Gość: mała IP: *.devs.futuro.pl 26.06.05, 14:02 widziałam dziś kilka dziewczyn z podobną torbą- ze snoopym, torba plażowa w sumie, do ręki. Czy są dodawane jako dodatek do jakiejś gazety??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tout-petit-fille Re: torba ze snoopym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 14:08 w carefourze widialam cos podobnego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Zbyszek Re: torba ze snoopym IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 26.06.05, 14:24 pakują w to zakupy w sklepach Świat Bawełny i UPS - taky bonus: do każdej bluzki torba gratis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: torba ze snoopym IP: *.devs.futuro.pl 26.06.05, 14:45 dzięki moi drodzy, udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
kierunek_zachod Re: torba ze snoopym 26.06.05, 19:52 Nie wiem jaka dokladnie masz na mysli, ale H&M zrobil bardzo sympatyczne torby plazowe ze Snoopym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NANA Re: torba ze snoopym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:02 jest to dodatek w BUTIKU taki sklepik do kazdej bluzeczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: torba ze snoopym IP: *.devs.futuro.pl 26.06.05, 21:23 www.allegro.pl/show_item.php?item=55208576 o takie kochani mi chodzi. W H&M dostanę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vetches Re: torba ze snoopym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:54 Myślę że ta torba nie jest warta więcej niż 5 zł.Uszy są słabe, materiał też bo to jakaś folia czy coś w tym stylu.Ta torba jest za darmo w Butiku!Idź kup sobie bluzkę w Butiku i Twoje zakupy zostaną w nią zapakowane.W H&M pewnie można ją kupić ale po co trwonić kasę skoro w Butiku będziesz miała za te pieniądze i torbę i bluzkę albo coś innego.Ja ostatnio kupiłam sobie koszulkę i patrzę a tu... odcięta metka z H&M.Nie wiem o co chodzi z tym Butikiem ale oni chyba przejmują od H&M niesprzedane bluzki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś