Gość: wszystko wiem Re: naprawdę nikt nie wie kiedy w niemczech wyprz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 08:49 wyprzedaze w D. rozpoczynaja sie w ostatnim tyg. lipca i w ostatnin tyg. stycznia to reguluje ustawa i inaczej nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola ... IP: *.ipt.aol.com 07.07.05, 14:38 Ta ustawa juz nie jest aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: naprawdę nikt nie wie kiedy w niemczech wyprz IP: *.ipt.aol.com 07.07.05, 14:37 Pisalam, ze juz sa. Dlaczego taka "niedowiarka" z Ciebie? Cale ulice mojego miasta "oklejone procentami", az oczy od tego bola. Wiele sieciowek juz przebranych, choc zara przecenila wszystko i stale dokladaja. NIE ma juz zadnej ustawy zezwalajacej na przeceny tylko 2. razy do roku, tak wiec robia (kupcy) to co chca. Zapewniam, ze wszystkie sieciowki w Berlinie maja juz wyprzedaze. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka Juz sa 07.07.05, 21:07 Juz sa od jakiegos czasu, ale "w Niemczech" to malo sprecyzowane pytanie, bo tam w kazdym duzym miescie zaczynaja sie w innym terminie. Tak samo jest we Wloszech i we Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
piaget11 Re: Juz sa 08.07.05, 13:16 ooo, no wreszcie jakieś konkrety. Bardzo Wam dziękuję :) głównie chodzi mi o metzingen (fabryka Bossa), wiecie coś? dzięki i pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś