zuzazuza 01.07.05, 17:02 parisienne czuje sie zle, mamy ja w dwoch nowych wcieleniach na forum...kto zgadnie jak sie teraz nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzazuza Re: NOWE WCIELENIA LA PARISIENNE 01.07.05, 17:07 nie, zapewniam cie ...pomysl troszke...jestes chyba tu dzis tak dlugo chyba jak ja ;) i sie nie domyslilas? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: NOWE WCIELENIA LA PARISIENNE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 17:41 salmonella ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzazuza Re: NOWE WCIELENIA LA PARISIENNE 01.07.05, 17:44 salmo.nella i jeszcze kto? chociaz moze zaraz na mnie sie posypia grady ze zmyslam ...a i jeszcze ktos od tematu trednych restauracji...przepraszam jesli sie myle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: NOWE WCIELENIA LA PARISIENNE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 17:49 Zgadłam?Co wygrałam?:)salmonella pisze,że mieszka pod Poznaniem,niestety nie odp. gdzie:)Ten pretensjonalny styl - nie do podrobienia(choć może pomyłka:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzazuza Re: NOWE WCIELENIA LA PARISIENNE 01.07.05, 17:56 pomysle co z nagroda....tez czekalam na ta odp...jup....jezeli sie myle to obiecje jakos to odpracowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: NOWE WCIELENIA LA PARISIENNE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 17:55 u25 NAPEWNO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: NOWE WCIELENIA LA PARISIENNE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 17:59 Nie wiem czemu:)Snickersa i bierki dostanę?:))Może to pomyłka i ktoś się poczuje urazony.Z góry przepraszam za posądzanie o TAKĄ rzecz!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzazuza Re: NOWE WCIELENIA LA PARISIENNE 01.07.05, 18:14 nie snikersa ale grzeska czekoladowego ; ) tez lubilam kiedys grzeski ale bez czekolady.. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych !!!!!!!!!!!!!!! 01.07.05, 18:05 Dajcie spokój już z ta La Parisienne, bo mnie krew zaleje zaraz!!! LP tooo.... LP tamtoo... Nudne jesteście ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 18:08 Ależ nie trzeba wchodzic na takie wątki-po prostu:) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: !!!!!!!!!!!!!!! 01.07.05, 18:12 Gość portalu: goldi napisał(a): > Ależ nie trzeba wchodzic na takie wątki-po prostu:) I zazwyczaj nie wchodze....Tylko LP w co drugim tytule sie pojawia i już nie wytrzymałam :D Chce sobie podyskutowac o modzie, a nie o tym, jaka LP jest okropna, chamska, kto sie pod nia podszywa, a kto nie....paranoja arghhh Odpowiedz Link Zgłoś
zuzazuza parisienne chyba czuje sie bardzo zle 01.07.05, 19:21 daj spokoj...la parisienne ....pozostan soba ale w normalnej wersji i nie udziwniaj hmmmm? Odpowiedz Link Zgłoś