Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:19
    www.allegro.pl/show_item.php?item=56843965
    I czy jego esencja jest taki oto "sznel" (ewentualnie "lui witon"),
    amarantowe tipsy i obowiazkowy blond? Bo ja widocznie nie w temacie cos
    ostatnio jestem, jakis "trend" mnie najwyrazniej ominal, a na ulicach masowo
    tak odziane panienki widuje.
    Obserwuj wątek
      • marvellous Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 14.07.05, 13:21
        :DD co za luksusowa dama :D
      • kawusia76 Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 14.07.05, 13:22
        nie wiem czy to mundurek ale torebka mi się podoba.na lato taki efekt bling
        bling -miodzio;)
        • miki216 Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 14.07.05, 14:16
          Tipisara na 100 procent, obrzydlistwo, a bluzka rumunska, daje slowo.
          Jeszcze te kilogramy zlotka... Ze wzgledu na takie lale Barbie zafarbowalam moj
          balayage ciemno blond i wrocilam z powrotem do kasztanowego koloru wlosow.
          Takie jak na zdjeciu sa ,,kobietami" mafii pruszkowskiej - wiem, widzialam,
          totalna prowincja.
          • misae Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 14.07.05, 14:18
            prosze mi tu rumunii nie obrazac!
      • klarak Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 14.07.05, 14:20
        tak to raczej klasyka gatunku, chociaz zgadzam sie, ze bling bling torebusia w
        swej kiczowatosci niezla (ale na pewno nie w tym zestawieniu ;)
      • postka Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 14.07.05, 14:31
        rany julek, no czegos takiego to naprawde dawno nie widzialam...alez bym
        chciala spotkac taka panne na ulicy... bosko po prostu.. i jaka konsekwencja w
        zloceniach..
        • kawusia76 Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 14.07.05, 14:34
          zazraz,bo wychodzi na to ze duzo złota sie nosic nie powinno a ja noszę...
          • umaa Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 15.07.05, 01:34
            nos poki modne
        • Gość: Klara Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? IP: *.4web.pl 15.07.05, 10:26
          Ale byscie się zdziwiły, jak już byscie tę kobietę spotkały na ulicy ,
          rozmowa , a ona nagle , np. o swojej fascynacji Japonią w okresie
          cesarstwa:)))))))))))Hi, hi, hi...
      • b_bb Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 14.07.05, 14:35
        Miodzio. Idealna stylizacja. Nadaje się do Sevres jako wzór tipsiary.
      • mantha Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 14.07.05, 15:13
        W ogole Wasyl dysponuje nielichym asortymentem :-)))
      • very_famous Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 14.07.05, 15:46
        Rewelacja :)))))
        Przysłowiowa tipsiara :>>
      • 18lipcowa Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 14.07.05, 15:48
        Nie, tipsiary noszą jeszcze białe mini i białe buty.
        • poline Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 14.07.05, 16:33
          po prostu pikna ta mademoiselle :P
          i jakie paznokietki ma :D
      • martika19873 Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 14.07.05, 16:37
        Widze ze tu same swiatowe damy siedza...bluzka calkiem zwyczajna,nic
        specjalnego,ale tez nic strasznego. A tipsy ladne.
        • umaa Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 15.07.05, 01:36
          straszny to jest ten ogromny napis chanel na PODROBIONEJ bluzce!
      • Gość: Luljanna Nie mogłam sie powstrzymać ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:43
        www.allegro.pl/show_item.php?item=57361793

To też do mnie przemawia. Taak, "oryginalny" (za 150 zł), zmysłowy komplet.
        • ja_migotka Re: Nie mogłam sie powstrzymać ;) 14.07.05, 17:10
          Maaatko...Nie wiem czy mam sie smiacczy plakac jak patrze na te zdjecia...Czy
          naprawde mozna dobrowolnie wlozyc cos takiego na siebie?W sumie glupie
          pytanie...Jestem z wawy i nie obce mi takie widoki.Tyle ze za kazdym razem
          jestem bliska placzu ze smiechu lub rozpaczy nad glupota spoleczenstwa;)))
        • umaa Re: Nie mogłam sie powstrzymać ;) 15.07.05, 01:39
          wzorowany na tym

fashion.dior.com/dior.html
          wejdz w dior pink logo
      • Gość: Madzia Nie wiem jak wam, ale mnie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:15
        to ona wyglada na szczesliwa i zadowolona z siebie dumnie sie nosi
        a to chyba bnajwazniejsze
        chcialbym sie czuc tak dobrze w swojej skorze i ciuchach
        co nie kupie to potem nizadowolona jestem
        a jak sie juz niechcaco zobacze w jakiejs witrynie ble
      • daino Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 14.07.05, 17:46
        a mowia, ze od przybytku glowa nie boli...

• Gość: nadinka Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? IP: *.bpl.vectranet.pl 14.07.05, 18:21
        jejku, jakie to piekne <rotfl>
      • Gość: Suzi Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:22
        Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz! Panna z fotek fajna, zgrabna, młoda
        a te sie natrząsają. Tylko to natrząsanie jakieś nieszczere takie. Pokażcie
        lepiej siebie. Macie pewnie po trzy dychy na karku, przysmażone od słońca
        zmarchy i wielkie tyłki. Ale do podsumowywania młodych panienek to jesteście
        pierwsze. Chciałoby się znowu mieć TE wymiary nie?
        • Gość: Luljanna Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:32
          No odkrylas nas! Tak, jestesmy stare, zramolale, zgryzliwe zazdrosne paszczury!
          Mamy po szesc dych na karku, usmażone na solarce jestesmy, a zmarchy to
          normalnie takie, ze chirurgia plastyczna juz bezsilna jest! A TAKICH wymiarow
          nigdy nie mialysmy wiec to jeszcze poglebia nasza zazdrosc odnosnie posiadaczek
          ubran marki "Krystjan Djor" "Szanel" jak rowniez "Dolcze & Gabana". Dziekujemy
          za doglebna analize psychologiczna i rzucenie swiatla na nasze wielkie tylki.
          Taaak.
          • Gość: Suzi Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:38
            Na sześćdziedziesiątki moja Droga to wy macie ZA MAŁO KLASY (bo w tym wieku
            mniej więcej kobiety nabywają prawdziwej klasy). Wy jesteście takie świadome
            starzenia się sfrustrowane i pozbawione klasy trzydziestki, które nerwowo łowią
            coraz rzadsze męskie spojrzenia. JUŻ NIE MA w was tego filuternego seksownego
            ognika nastolatek czy dwudziestek a klasy JESZCZE nie ma. Boże uchowaj, może
            mnie szlag trafi przed trzydziestką, nie chcę być taka jak wy tutaj.
            • Gość: nadinka Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz IP: *.bpl.vectranet.pl 14.07.05, 18:42
              a ile masz lat? 15?
              • Gość: Suzi Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:45
                19 a ty słonko?
                • wildorchid Re: suzi 14.07.05, 18:59
                  kochana a ty myslisz ze tylko wiek swiadczy o atrakcyjnosci?nie rozsmieszaj
                  mnie,jakie ja stada super lasek kolo 30tki widzialam i zaniedbane 20tki o
                  tlustych dupach i tlustych strakach zwisajacych ze lba.zaden z nadzianych
                  kolesi mojego ojca nawet by na taka nie splunal.
                  kobieta musi miec klase,to "cos" no i oczywiscie przede wszystkim urode.i
                  zapewniam cie ze naprawde kasiasci panowie nie maja nic przeciw prowadzaniu sie
                  z 28-letnia zadbana super laska.nie musi miec 16 lat hehe
                  btw ja mam 22 zeby nie bylo:DD
                  ta ze zdjecia-typowy zelowy tips z bazaru.rzeczywiscie jest czego
                  zazdroscic,buhaha.braku stylu,braku pieniedzy na markowe ciuchy,po prostu
                  jednego wielkiego braku.
                  a moze to ty i qrwicy dostalas:DDD
                  • guise Co z ta kasa?! 14.07.05, 19:06
                    wildorchid napisała:

>rzeczywiscie jest czego
                    > zazdroscic,buhaha.braku stylu,braku pieniedzy na markowe ciuchy

z brakiem stylu to sie zgodze, jesli uwazac go za synonim gustu. ale wzmianka o
                    pieniadzach?! nie kazdy sie urodzil jako dziecko nadzianego, jak sama to
                    okreslasz, tatusia. moze na temat pieniedzy wypowiesz sie, gdy sama zaczniesz
                    zarabiac? ale nie w firmie tatusia lub takiej, do ktorej dostalas sie dzieki
                    jego znajomosciom...
                    • Gość: Suzi Ale się staruszki rozsierdziły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:17
                      Ale się staruszki rozsierdziły! A ja nie pisałam nic o stroju bo akurat to
                      tandetne i tanie podróbki. Pisałam tylko, że panienka z fotki jest zgrabna i
                      młoda. Ale to czarownicom się nie spodobalo. Jak ktkolwiek ma prawo być młody i
                      ładne jak one nie są. Hihihi

PS. Co do braku kasy to mozna to wybaczyć nastolatce ale NIGDY trzydziestce.
                      Trzydziestka bez kasy to juz żałość i żenada do sześcianu! Tylko sznur..
                      • misae Re: Ale się staruszki rozsierdziły! 15.07.05, 09:42
                        nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe ale zostalo ci jakies 11 lat zycia, a
                        potem to juz tylko sznurek i trumna...

takich pie..dawno nie czytalam buaahaaa
                        • Gość: Suzi Re: Ale się staruszki rozsierdziły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:50
                          kwa kwa, wolę żeby mnie trafił szlag niż miałabym być taka jak ty stara
                          frustratko. o twojej "elegancji" to się nie wypowiem pozwolisz.
                          • misae Re: Ale się staruszki rozsierdziły! 15.07.05, 09:55
                            frustratka buuahhaaa tik tak tik tak, trzydziestka za 11 lat, zacznij szukac
                            dobrego sznurka.....
                            mozesz byc piekna i zgrabna, ale na glupote nie ma lekarstwa...
                            • Gość: Suzi Re: Ale się staruszki rozsierdziły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:08
                              Mam pytanie w sprawie lekarstwa pani doktór. Czy jest jakieś lekarstwo na te
                              tłuste kotlety, które w przypływie dobrego humoru zamieściła pani na zdjęciu
                              jako swoje stopy wepchnięte w przymałe buciki (w sławetnym wątku - Pokażmy
                              naszą "elegancję")
                              • misae Re: Ale się staruszki rozsierdziły! 15.07.05, 10:24
                                widze ze masz powazne problemy ze zrozumieniem slowa pisanego...
                              • Gość: malazaba Re: Ale się staruszki rozsierdziły! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.05, 13:01
                                idź do szkolnej ławeczki pouczyć się ortografii
                      • kraxa suzi co za badziewiara 15.07.05, 11:29
                        twierdzi, ze tylko nastolatki i dwudziestki sa sekswone. Mlode cialo to jeszcze
                        nie seks dziecko. Sa faceci,. ale ty o tym nie wiesz bo nie dla psa kielbasa,
                        którzy na taka sikse nawet nie spojrza. A co do uwagi, ze trzydzistce nie mozna
                        wybaczyc braku kasy- moja rada, dawaj dupy póki czas bo jeden z niewielu
                        zawodów, w którym najbardziej liczy sie mlodosc to kurestwo. I dla jasnosci ja
                        mam 28 lat i gruby tylek- ale jakos nie musze zwracac uwagi rózowymi pazurami.
                • Gość: nadinka Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz IP: *.bpl.vectranet.pl 16.07.05, 15:45
                  no ja jestem ta stara, zramolala trzydziecha ze zmarchami i zapomnialam czym
                  jeszcze .. aa, obwislym tylkiem ;) wybacz skleroze, slonko ;D
            • Gość: Luljanna Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:44
              Módl sie módl. Moze wymodlisz owy szlag. Pamietaj, ze opatrzność czuwa. Mozemy
              sie przylaczyc do modlitw o celność strzalu szlagu. Ewentualnie do Ojca
              Redaktora, DJ Rydzyka mozesz sie zglosic, bo nas za ten permanentny brak klasy
              i uznania dla szyku ze stdionu X-lecia opatrznosc moze nie wysluchac.
              • ja_migotka Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz 14.07.05, 18:52
                Widziasz Suzi...Ja mam lat OSIEMNASCIE...Nie mam wilekiego tylka i czesto lowie
                spojrzenia facetow.A MIMO TO bawi i zalamuje jednoczesnie ubior przedstawiony
                na zdjeciu.A jesli juz mowimy o klasie to przeczytaj swoje wypowiedzi w tym
                watku...Czy osoba wypowiadajaca sie tak jak Ty moze mowic o braku klasy innych
                podczas gdy sama takowej nie posiada?Usiadz spokojnie i pomysl nad tym.Milych
                przemyslen,obys doszla do czegos konstruktywnego...
            • marvellous Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz 20.07.05, 13:13
              Panienko, a Ty czytać umiesz?
              Nikt nie powiedział że tipsiara ze zdjęcia
              jest stara, gruba i wogóle bee.
              Chyba komentujemy jej image, nie???

P.S. Mam 21 lat i jestem szczuplutka :P
        • xoxo Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz 14.07.05, 18:49
          Gość portalu: Suzi napisał(a):

> Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz! Panna z fotek fajna, zgrabna,
          młoda a te sie natrząsają.Tylko to natrząsanie jakieś nieszczere takie.
          Pokażcie lepiej siebie. Macie pewnie po trzy dychy na karku, przysmażone od
          słońca zmarchy i wielkie tyłki. Ale do podsumowywania młodych panienek to
          jesteście pierwsze. Chciałoby się znowu mieć TE wymiary nie?<

Przeciez rozmawiaja o jej stylu a nie figurze. Wiec co ma piernik do wiataka?
          I podejrzewam ze wiekszosc to 20tki bez zmar i otylosci, za to z lepszym gustem.
          Twoj post jest zarowno bez klasy (no bo sama zauwazylas to dopiero przed 60tka)
          jak i bez sensu.
          • Gość: linnia Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz IP: *.acn.waw.pl 14.07.05, 19:16
            dobra, moze ze mna cos jest nie halo. ale wg mnie [tak jak chyba wg ktorejs
            wypowiadającej sie wczesniej] atrakcyjnosc nie zalezy od wieku. bo czesto
            widuje na ulicy zadbane, i atrakcyjne babki które maja ok 40-50 lat...
            pozatym nie ma co tu mówic o kasie. bo za mniejsze pieniadze tez mozna sie
            dobrze ubrac. trzeba tylko chciec.
            pozatym... no jakos nie przemawia do mnie styl babki na zdjęciu. jakis gust,
            strzepki samokrytyki... chyba brak. ale juz przywykłam do tego typu
            dziewczynek. mieszkając w duzym miescie mozna przywyknac. idziesz przez centrum
            i co chwila mijasz taka. juz nawet przestaje mnie razic po oczach taki wściekły
            róz....
          • martika19873 Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz 14.07.05, 19:16
            Lepszym gustem?Baby tutaj? Nie widzialas zdjec ubran z jednego watku? :D:D
            smiac mi sie chce
            • xoxo Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz 14.07.05, 19:29
              W tym watku rozmowa o stylu z konkretnego zdjecia, jaki jest - kazdy widzi.

Tylko dalej nie rozumiem po co wtracac bezsensownie i nie na temat o jakis
              grubych tylkach? Zwlaszcza ze potem autorka sama przyznaje "beznadziejnosc"
              omawianego stylu. Jak ma "anger issue" i musi sobie ulzyc, to niech sie zapisze
              na kickboxing a nie blazni na forum.
              • martika19873 Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz 14.07.05, 19:33
                Jak dla mnie ta dziewczyna wyglada normalnie. Czego nie mozna powiedziec
                o "stylu" forumowiczek,ktore prezentowaly swoje ciuchy
                • xoxo Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz 14.07.05, 19:37
                  Czy to uzasadnia komentarze "Suzi"?
                • guise Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz 14.07.05, 19:38
                  martika19873 napisała:

> Jak dla mnie ta dziewczyna wyglada normalnie. Czego nie mozna powiedziec
                  > o "stylu" forumowiczek,ktore prezentowaly swoje ciuchy

nie wszystkie wypowiadajace sie zaprezentowaly swoja garderobe w tamtym watku...
            • Gość: Suzi He he. Teraz zobaczyłam "stylowe" ciuchy z tamtego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:51
              He he. Teraz zobaczyłam "stylowe" ciuchy z tamtego wątku. I juz zupełnie nie
              rozumiem dlaczego akurat TE OSOBY krytykują? Lumpeks łamany przez tandetę.
              Panny jak wam nie wstyd?!
              • Gość: magi Wasyl sprzedawca roku ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:23
                www.allegro.pl/show_item.php?item=57326551
                trzeba podtrzymac , bo tak juz zwisaja ?
                • Gość: Luljanna Re: Wasyl sprzedawca roku ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:28
                  Bo to są piersi świszczace- jak puści to świiiist o podłoge ;))
                  • angelika.tdi Re: Wasyl sprzedawca roku ! 14.07.05, 20:31
                    Dzięki za poprawienie mi humoru! :D Nie, ta fota z tą panienką trzymającą cycki
                    to po prostu mistrzostwo! :D :D Nie prościej było użyć photoshop'a?? Chyba
                    Wasyl o tym nie pomyślał...:P
                    • Gość: Luljanna Teraz Wasyl to moj idol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:39
                      www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1932478
                      I oto kolekcja (don) Wasyla
                      To moj bezsprzeczny number 1.
                      :DDD
                      • angelika.tdi Re: Teraz Wasyl to moj idol 14.07.05, 21:27
                        Od dzisiaj zaopatruje się w ciuchy tylko u don Wassyla! :D :D Przecież one są
                        lepsze niż Versacz, Dolcze i inni razem wzięci...
                        Absoultne hity:
                        www.allegro.pl/show_item.php?item=56394932
                        www.allegro.pl/show_item.php?item=56844977
                        www.allegro.pl/show_item.php?item=56843396
                        www.allegro.pl/show_item.php?item=56906998
                        www.allegro.pl/show_item.php?item=57604118
                        • Gość: iza Do Susi IP: 80.51.235.* 14.07.05, 21:57
                          Słuchaj no panna, mam 29 lat na pieknym i mądrym karku. Nie mam zmarch ani tym
                          bardziej zmarszczek. Nie chodzę na solarium, więc nie jestem opalona bo i po co
                          skoro mam śniadą karnację. Nie jestem zmurlala czy jak ty tam to zwiesz. Nie
                          zazdroszczę tej pannie z "Szanelowską" bluzeczką, bo jestem od niej
                          szczuplejsza. Mam cholernie jędrne i zgrabne ciało mimo owych trzech dych na
                          karku. Więc wypraszam sobie takie teksty, że z 30 na karku to już tylko na
                          smietnik bo i sam botox nie pomoże. 30-tka to najpiękniejszy wiek w życiu
                          kobiety - esencja kobiecości!! Nie chciałabym mieć 20-tu lat!! Nigdy też nie
                          miałam tylu adoratorow i wielbicieli co teraz. Więc trzymaj swój język za
                          zębami zanim krzykniesz że 30-tka jest starą pomarszczoną babą. To raczej ty
                          powinnaś zazdrościć nam! Trzydziestki górą!! Pozdrawiam wszystkie zmysłowe,
                          kobiece trzydziestki!!
                          • Gość: Suzi Re: Do Susi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:53
                            Gość portalu: iza napisał(a):

> Słuchaj no panna, mam 29 lat na pieknym i mądrym karku.

Na czym?!?! Ale się ubawiłam! Mam polewkę pierwszej wody! He, he staruszko tych
                            adoratorów to ty masz chyba w swoich mokrych snach! Nie wydurniaj się (ponad
                            miarę).
                            • misae Re: Do Susi 15.07.05, 09:59
                              tik tak tik tak
                              • Gość: Suzi Re: Do Susi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:09
                                misae napisała:

> tik tak tik tak

Pokiwałaś głową, że tak zagrzechotało "elegancka" dziewczyno?
                                • misae Re: Do Susi 15.07.05, 10:25
                                  tik tak, uwazaj bo kiedys sie obudzisz i to bedzie ten dzien, w ktorym uzyjesz
                                  tego sznurka,
                                  tak kiwam glowa bo to dobra gimnastyka przy pracy...
                                  tik tak, czas tyka, tyku tyk
                                  • misae Re: Do Susi 15.07.05, 10:26
                                    no i wlasnie siuska z ciebie straszna
                        • Gość: Sel Re: Teraz Wasyl to moj idol IP: *.chello.pl 15.07.05, 01:31
                          www.allegro.pl/show_item.php?item=56394590
                          Mam taką sama w domu...kupiłam w Orsay-u. To chyba stawia mnie w odpowiednim
                          świetle.....Jakoś nigdy nie patrzyłam na siebie pod kontem tandeciary...nie
                          musiałam, bo zawsze słyszałam, że mam dobry gust i wyczucie smaku w
                          ubiorze.....Jak widac chyba nie... :-/ (Może tak od razu dodam: nie, nie mam
                          blond włosów i nie noszę mocnego różowego koloru).

No ale co tam, przejmować się nie będę, bo po co? Jak sie komuś niepodoba ta
                          bluzka i uważa ją za tandetną, a osobę, która ją nosi za pustą no trudno.

• saadamus Re: Wasyl sprzedawca roku ! 15.07.05, 12:31
                    Bo taka jest prawda że ta pani na zdjęciu nie jest już taka młoda (patrz piersi
                    i pomarszczony brzuszek)
        • Gość: Zgrabna30stka Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:11
          Drogia Susi....
          A czy Ty myślisz, że po trzydziestce to już nie można mieć rozmiaru 38? Oj
          jesteś w wielkim błędzie, zwróć uwagę, że wypowiadające się tutaj Damy, nie
          krytykują linii modelki lecz jej żałosny gust, ale widać Ty jesteś taką
          plastikową młódką TIPSIARĄ. A swoją drogą, lepiej mieć wiekszy rozmiar, 30 lat,
          ale przynajmniej być naturalną!
          A co do tematu głównego - biało-różowy zestaw w kwiaty TRAGEDIA lol! No i jakoś
          nie widzę, żeby modelka była zgrabna! Owszem ta różowa tipsiara niczego sobie,
          choć styl TANDETNY. Pozdro!
          • Gość: Suzi Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:55
            Gość portalu: Zgrabna30stka napisał(a):

> Drogia Susi....
            > A czy Ty myślisz, że po trzydziestce to już nie można mieć rozmiaru 38?

Można, można nawet mieć taki rozmiar po 70-tce ale co z tego skoro CIAŁO JUŻ
            NIE TO!!! Po co wy się tak bronicie skoro same wiecie o czym mówię, smutno wam
            i żal tego co miałyście 10 lat wcześniej. I tyle.
          • kawusia76 Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz 15.07.05, 11:15
            30 lat będę miała za rok,urodziłam dziecko,mam fajną figurę i noszę rozmiar
            36.uwazam ze panna na fotkach jest zgrabna.ale jakos stwierdzenie ze najlepiej
            byc naturalną do mnie nie przemawia.za nic nie chciałabym nosic rozmiaru
            wieszego niz 38 i byc naturalna. zresztą-co to w dzisiejszymch czasach znaczy -
            byc naturalnym?
        • Gość: malazaba Re: Ale stado zazdrośnic się zebrało! Boszszsz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.05, 12:52
          Mam trzy dychy na karku ale wyglądam lepiej niż niejedena 20 lataka , nie mam
          wilkiej dupy , zmarszczek ani nie smaże się na słońcu .
          Trzy dychy górą . Pogadamy jak sama dorośniesz
      • zettrzy Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 14.07.05, 22:31
        tak zupelnie szczerze mowiac, to nie bardzo widze o co ta cala awantura -
        ciuchy sa jakie sa, ten pierwszy zestaw dzinsy + koszulka + zlota torba jest
        bardzo powszechny wsrod mlodych osob poniewaz mlodych ludzi czesto nie stac na
        nic lepszego
        na ulicy przeszlabym obok tej dziewczyny nie widzac jej, bo tak sie ubiera cala
        masa mlodych kobiet, a juz na ten szanelowy napis bylabym totalnie slepa
        • Gość: pisia Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:39
          www.allegro.pl/show_item.php?item=56843396 zobaczcie tę piękną figurę ;)
          • zettrzy Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 14.07.05, 22:47
            takie lub podobne ciuchy mozna obejrzec po sasiedzku, w watku o naszych
            wlasnych ubraniach, i tam sa powodem do zachwytu, a tutaj "gryzacej krytyki"
            o co wam wlasciwie chodzi z tym wyszydzaniem ciuchow wystawionych na gieldzie?
            skoro nie podobaja sie az tak, moze lepiej byloby je olac i nie wyciagac przed
            oczy publicznosci?
        • guise Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 14.07.05, 22:44
          zettrzy napisała:

> ten pierwszy zestaw dzinsy + koszulka + zlota torba jest
          > bardzo powszechny wsrod mlodych osob poniewaz mlodych ludzi czesto nie stac
          na
          > nic lepszego

wiem cos o tym, mnie jako nastolatke tez nie stac na to, co chcialabym miec, ale
          zauwaz, ze ta konkretna koszulka kosztuje 79zl, za co niewatpliwie mozna nabyc
          cos lepszego.
          • zettrzy Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 14.07.05, 22:50
            guise napisała:

> zauwaz, ze ta konkretna koszulka kosztuje 79zl, za co niewatpliwie mozna
            nabyc
            > cos lepszego.

nie wiem czy mozna nabyc cos lepszego czy nie, natomiast kompletnie nie
            rozumiem co jest takiego podniecajacego w tych ciuchach zeby je bez przerwy
            tutaj wklejac i wyszydzac
            zwlaszcza ze same nie ubieracie sie az tak inaczej, popatrz na watek obok
        • Gość: Mysza Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:03
          Nie chodzi o pieniądze, ale o sposób ubierania sie. Np. o to, ze wiele osob
          uwaza, ze im wiecej pokaze, tym lepiej wyglada- załosne... :) Jak się patrzę na
          takie biedne dzieci, co się ubrać nie umieja: zero stylu, zero poczucia własnej
          odrebnosci, tandeta, to mi się ich żal robi. Nie chcodzi o pieniądze, bo one
          estetycznego wyczucia nie kupią. A ich brak go nie zabije. Ale robienie z siebie
          takiej kukły to już żenada! Kobieta, która przez tydzień nie ma warunków, żeby o
          siebie zadbać i nadal wygląda atrakcyjnie jak zawsze- to jest klasa. A panie,
          które codziennie podklejają paznokcie, żeby nie odpadły, chodzą na solarkę,
          farbują czarne odrosty i nie wychodzą z domu bez tapety i samoopalacza-...
          Tragedia! Jeszcze tylko odpadająca treska i sztuczne rzęsy (od don Wasyla).
      • cezar8 Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 15.07.05, 00:52
        Dokladnie wczoraj na Place Vendôme w sklepie CHANEL bylam razem z mama i pech
        chcial, ze jakos tej" bluzeczki" nie widzialam! Czyzby czar wyprzedazy? Ceny w
        sklepie tez jakies takie wyzsze, rzeklabym bardzo wyzsze! Coz niektorzy oddaja
        za bezcen! Nie wspomne o torebkach Louis Vuitton, ktore na Allegro rozdaja za
        darmo! Oryginal kosztuje minimum 500 euro a tam dostac mozna juz za 150
        zlotych.
      • Gość: pozn. Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:35
        o cholera jasna, straszne, naprawde straszne...........:)) pozdrawiam wszystkie
        nie-tandeciary:))
      • Gość: ol do Suzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:00
        Suzy, dlaczego jesteś taka niegrzeczna?
        • Gość: Mysza Re: do Suzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:11
          Susi jest po prostu sfrustrowana. Wyobraża sobie, jak będzie wyglądać za 11 lat
          i to ją boli:) Tylko ktoś z zupełnie szczeniackim podejściem do życia może
          wygadywać takie rzeczy jak ona. W każdym wieku należy mieć szacunek do swojego
          ciała, a to że się starzejemy jest obiektywnym faktem i na pewno nie jest
          powodem do wstydu. I nikogo to nie ominie.
          PS. Żeby nie było, że się jakaś dziarska sześćdziesiątka wtrąca- mam 20 lat, Susi...
          • Gość: iza Re: do Suzy - już wiadomo IP: 80.51.235.* 15.07.05, 12:51
            No dziewczyny, już wszystko jasne. Nasza urocza, piękna, jędrna, młoda Suzi czy
            jak ją tam zwał (a tak btw - samo pseudo mówi za siebie) to jest właśnie ta
            panna z obrazka w szanelowskiej bluzuchnie! Dlatego tak zawzięcie broni owych
            atutów dwudziestolatki! Oj trzydziestki, jakieśmy mało kumate....
            • Gość: iza Re: do Suzy - już wiadomo IP: 80.51.235.* 15.07.05, 12:54
              I jeszcze jedno piękna Suzi - zapodaj nam zdjęcie ze swoim przecudnym ciałem,
              cobyśmy my sfrustrowane trzydziestki mogły powiesić je sobie nad łóżkiem i mieć
              w cyt."mokrych snach" (btw skąd ona wie że można mieć takowe sny? - z
              autopsji??) masę adoratorów.
              • Gość: Luljanna Racja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:05
                Tez wydaje mi sie, ze owa Suzi to muza Wasyla. Ewentualnie jakas krewna muzy
                od "szannel" z ktora razem zaopatruja sie na stadionie X-lecia w szykowne
                kreacje.
              • Gość: Lidka Re: do Suzy - już wiadomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:40
                A słyszałaś o takim powiedzeniu, że "kobieta jest jak wino- im starsza tym
                lepsza. Ja mam 20 lat, a mój chłopak 23 i powiedział, że wolałby się umówić z
                30-latka niż 16-latką. A nawet, że na takiego dzieciaka by nie spojrzał.
                • babunowa co do stroju,pani,która go prezentuje etc. 15.07.05, 14:21
                  Nie rozumiem tutaj tego oburzenia,bo ta Pani zwyczajnie prezentuje ten strój.Nie
                  oznacza to,że chodzi tak ubrana.Być może po zdjęciu tych bluzek,założyła kostium
                  i poszła zmazać wzór z tipsów,które miała zrobione na jakąś imprezę.Gdyby to
                  było zdjęcie z ulicy wzięte,to co innego,ale nie należy zapominać,że allegro,to
                  sprzedaż.Co do wyglądu i figury się nie wypowiadam-każdy wygląda tak,jak go
                  natura wyposażyła lub jak sobie na to zapracował,a najlepiej,gdy wygląda tak,jak
                  ma na to ochotę.
                  Na rynku pojawiają się takowe ubrania,ale jeśli komuś one nie odpowiadają,należy
                  ich unikać.
                  • kraxa tak, akurat do tego zdjecia 15.07.05, 14:29
                    Miala rózowe szpony, byla po solarze i miala zwiotczaly cyc. Jak jej Wasyl robi
                    zdjecie w garsonce Max Mary 9 oczywiscie tez za gÓRA 79 ZETA)to farbuje wlosy
                    na sredni braz,wybiela skóre na jasno i ma bezowe krótkie paznokcie;-DDD
                    • kawusia76 Re: tak, akurat do tego zdjecia 15.07.05, 14:42
                      to blond włosy i opalenizna żle swiadczą o dziewczynie? ciekawa teoria.a tak na
                      marginesie - na średni brąz to włosy farbują troche starsze panie.a ja
                      osobiscie nie nosze krótkich paznokci.
                      • kraxa ja mam wlosy na sredni braz 15.07.05, 14:50
                        I pewnie jestem juz starsza pania. Mówimy nie o wlosach blond w ogóle, ale o
                        TEJ KONKRETNEJ Pania na zdjeciu. Co z tego, ze nie nosisz krótkich paznokci???
                        Cierpisz na megalomanie- nie kazdy post musi sie w jakikolwiek sposób odnosic
                        do Ciebie
                        • kawusia76 Re: ja mam wlosy na sredni braz 15.07.05, 14:58
                          co tu ma do rzeczy megalomania? nie podoba mi sie generalizowanie i
                          klasyfikowanie ludzi za wygląd.wystarczająco jasno sie wyraziłam?
                          • kraxa w takim razie co robisz na tym forum 15.07.05, 15:02
                            na którym gBównie sie ocenia wyglad innych. Robisz tu za piata kolumne, czy
                            co???
                            • kawusia76 Re: w takim razie co robisz na tym forum 15.07.05, 15:08
                              :))) ocenia sie konkrteną rzecz- dziewczyny pytają o buty,ciuchy itp. a tu jak
                              widze rozpętała sie kampania przeciwko szczupłym blondynkon po solarium,a złota
                              bizuteria i długie paznikcie to wprost zbrodnia.tylko w imię czego jestem
                              ciekawa?
                              • misae Re: w takim razie co robisz na tym forum 15.07.05, 15:11
                                daj sobie spokoj, dyskusja jest jalowa, czego sie spodziewalas po osobie ktora
                                uzywa slownictwa "obwisly cyc" czy cos w tym stylu...brrr
                              • kraxa w imie zasad ;-DDD 15.07.05, 15:12
                                W tym przypadku zasad dobrego smaku. One sa niezmienne jak sadze
                                • kawusia76 Re: w imie zasad ;-DDD 15.07.05, 15:14
                                  wszystko jest względne- poczucie dobrego smaku również
                            • misae Re: w takim razie co robisz na tym forum 15.07.05, 15:09
                              prosze bardzo, oto przykald jak szczuplej dziewczynie moze wystawac sadelko...
                              www.allegro.pl/show_item.php?item=56843396
                              kolekcja wasyla jase "boska"...
                              • kawusia76 Re: w takim razie co robisz na tym forum 15.07.05, 15:13
                                ten ,,obwisły cyc" rozbawił mnie niemal do łez:)
                                • Gość: Banderas Re: w takim razie co robisz na tym forum IP: 217.17.44.* 15.07.05, 16:09
                                  Podoba mi się torebka /najlepsza z tego wszystkiego/ i pasek, reszta złoceń w
                                  zasadzie zbędna /no ostatecznie jakiś "pierdzionek". Trochę ta "kreacja"
                                  przeładowana. Poza tym byłoby nie najgorzej...
      • rose111 Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 16.07.05, 12:21
        co to za zazdrosne idiotki to wypisują przeciez to kompromitujące!!!!!!!!!!!!
        kazdy ma swój styl i niech sobie chodzi ubrany jak chce!!!!załosny portal i
        jeszcze bardziej załosni ludzie!!!!piisza to wszystko albo brzydkie konice,
        albo panny w rozciągnietych swetrach!!!jestescie godne pozałowania!!!
      • rose111 Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? 16.07.05, 12:24
        wydaje mi sie za mamy do czynienia z brzydką, pryszczatą i mało atrakcyjną
        Panią która najwyrazniej okropnie zazdrosci komuś stylu!!!tak mi przykro ze
        wszystkie tu jestescie spedem wiesniar!!!!
        • Gość: inka Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? IP: 80.51.235.* 16.07.05, 14:25
          A ty skąd się urwałaś?? Wracaj na forum z ktorego cię przywiało.
          • Gość: rose111 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 19:29
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: armide Re: Czy tak wygląda mundurek TIPSIARY??? IP: *.net / *.net 17.07.05, 21:17
              co drugi post na tym forum to obrazanie dziewczyn w stylu barbie moze zalozycie
              nowe formu i sie tam wyzyjecie wydaje mi sie ze w prawdziwym zyciu jestescie
              obgadywaczkami a tutaj robicie dokladnie to samo znam takich ludzi ide z nimi
              ulica i jedyny temat to tylko jak komu wystaje brzuch jaka ma okropna bluzke
              itd 'tipsiary' moze nie maja klasy i gustu ale wy jestescie jeszcze gorszymi
              pustakami gdyby 'tipsiary' zniknely umarly byscie chgyba z nudow nie majac
              tematow do rozmow :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka