Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co wybrać?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 23:56
    za niedługo idę na wesele brata, mam do wybou bladoliliową kieckę za kolano,
    typ romantyczny z delikatnym czymś na wierzchu, coś jak muślin, albo spódnice
    do ziemi + coś na kształt gorsetu ale gorsetem nie jest (rodzaj eleganckiej
    bluzki na ramiączkach), w kolorach ecru, ja bym wybrala to pierwsze,ale kilka
    osób z rodziny stwierdziło że ja na uroczystość ślubną i mój wiek to niezbyt
    eleganckie, i że w tym wieku to takie sukienusie raczej dla panien a nie pań,
    jejeu przecież ja mam "dopiero" 27 lat! I co byście powiedziały? Wesele
    odbedzie się w restauracji za miastem (jakiś hotel czy cuś)pomóżcie
    Obserwuj wątek
      • r.richelieu Re: co wybrać? 23.06.05, 00:01
        więc ubrałabym sukienusię jeśli i Twój brat nie przejawia podobnych objawów
        przedwczesnej opniostarości, bo to jego wesele
      • myszka_333 Re: co wybrać? 23.06.05, 00:04
        Wybrałabym sukienkę.A wręcz wybrałam.Kilka lat temu mój brat brał ślub.Ja świadek.
        Założyłam bladoróżową ,letnią sukienkę długość do kolan.DO tego pantofle i mała
        torebka.DO głowy mi nie przyszła suknia typ drugi z twojego postu.Świetnie się
        bawiłam i nawet dostałam kilka komplementów (coś o młodzieńczym wyglądzie, wtedy
        miałam 25 lat).
        • Gość: marysia77 Re: co wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 00:08
          dzięki kobietki, w tej mej sukienusi już się bawiałam dwa tygodnie temu i
          czułam sie wspaniale, to byl ślub brata mego męża, upewniłam się dzięki Wam w
          słuszności mojej decyzji, zresztą na tym ostatnim weselu jakoś nie zauważyłam
          wylewu długich eleganckich powłóczystych kreacji ;) Dzięki , pa.
          • eirenne Re: co wybrać? 23.06.05, 00:18
            Zakładaj kieckę i każ się pocałować wszystkim, którzy wypominają Ci wiek:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka