jaleo Re: Chodzicie na SOLARIUM? 23.06.05, 20:11 Nigdy nie bylam w solarium i nie bede. To sa czyste promienie UVA, i niestety w dzisiejszych czasach, kiedy tyle na temat ich szkodliwosci wiadomo, nie szafuje swoim zdrowiem i wygladem. Zreszta opalenizne z solarium mozna poznac na metr, nie wyglada to bynajmniej jak opalenizna ze slonecznych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Chodzicie na SOLARIUM? 23.06.05, 20:12 jaleo napisała: > Zreszta opalenizne z solarium mozna poznac na metr, Mialo byc na kilometr (chociaz to przesada oczywiscie ;-) Ale prawda jest taka, ze nie wyglada ona jak normalna osmaglona sloncem skora. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Chodzicie na SOLARIUM? 23.06.05, 20:34 Pozłam dwa razy w tym roku i dwa razy się przysmażyłam jak idiotka i na d... nie mogłam usiąść. Dodam, że na krótko poszłam i że w poprzednich latach zdarzało mi sie pójść, więc nowicjuszka w temacie nie jestem. Opaliłam się za to na normalnym słońcu, o wiele lepiej to wygląda (kolorystycznie rzecz jasna i nie spaliłam się), poza tym odkryłam rewelacyjny dla mnie Holliday Skin J&J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Chodzicie na SOLARIUM? IP: *.toya.net.pl 23.06.05, 22:21 Nie i nigdy nie zamierzam. Nie chce miec skóry jak pergamin. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Chodzicie na SOLARIUM? 23.06.05, 22:42 Nigdy nie byłam,nie chodzę i nie pójdę.Wolę naturalną opaleniznę. Odpowiedz Link Zgłoś
pumisia Re: Chodzicie na SOLARIUM? 24.06.05, 08:23 chodzę na początku lata dosc regularnie, w zimie raz na dwa tygodnie, i oczywiscie przed wyjsciami typu sylwester czy wesele.mam jasne włosy i niebieskie oczy więc opalenizna bardzo mi pasuje- wyglądam ładnie i zdrowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewik Re: Chodzicie na SOLARIUM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:09 a ja chodze na solarium i czuje sie z tym super! ładna cera i nie trzeba tyle podkładu smarować! widze tam full dziewczyn czekających w kolejce i wcale nie są pomarszczone!! wszystko mozna tylko z umiarem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Chodzicie na SOLARIUM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:26 Pomarszczona, to ty dopiero mozesz byc:) a ja nie chodze na solarium i w zasadzie wogole nie uzywam podkladow:) Odpowiedz Link Zgłoś
monami_1979 Re: Chodzicie na SOLARIUM? 24.06.05, 09:41 mam dość śniadą cerę i solarium w zasadzie nie jest mi potrzebne, ale czasem chodzę (średnio 5 razy w roku), głównie zimą dla rozgrzania się i poprawy humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
anilana Re: Chodzicie na SOLARIUM? 25.06.05, 00:17 A ja chodzilam jak mieszkalam w Polsce.Szczegolnie w okresie jesienno zimowym.Zawsze bardzo poprawialo mi to nastroj. Ok,moze i skorke to przyniszczy ale dziewczeta i chlopcy drodzy rozejrzyjcie sie po jakiejkolwiek plazy i nie wmawiajcie mi,ze ludzie tam sie zdrowo opalaja! Wszystko jest dla ludzi i ze wszystkiego trzeba umiec umiejetnie korzystac! Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: Chodzicie na SOLARIUM? 25.06.05, 00:51 Tak!-namawiala mnie 2 lata!wreszcie namowila w tym roku!-fajnie bylo;)))-teraz taki fajniutki brazowy jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś