Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chodzicie na SOLARIUM?

• jaleo Re: Chodzicie na SOLARIUM? 23.06.05, 20:11
        Nigdy nie bylam w solarium i nie bede. To sa czyste promienie UVA, i niestety
        w dzisiejszych czasach, kiedy tyle na temat ich szkodliwosci wiadomo, nie
        szafuje swoim zdrowiem i wygladem.

Zreszta opalenizne z solarium mozna poznac na metr, nie wyglada to bynajmniej
        jak opalenizna ze slonecznych wakacji.
        • jaleo Re: Chodzicie na SOLARIUM? 23.06.05, 20:12
          jaleo napisała:

> Zreszta opalenizne z solarium mozna poznac na metr,

Mialo byc na kilometr (chociaz to przesada oczywiscie ;-) Ale prawda jest taka,
          ze nie wyglada ona jak normalna osmaglona sloncem skora.
          • charade Re: Chodzicie na SOLARIUM? 23.06.05, 20:34
            Pozłam dwa razy w tym roku i dwa razy się przysmażyłam jak idiotka i na d...
            nie mogłam usiąść. Dodam, że na krótko poszłam i że w poprzednich latach
            zdarzało mi sie pójść, więc nowicjuszka w temacie nie jestem. Opaliłam się za
            to na normalnym słońcu, o wiele lepiej to wygląda (kolorystycznie rzecz jasna i
            nie spaliłam się), poza tym odkryłam rewelacyjny dla mnie Holliday Skin J&J.
            • Gość: gabi Re: Chodzicie na SOLARIUM? IP: *.toya.net.pl 23.06.05, 22:21
              Nie i nigdy nie zamierzam. Nie chce miec skóry jak pergamin.
      • n_nicky Re: Chodzicie na SOLARIUM? 23.06.05, 22:42
        Nigdy nie byłam,nie chodzę i nie pójdę.Wolę naturalną opaleniznę.
        • pumisia Re: Chodzicie na SOLARIUM? 24.06.05, 08:23
          chodzę na początku lata dosc regularnie, w zimie raz na dwa tygodnie, i
          oczywiscie przed wyjsciami typu sylwester czy wesele.mam jasne włosy i
          niebieskie oczy więc opalenizna bardzo mi pasuje- wyglądam ładnie i zdrowo
      • Gość: Ewik Re: Chodzicie na SOLARIUM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:09
        a ja chodze na solarium i czuje sie z tym super! ładna cera i nie trzeba tyle podkładu smarować! widze tam full dziewczyn czekających w kolejce i wcale nie są pomarszczone!! wszystko mozna tylko z umiarem!!
        • charade do Ewik 24.06.05, 09:58
          Spotkaj się z tymi dziewczynami za kilka lat
      • Gość: Zielonooka Re: Chodzicie na SOLARIUM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:26
        Pomarszczona, to ty dopiero mozesz byc:) a ja nie chodze na solarium i w
        zasadzie wogole nie uzywam podkladow:)
      • monami_1979 Re: Chodzicie na SOLARIUM? 24.06.05, 09:41
        mam dość śniadą cerę i solarium w zasadzie nie jest mi potrzebne, ale czasem
        chodzę (średnio 5 razy w roku), głównie zimą dla rozgrzania się i poprawy
        humoru.
        • miska_malcova Re: Chodzicie na SOLARIUM? 24.06.05, 19:16
          nie i nigdy nie byłam
      • anilana Re: Chodzicie na SOLARIUM? 25.06.05, 00:17
        A ja chodzilam jak mieszkalam w Polsce.Szczegolnie w okresie jesienno
        zimowym.Zawsze bardzo poprawialo mi to nastroj.
        Ok,moze i skorke to przyniszczy ale dziewczeta i chlopcy drodzy rozejrzyjcie
        sie po jakiejkolwiek plazy i nie wmawiajcie mi,ze ludzie tam sie zdrowo opalaja!
        Wszystko jest dla ludzi i ze wszystkiego trzeba umiec umiejetnie korzystac!
      • nyhed Re: Chodzicie na SOLARIUM? 25.06.05, 00:51
        Tak!-namawiala mnie 2 lata!wreszcie namowila w tym roku!-fajnie bylo;)))-teraz
        taki fajniutki brazowy jestem;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka