych polek :>
        • laparisienne Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 20.06.05, 23:19
          Sadzisz, ze wzieli pod uwage tylko kobiety po menpauzie? Nie twoje kolezaneczki
          w wieku rozrodczym?
          • kate-gun Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 20.06.05, 23:31
            ja i moje kolezaneczki nie mamy problemow z oziebloscia
            nie interesuje nas tez zycie seksualne fhancuzek
            idz, ubarw swoje zycie seksulane bo najwyrazniej ci sie nudzi :]
      • kochanica-francuza Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 20.06.05, 23:17
        a co w tej prawdzie jest bolesnego?

lepszy orgazm przedwczesny niż żaden,hehe,a skoro orgazm,to gdzie oziębłość?

troll się nie rozmnaża,bo uperfumował sobie cipkę i mu w niej wszystkie plemniki
        wyzdychały (wybaczcie,nie mogłam się powstrzymać)
        • n_nicky Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 20.06.05, 23:19
          > troll się nie rozmnaża,bo uperfumował sobie cipkę i mu w niej wszystkie plemnik
          > i
          > wyzdychały (wybaczcie,nie mogłam się powstrzymać)
          :))))
          • kinky5 Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 22.06.05, 02:01
            dobre!!!
      • Gość: asia seks nie moze byc "oziebly" IP: *.4.15.vie.surfer.at 20.06.05, 23:21
        parisienne
      • laparisienne Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 20.06.05, 23:26
        Pisz zazalenia do wyborczej albo tego Lwa Starowicza.
        barzdo dobry komentarz pod artykulem
        gosc krajan
        "Polki sa dobre w lozku, ale z dewizowcem"
        No tak za dewizy to sie wysilacie. Az mi sie wierzyc nie chce, 30 % ozieblych
        kobiet w Polsce, czyli co trzecia na forum moda. Buhahahah
        • kochanica-francuza Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 20.06.05, 23:30
          laparisienne napisała:

> gosc krajan
          > "Polki sa dobre w lozku, ale z dewizowcem"

Taaa,pewnie go żadna nie chciała,bo stary i brudny,to się odgryza.

Skoro w tejże Wyborczej,w "Wysokich Obcasach",kobieta pracująca jako prostytutka
          pisała,że niektórych klientów trzeba było po prostu UMYĆ

(pod pretekstem "jakiś ty śliczny,jakiś ty seksowny" - a tu zmięty brzuchaty
          śmierdziel bez zębów),to potem taki leci brudny do żony i się obraża,że go żona
          nie chce,a panienka doceniła.

> No tak za dewizy to sie wysilacie.

Nie przypominam sobie.Wszyscy moi kochankowie byli Polakami tudzież nie
          ciągnęłam ze współżycia żadnych korzyści materialnych,pośrednich ani bezpośrednich.

Az mi sie wierzyc nie chce, 30 % ozieblych
          > kobiet w Polsce, czyli co trzecia na forum moda.

Nooo,jak ktoś wierzy we wszystko,co prasa pisze...
          • laparisienne Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 20.06.05, 23:39
            A w co mam wierzyc z prserpektywy 1500 km, w zadufane odpowiedzi forumek, czy
            badania uznanego Lwa Starowicza.
            Kochanica, to ty z tym szybkimù orgazmem i laptopem? Wyobrazm sobie Ciebie.
            Widisz wszystko byloby lepiej, zebys wziela wiecej czasu i poperfumowala sobie
            np. futrko przed tym szybkim seksem. Facet bylby zaskoczony, zaintrygowany, ze
            wydalas 500 zl na perfumy od Guerlaina dla Twojego kochanka.
            • kochanica-francuza Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 20.06.05, 23:45
              laparisienne napisała:

> A w co mam wierzyc z prserpektywy 1500 km, w zadufane odpowiedzi forumek, czy
              > badania uznanego Lwa Starowicza.

Pytałaś go bezpośrednio? Nie.Nie czytasz wyników badań Starowicza,tylko
              papkę,jaką z nich zrobiła prasa.A to nie to samo.

> Kochanica, to ty z tym szybkimù orgazmem i laptopem?

coś ci nie pasuje?z laptopa właśnie piszę,a jakże:-)

> Widisz wszystko byloby lepiej, zebys wziela wiecej czasu i poperfumowala sobie
              > np. futrko przed tym szybkim seksem. Facet bylby zaskoczony, zaintrygowany, ze
              > wydalas 500 zl na perfumy od Guerlaina dla Twojego kochanka.

niestety nie mam takiej kwoty na perfumy,ostatnio słabiej stoję finansowo.może
              cię to zdziwi,ale ludzie mają dobry seks bez perfum guerlaina.

ciekawe,skąd się wzięły legendy o słynnych kochankach,kiedy jeszcze nie było
              guerlaina - jak myślisz?;-)))))))))))))))))))))))))
              • laparisienne Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 00:02
                kochanica-francuza napisała:

> laparisienne napisała:
                >
                > > A w co mam wierzyc z prserpektywy 1500 km, w zadufane odpowiedzi forumek,
                > czy
                > > badania uznanego Lwa Starowicza.
                >
                > Pytałaś go bezpośrednio? Nie.Nie czytasz wyników badań Starowicza,tylko
                > papkę,jaką z nich zrobiła prasa.A to nie to samo.
                >
                >
                >
                > > Kochanica, to ty z tym szybkimù orgazmem i laptopem?
                >
                > coś ci nie pasuje?z laptopa właśnie piszę,a jakże:-)
                >
                >
                >
                >
                > > Widisz wszystko byloby lepiej, zebys wziela wiecej czasu i poperfumowala
                > sobie
                > > np. futrko przed tym szybkim seksem. Facet bylby zaskoczony, zaintrygowan
                > y, ze
                > > wydalas 500 zl na perfumy od Guerlaina dla Twojego kochanka.
                >
                > niestety nie mam takiej kwoty na perfumy,ostatnio słabiej stoję finansowo.może
                > cię to zdziwi,ale ludzie mają dobry seks bez perfum guerlaina.
                >
                > ciekawe,skąd się wzięły legendy o słynnych kochankach,kiedy jeszcze nie było
                > guerlaina - jak myślisz?;-)))))))))))))))))))))))))

Ah, kochanica zawiodlas mnie, myslam ze ty prawdziwa kurtyzana francuska, co
                wie wszystko jak udobrzyc facetom w lozku. A u kurtyzany francuskiej perfumy to
                podstawa. Ogladalam program o krolu Leszczynskim, on byl kwintesecja
                luksosowego zbreznika w lozku. W tamtych czasach na jego w dworze w Nancy i
                Louveciennes osiagnieto apogeum tworzenia fardow i perfum, o to wszystko bylo
                zawarte w malych, wykwintnych necesserkach ze zlota, kamieni szlachetnych,
                emalii. Poprostu cudenka. Jego francuska kochanica miala otwarty salon, ktory
                byl znany z lubiezy i wyuzdania.
                Ah
                • kochanica-francuza Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 00:10
                  dworze w Nancy i
                  > Louveciennes osiagnieto apogeum tworzenia fardow i perfum, o to wszystko bylo
                  > zawarte w malych, wykwintnych necesserkach ze zlota, kamieni szlachetnych,
                  > emalii. Poprostu cudenka. Jego francuska kochanica miala otwarty salon, ktory
                  > byl znany z lubiezy i wyuzdania.
                  > Ah

No ale z definicji samej - nie była kochanicą Francuza;-))))))
                • aisha-medea Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 10:53
                  i nalezy jeszcze dodac, ze perfumy byly uzywane, zeby zabic nieprzyjemny zapach
                  niemytego przez kilka tygodni ciala... To jak juz sie chcemy trzymac faktow
                  historycznych. Kowadelka do zabijania karaluchow tez bywaly ze zlota.
                  • kochanica-francuza Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 13:57
                    aisha-medea napisała:

> i nalezy jeszcze dodac, ze perfumy byly uzywane, zeby zabic nieprzyjemny zapach
                    >
                    > niemytego przez kilka tygodni ciala...

Oj to prawda...Śmierdziały całe dwory,a jeden z królów lubił jadać
                    czosnek...(oczywiście o myciu zębów nikt nie słyszał).

Jak więc mawiały jego faworyty(kochanice!):Sire,gdyby pan nie był królem,nie
                    można byłoby wytrzymać tego...zapachu.
                  • kochanica-francuza Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 14:35
                    aisha-medea napisała:

> i nalezy jeszcze dodac, ze perfumy byly uzywane, zeby zabic nieprzyjemny zapach
                    >
                    > niemytego przez kilka tygodni ciala... To jak juz sie chcemy trzymac faktow
                    > historycznych. Kowadelka do zabijania karaluchow tez bywaly ze zlota.

Moja droga,nie karaluchów,tylko WSZY pod peruką.
                    • aisha-medea Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 22.06.05, 08:36
                      o przepraszam, na 100% masz racje - ja pomyslalam o takich wiekszych, ktore
                      widzialam niedawno w jakims muzeum i te napewno byly do karaluchow. Widocznie
                      istnialy tez mniejsze do wszy... brrrr... koszmar
                      • kochanica-francuza Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 22.06.05, 13:57
                        aisha-medea napisała:

> o przepraszam, na 100% masz racje - ja pomyslalam o takich wiekszych, ktore
                        > widzialam niedawno w jakims muzeum i te napewno byly do karaluchow.

Kurcze,a to ja przepraszam,nie wiedziałam!Dokształcam się!

Widocznie
                        > istnialy tez mniejsze do wszy...

no a jak!
            • papryczka_ag Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 10:03
              A znasz Lwa Starowicza :))))))
              Bo jakby to przeczytał to by się uśmiał...
        • Gość: gabi Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 10:52
          Już ty najlepiej wiesz co to za wysilek za dewizy :)
      • zettrzy ciekawe, jaki seks maja pahyzanki, skoro o 23 20.06.05, 23:37
        wieczorem siedza na forum Moda zamiast byc w lozku z partnerem
        • kochanica-francuza Re: ciekawe, jaki seks maja pahyzanki, skoro o 23 20.06.05, 23:39
          zettrzy napisała:

> wieczorem siedza na forum Moda zamiast byc w lozku z partnerem
          no właśnie,ja o tej porze byłabym już po pierwszym wieczornym seksie,gdybym
          miała z kim...eh...
          • zettrzy no wlasnie, ona nie ma z kim i dlatego tak ja 20.06.05, 23:44
            zafrapowal ten artykul o seksie. Przynajmniej zastepczo posluzy sie slowem,
            skoro na czynnosc nie ma bladej szansy.
            • kochanica-francuza Re: no wlasnie, ona nie ma z kim i dlatego tak ja 20.06.05, 23:46
              no - tylko że ja nie wchodzę na fora francuskie i nie piszę z wypiekami na
              twarzy np.czegoś takiego:"Głupie Francuzki,wasi Francuzi wolą żony ze
              Wschodu,bla bla bla...";-)))))))
        • laparisienne Re: ciekawe, jaki seks maja pahyzanki, skoro o 23 20.06.05, 23:44
          zettrzy napisała:

> wieczorem siedza na forum Moda zamiast byc w lozku z partnerem

To to nic nie masz ani seksu, ani chlopa, za to 3300 orgazmiczych postow na
          portalu wyborczej! Buhahahaha
          Wyszukiwarka : podpis zettrzy 3300 postow od poczatku roku! Brawo!
          • zettrzy wiesz, nie chcialam brudzic sobie palcow 20.06.05, 23:47
            odpowiadajac bezposrednio takiej buraczce jak ty, ale masz tu TEPAKU:
            w Nowym Jorku jest teraz 5 po poludniu

buahahahahaha, czy ty w ogole kiedys opuscilas ten swoj glosny Paryz, ze nie
            wiesz co to takiego strefy czasowe?
        • edavenpo Paryzanka... 20.06.05, 23:46
          Przebywam na tym forum od paru tygodni wiec jestem nowa.. LaParisienne obudzila moja ciekawosc
          swoimi idiotycznymi, agresywnymi postami.

Na poczatku nie wiedzialam co to wszystko mialo znaczyc az w kob=ncu ktos mnie poinformowal ze
          'ona tak zawsze'

Wiec zadalam sobie trud i przejrzalam jej wczesniejsze posty. Jeszcze pare tygodni temu byla calkiem
          normalna - zarozumiala, popisujaca sie swoim wyszukaniem ale w granicach normy.

Jej ostatnie posty sa tak agresywne (z cyklu Polska to zenada, Polki to grube, zapyziale wiesniary itd),
          wypisuje niekontrolowane bzdury o 20-tu recznie robionych koszulach z Vendome, o ozieblosci
          seksualnej Polek, ubliza wszystkim i staje sie coraz bardziej nielogiczna, zaplatana we wlasnej agresji.

Wydaje mi sie ze dziewczyna przezywa jakies zalamanie nerwowe na naszych 'wirtualnych' oczach.

Obawiam sie tylko kulminacji tego wariactwa...

• frigg Re: Paryzanka... 20.06.05, 23:48
            A tam załamanie... zwykła menopauza
            • edavenpo Re: Paryzanka... 20.06.05, 23:52
              A tam załamanie... zwykła menopauza

Czyzbys sugerowala ze Paryzanka to klimakteryczne babsko w stanie permanentnej histerii po
              sprzataniu francuskich kibli przez ostatnie 25 lat?

Tez dobra teoria... ;-)
          • kochanica-francuza Re: Paryzanka... 20.06.05, 23:51

>
            >
            > Wydaje mi sie ze dziewczyna przezywa jakies zalamanie nerwowe na naszych 'wirtu
            > alnych' oczach.
            >Moim zdaniem ona pije.Kto by napisał na trzeźwo takie posty jak poniżej?

• Re: w jakiej pozycji lubicie
            laparisienne 18.06.2005 23:34 + odpowiedz

r.richelieu napisała:

> a to tak, na bazie watkow ile macie tego i owego lub co lubicie najbardziej
            >
            > bo
            J'aime tout particulièrement quand tu la fermes.
            Szczegolnie lubie jak z gebe na forum. J'ADORE
            Bo tego jestes warta

• Re: w jakiej pozycji lubicie
            laparisienne 18.06.2005 23:37 + odpowiedz

JA JA ZAMYKASZ J'ADORE
            Parce que tu le vaux bien. Jestes tego warta.
            • zettrzy mnie sie zdaje, ze ona spedzila zycie 20.06.05, 23:54
              pracujac jako prostytutka, teraz podstarzala sie, nie daje rady przywabic
              klientow i alfons ja bije za kare
              a tutaj moze sobie ulzyc i tak jak jej ublizaja przez caly dzien, naublizac
              innym
              • kochanica-francuza Re: mnie sie zdaje, ze ona spedzila zycie 20.06.05, 23:55
                zettrzy napisała:

> pracujac jako prostytutka, teraz podstarzala sie, nie daje rady przywabic
                > klientow i alfons ja bije za kare
                > a tutaj moze sobie ulzyc i tak jak jej ublizaja przez caly dzien, naublizac
                > innym

Nie no,zettrzy.Przeginasz.Nie bądź...wiesz jaka.Nie uważasz tak naprawdę.
                • zettrzy Re: mnie sie zdaje, ze ona spedzila zycie 20.06.05, 23:58
                  jestem jaka jestem - i naprawde uwazam ze la bouraquienne ma psie zycie,
                  dlatego jest taka wredna dla nas
                  • kochanica-francuza Re: mnie sie zdaje, ze ona spedzila zycie 21.06.05, 00:08
                    zettrzy napisała:

> jestem jaka jestem - i naprawde uwazam ze la bouraquienne ma psie zycie,
                    > dlatego jest taka wredna dla nas

Nie bądź chamska i nie pisz,że jest prostytutką.Psie,nie psie,ale nie kobity
                    alfonsa.
                    • zettrzy Re: mnie sie zdaje, ze ona spedzila zycie 21.06.05, 04:38

> Nie bądź chamska i nie pisz,że jest prostytutką.Psie,nie psie,ale nie kobity
                      > alfonsa.

a coz jest chamskiego w takim przypuszczeniu? rownie dobrze moglabym napisac
                      "szoruje kible caly dzien", i co, to byloby nie chamskie? skad wiesz co ona
                      robi, z czego zyje, czym sie zajmuje?
                      i nie naduzywaj przymiotnika "chamski", bo uzyty na kazda okazje straci on
                      jakiekolwiek znaczenie
                      • kochanica-francuza Re: mnie sie zdaje, ze ona spedzila zycie 21.06.05, 13:55
                        zettrzy napisała:

> kochanica-francuza napisała:
                        >
                        > >
                        > a coz jest chamskiego w takim przypuszczeniu? rownie dobrze moglabym napisac
                        > "szoruje kible caly dzien", i co, to byloby nie chamskie?

Nie.Szorowanie kibli nie jest uwłaczające,jdynie ma niski prestiż społeczny.

> i nie naduzywaj przymiotnika "chamski", bo uzyty na kazda okazje straci on
                        > jakiekolwiek znaczenie

O,moja droga,nie na każdą.
            • laparisienne Re: Paryzanka... 21.06.05, 00:08
              Kochanica . Piekna dezinformacja, w najlepszym stylu! To sie nazywa tez
              denundacja w managment.

A teraz maz przygotowal mi moja wanne SPA i ide sie z nim pomoczyc w
              perfumowanej wodzie. Dobranoc Panienkom i Paniom.
      • Gość: an znowu chcesz mieć najwięcej wpisów - prowokatorko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:46
      • merrlin Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 20.06.05, 23:56
        Oj tam lapar. widziała już te plakaty z polskim hydraulikiem i po prostu nam
        troszkę zazdrości.
        No juz, już -rozejść sie do narożników.
        Żeby uprzedzić głupie insynuacje siedzę na forum nocą bo robię sopbie przerwy w
        pracy, seksu w poniedziałki nie uprawiam (taki przesad heheh).
        • kochanica-francuza Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 20.06.05, 23:57
          merrlin napisała:

> Oj tam lapar. widziała już te plakaty z polskim hydraulikiem i po prostu nam
          > troszkę zazdrości.
          > No juz, już -rozejść sie do narożników.
          > Żeby uprzedzić głupie insynuacje siedzę na forum nocą bo robię sopbie przerwy w
          >
          > pracy, seksu w poniedziałki nie uprawiam (taki przesad heheh).

To już za minutę możesz - wtorek.;-)))
          • merrlin Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 00:00
            Właśnie kończę robotę (wrrrrr - skonczyłąbym już godzinę temu, gdybym tu nie
            wypisywała swoich mądrości wątpliwych) i chyba rzeczywiście pokażę m. jaka za
            mnie oziębła słowiańska ryba, hmm... ;)
            • kochanica-francuza Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 00:11
              merrlin napisała:

> Właśnie kończę robotę (wrrrrr - skonczyłąbym już godzinę temu, gdybym tu nie
              > wypisywała swoich mądrości wątpliwych) i chyba rzeczywiście pokażę m. jaka za
              > mnie oziębła słowiańska ryba, hmm... ;)
              >
              Idź,rybo,idź...;-)
      • Gość: jupi Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK IP: *.cable.ubr02.sand.blueyonder.co.uk 21.06.05, 00:05
        jak babcie kocham szlag mnie trafi!!!!!
        • kochanica-francuza Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 00:09
          Gość portalu: jupi napisał(a):

> jak babcie kocham szlag mnie trafi!!!!!
          babcia będzie płakać,jak ją kochasz,weź na uspokojenie;-)
      • merrlin Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 00:06
        Oj, dopiero przeczytałam artykuł.
        Nie zrozumiałaś laleczko (to do lapari) - my po prostu mamy sporo bardziej
        fascynujacych rzeczy do roboty i na taką nieco pierwotna fizjologię brakuje
        czasu.
        >>Z drugiej strony, jeśli już decyduje się na seks, to traktuje go "po męsku".
        Polka, którą Lew-Starowicz nazywa "dynamiczną bizneswoman", nie traktuje
        mężczyzny z przesadnym nabożeństwem, lubi seks barwny i aktywny. U tej właśnie
        grupy kobiet kilkanaście lat temu rozpoznano zjawisko przedwczesnego orgazmu.
        Dotychczas dotyczyło to tylko panów. - To zaburzenie narasta - mówi Starowicz. -
        Takie kobiety wiedzą, czego chcą: szybki seks, błyskawiczny orgazm, a potem
        włączają laptopa i wracają do pracy. Jak mężczyźni.<<
        No i ja tak robię o zgrozo!!!!!!!!

No i 8% populacji gadajacej z księdzem to chyba w 99% katolickim społeczeństwie
        top chyba nie jest znów aż tak oszałamiający wynik...
      • frigg Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 00:09
        Dajcie spokój, do niej to nie trafi. Trzeba używać zdań pojedynczych, inaczej
        zawiesza się procesor i laparówa się resetuje.
      • laparisienne Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 00:25
        Dlaczego moje "watki" sa kultowe? Czemu zlatujecie sie do mnie jak muchy?
        • zettrzy Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 04:33
          laparisienne napisała:

> Dlaczego moje "watki" sa kultowe? Czemu zlatujecie sie do mnie jak muchy?

muchy zawsze zlatuja sie do gowna
        • Gość: eliza Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK IP: *.ct.com.pl 21.06.05, 09:18
          twoje watki kultowe?? znowu sie schlałaś wariatko?
          zettrzy ma racje, do gówna zawsze zlatuja sie zmuchy, calymi chmarami. co nie
          znaczy jednak, ze gowno moze byc w jakikolwiek sposob kultowe...
        • aisha-medea Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 10:55
          bo dziwadla zawsze przyciagaja. Chcac nie chcac grasz role pajaca tego forum, a
          my znajdujemy dziwne upodobanie w kontrowaniu twoich wypowiedzi. Z reguly
          zreszta pozbawionych argumentow.
        • kinky5 Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 22.06.05, 02:08
          bardzo szybkie SPA.
      • pianazludzen NIE MA TO JAK FRANCUZKI? 21.06.05, 00:42
        - nie wiem, nie spałam nigdy z francuzką.

• laparisienne Re: NIE MA TO JAK FRANCUZKI? 21.06.05, 00:44
          Dzis wieczoem sie bawimy, moj maz mnie przywiaze apszka z jedwabiu od Hermèsa,
          i zasloni mi oczy. Drze juz cala.
          • pianazludzen Re: NIE MA TO JAK FRANCUZKI? 21.06.05, 00:45
            przeczytałam najpierw: przywiąże apaszką DO Hermesa, hmmmm...
          • laparisienne Re: NIE MA TO JAK FRANCUZKI? 21.06.05, 00:52
            OD OD Hremès jest znany z najdrozszych apszek z jedwabiu. Slynny carré de soie
            de chez Hermès. Must have we Francji.
            www.hermes.com
            • kinky5 Re: NIE MA TO JAK FRANCUZKI? 22.06.05, 02:11
              CZY MUST HAVE to jedyny zwrot angielski jaki udalo ci sie opanowac? (dzisiaj
              naliczylam 3x jego uzycie). Radzilabym
              a) prywatne lekcje angielskiego albo pobyt w kraju anglojezycznym
              b)zaprzestanie kompromitowania
          • frigg Re: NIE MA TO JAK FRANCUZKI? 21.06.05, 01:11
            Miałaś iść się pławić podobno... szybko coś. Rozebrałaś się i mąż Cię wyrzucił
            z łazienki?
          • Gość: eliza Re: NIE MA TO JAK FRANCUZKI? IP: *.ct.com.pl 21.06.05, 09:25
            drzymy razem z toba, z nadzieja ze juz cie nie odwiaze...
          • kochanica-francuza Re: NIE MA TO JAK FRANCUZKI? 21.06.05, 14:00
            laparisienne napisała:

> Dzis wieczoem sie bawimy, moj maz mnie przywiaze apszka z jedwabiu od Herm&egra
            > ve;sa,
            > i zasloni mi oczy. Drze juz cala.

a ja przeczytałam:drze już całą,i zastanowiłam się,po co mąż drze apaszkę
            Hermesa,hehehe...
            • frigg Re: NIE MA TO JAK FRANCUZKI? 21.06.05, 14:14

> laparisienne napisała:
              >
              > > Dzis wieczoem sie bawimy, moj maz mnie przywiaze apszka z jedwabiu od Her
              > m&egra
              > > ve;sa,
              > > i zasloni mi oczy. Drze juz cala.
              >
              > a ja przeczytałam:drze już całą,i zastanowiłam się,po co mąż drze apaszkę
              > Hermesa,hehehe...

Może po to, żeby drugą połową zawiązać oczy sobie :D
          • frigg Re: NIE MA TO JAK FRANCUZKI? 21.06.05, 14:19
            laparisienne napisała:

> Dzis wieczoem sie bawimy, moj maz mnie przywiaze apszka z jedwabiu od
            Herm&egra
            > ve;sa,
            > i zasloni mi oczy. Drze juz cala.

No i to jest właśnie przedwczesny orgazm z laptopem na kolanach
            • kochanica-francuza Re: NIE MA TO JAK FRANCUZKI? 21.06.05, 14:21
              frigg napisała:

> laparisienne napisała:
              >
              > > Dzis wieczoem sie bawimy, moj maz mnie przywiaze apszka z jedwabiu od
              > Herm&egra
              > > ve;sa,
              > > i zasloni mi oczy. Drze juz cala.
              >
              >
              > No i to jest właśnie przedwczesny orgazm z laptopem na kolanach

Poprzedni twój post tak mnie ubawił,że nie starczyło mi już śmiechu...
              • Gość: goldi Re: NIE MA TO JAK FRANCUZKI? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.05, 17:37
                Mnie prawie wszystkie wątki z lap. rozbawiaja do łez, naprawdę, tzn.wasze
                posty, czyli jednak dobrze ze taki potworek sie chowa ładnie.I drze i pławi się
                i w ogóle:)
      • laparisienne Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 00:57
        wybierz francuski na stronie hermes.com a potem carré, zobacz jaka wyuzdana
        kryptoreklama. Apaszka sie obwiazje sama na rurce. Ah, ci zberzni Francuzi. Ale
        trzeba byc Francuzem/Francuska zeby zrozumiec podtekst.
        • pianazludzen Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 01:03
          to nie jest rurka tylko gałąź.

no to by było tyle na dzisiaj, bo późno.
          und jetzt ab ins bett, aber flott :)
          • laparisienne Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 01:05
            Masz racje, ale sugestywne to to jest. Galaz jest prosta jak rura, ciekawe
            gdzie taka znalezli?
          • kochanica-francuza Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 14:01
            pianazludzen napisała:

> to nie jest rurka tylko gałąź.
            >
            >i nie obwiązuje się,tylko wisi
        • Gość: goldi Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:22
          Wyszło szydło..!Jesteś FRANCUSKĄ (dopowiedz-sprzataczką)a nie FRANCUZKĄ!!!
          Niechcący, podswiadomie napislas prawdę, o ty bezzberznico!!!
      • laparisienne Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 01:10
        A fajny podtekst "roulotté à la main". Zawiniety recznie!
      • a-n-d-u-u Oziębłe Polki chodzą w dzinsach 21.06.05, 03:03
        Kobiety gorące sa seksownie ubrane - kobieco ubrane.
        Strój kobiecy to spódnica lub sukienka a nie dżinsy i adidasy.
        Niestety prawda jest taka, że nie chce mi sie nawet ogladać na młode kobiety na
        ulicach chodzące w dzinsach, bo kojarzą mi sie one z absolutna oziebłością
        • r.richelieu Re: Oziębłe Polki chodzą w dzinsach 21.06.05, 09:09
          Ooo, anduu, więc taka oziębła w sam raz na twoje tempo
          • kochanica-francuza Re: Oziębłe Polki chodzą w dzinsach 21.06.05, 14:20
            No to ja nie jestem oziębła,bo chodzę w bojówkach.Albo spodniach lnianych.;-)
      • Gość: victoria's secret [...] IP: *.howard01.md.comcast.net 21.06.05, 04:34
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • miska_malcova Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 06:17
          do garów paryżanko z Koziej Wólki! Kompeksy widać od Ciebie na odległość
      • Gość: eliza Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK IP: *.ct.com.pl 21.06.05, 09:05
        twoj maz ma takie zle zdanie o rodakach swojej zony, wiec o tobie rowniez... bo
        jestes polką idiotko:)
      • Gość: Evita Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 09:09
        moje polskie koleżanki mają francuzkich kochaanków,żonatych z Francuzkami. I są
        zachwyceni. Więc sprawdx lepiej czy Twój mężuś w domu jest :)
      • Gość: Majka Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK IP: 157.25.9.* 21.06.05, 09:26
        A co ona chce od Polek, niek popatrzy na Niemki...
        • papryczka_ag Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 10:08
          Dajcie spokój... Polki sa chyba dla Francuzów oziębłe...
          Zdarzył mi się raz francuski chłoptaś... Rany boskie - nigdy z taka pierdołą mi
          nie przyszło "romantycznie" czasu spędzać! I nie był młody i niedoświadczony
          tylko po prostu do bólu francuski z dużą dozą angielskiej flegmy...
          Moje przyjaciółki zamieszkujace we Francji również nie maja dobrych wspomnień.
          Oziębłość zależy w dużej mierze od partnera.
          • papryczka_ag Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 10:09
            Dodam ponadto, że moi znajomi płci męskiej również nie mają dobrego zdania o
            dokonaniach Francuzek na tle łóżkowym...
            • Gość: oziębła polka Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 10:38
              Dziewczyny, przyznajmy się weszcie że jesteśmy beznadziejne.Odkryła nas, wydało
              się.Tak bardzo chciałabym być francuzką. Wiem, że sam fakt że tam mieszkam
              wystarczyłby żeby zaczęto postrzegać mnie za cudowną kochankę, ale niestety
              taki mój los. Nigdy nie będę mieszkała we Francji, Nigdy nie zostanę super
              kochanką. Pora się z tym pogodzić. Dopiero TY La ...cośtam (sorry nie umiem
              pisać po francusku) otworzyłaś mi oczy. Dziękuję. Idę się pochlastać.
        • kochanica-francuza Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK 21.06.05, 14:03
          Gość portalu: Majka napisał(a):

> A co ona chce od Polek, niek popatrzy na Niemki...
          Ej no!Spokój w tej Unii Europejskiej!;-)
      • Gość: alex Re: OZIEBLY SEKS Z POLKA - NIE MA TO JAK FRANCUZK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 10:51
        >Moj maz sobie zreszta wyrobil opinie o Polkach ne guest tournée zarbokowym we
        Francji: grube baby z wschodnioeuropejskimi szerokimi twarzyczkami.

Łudzisz się, Twój mąż wyrobił sobie takie zdanie o Polkach, dlatego, że jest z
        Polka żonaty;) Skoro ma Cię na co dzień, to jesteś chyba dla niego najlepszym
        źródłem odniesienia;)
      • ludzka_budowla i znów nudaaa 21.06.05, 10:56
        oj paryżanko musisz się bardziej starać.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka