Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

do szanownych nozyczek

20.07.05, 14:53
    moje ostatnie wpisy w watku ktory zalozylam zostaly wyciete
    chcialabym, wiedziec dlaczego?
    Obserwuj wątek
      • miska_malcova Re: do szanownych nozyczek 20.07.05, 15:25
        bo musiały wyrobić normę?
        • tralalumpek Re: do szanownych nozyczek 20.07.05, 16:04
          chyba tak, nic w tych wpisach nie było złego wręcz przeciwnie, pochwaliłam buty
          mówiąc że "to nie mój styl ale są na swój sposób zabawne"
          komuś się chyba po...plątało
          • b_bb Re: do szanownych nozyczek 20.07.05, 16:18
            Hehe, coraz bardziej mi się to podoba. Sprawdziłam, faktycznie nie ma Twoich
            opinii, które rano czytałam. Zdaje się, że szanowna lady jest niewyuczalna.
            • edavenpo Re: do szanownych nozyczek 20.07.05, 16:24
              Tak tak... Komus sie te moje cizmy nie podobaly potem ty odpisalas, wycieli ciebie tez ;-(

Mniw tez zaraz wytna bo sie nie moglam powstrzymac od podkarmiana trolla czyli Top Model...
              • b_bb Re: do szanownych nozyczek 20.07.05, 16:28
                Wycinanie grupowe? Brak sprawności manulanej, by dokładnie i delikatnie
                powycinać tylko posty trollowe?
                • b_bb Re: do szanownych nozyczek 20.07.05, 16:32
                  Za to post jednoznacznie naruszający regulamin o sprzedaży ciuchów wisi od rana,
                  choć zgłaszałam go do usunięcia.
                  • edavenpo Re: do szanownych nozyczek 20.07.05, 16:34
                    Racja...

Z drugiej strony... Ktos tam napisal ze te moje cizmy (wbudzajace kontrowersje) im sie nie podobaja... No
                    i co z tego? Kazdy ma prawo do opinii, wiec po co od razu wycinac. TopModel/Parisienne szaleje po
                    forum i jakos wycinana nie jest od reki...
                    • b_bb Re: do szanownych nozyczek 20.07.05, 16:46
                      No właśnie, negatywne opinie przecież są dozwolone, jeśli nie są ewidentnie
                      chamskie i wulgarne.
              • masha_qrella czemu sobie 20.07.05, 16:52
                nie wrzucicie top model na liste
                niewidocznych?
                polecam
                jestem szczęśliwa
                mimo ze miałam z nia do czynienia z jednym postem
                ( i wystarczyło:)
                • lunalovelight Re: czemu sobie 20.07.05, 16:55
                  wlasnie przed chwila dorzucilam top_m do listy niewyswietlanych [i.e. innych jej
                  wcielen :P] ;).
                  • miska_malcova Re: czemu sobie 20.07.05, 16:56
                    ja tez to zrobiłam, jestem zdrowsza :-)
                    • edavenpo Re: czemu sobie 20.07.05, 16:59
                      czyli... czego oczy nie widza tego sercu nie zal ;-)))

Tez tak zrobie.
                    • b_bb Re: czemu sobie 20.07.05, 17:01
                      Trolli powinny zwalczać moderatorki, a nie usuwać zwykłe posty, bo się nawinęły.
                      Nawet, jeśli ktoś coś zgłosił do usunięcia, to moderator powinien
                      przeanalizować, czy ten post faktycznie narusza regulamin. W usuniętym poście
                      tralalumpka była opinia (pozytywna) na temat pokazanych rzeczy forumowiczki.
                      • top_model do szanownych nozyczek - pani Lady 20.07.05, 18:19
                        Tu regulamin nie naruszaja forumki, ale moderatorka lady. Zorientowalam sie jak
                        to wyglada z ujawniniem IP publicznie w prawie europejskim. Mozna to zrobic
                        tylko na zadanie organow scigania i niepublicznie. Czy lady jestes ponad prawem
                        eurpejskim?
                        Nie wiem czy slyszalas o "protection de la vie privée" ale francuska CNIL -
                        Commission nationale de l'informatique et des libertés", ktorz tym nie zartuje.
                        Podaje Ci link
                        • top_model Re: do szanownych nozyczek - pani Lady 20.07.05, 18:20
                          www.cnil.fr
      • r.richelieu Re: do szanownych nozyczek 20.07.05, 18:25
        Tral, myślę, że kiedy napiszę kilkakrotnie ku.. mać, to wyrobię normę postów
        zdatnych do wycięcia i ladyisitc będą mogły podbić codzienną dniówkę
        • top_model Re: do szanownych nozyczek -do pani Lady 20.07.05, 18:30
          Niech Pani lady poczyta sobie dyrektywy Unii, OCDE kto i kiedy moze robic
          miedzanarodowy transfer danych - ujawnic IP.
          www.cnil.fr/index.php?1100
          www.cnil.fr/index.php?id=1153
          • r.richelieu Re: do szanownych nozyczek -do pani Lady 20.07.05, 18:35
            wiesz LaP. było to raz, nieładnie bardzo, ale raz. Masz rację, że nie wolno
            ujawniać ip, ale ciągłe wypominanie jest też trochę no ten... Sklupić się
            trzeba na bieżących pomyłkach, bo nadal mam nadzieję, że są to pomyłki
            niedoświadczonego
            • top_model Re: do szanownych nozyczek -do pani Lady 20.07.05, 18:45
              Tylko zobacze czy ona nie moglaby beknac za to z powdztwa cywilnego. Na
              zachodzie, to nie na wschodzie, mamy absolutna ochrone zycia prywatnego.
              A bedzie to samo, bo do niej napisalam, jakos nie raczyla mi odpowiedziec ani
              na forum, ani na poczte.
              • Gość: Richelieu* Re: do szanownych nozyczek -do pani Lady IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 20.07.05, 19:01
                a co właściwie ujawniła? luna poniżej mówi, że powiedziała tylko tyle, że
                francuskie. A to każdy stąd wie.

masz rację, że jest różnica pomiędzy wschodem a zachodem, bo tylko na zachodzie
                potrafi się tak jazgotacć o dane osobowe po to tylko, aby wreszcie docenili
                naszą ważność. Jest duża różnica pomiędzy ujawnieniem tajemnicy służbowej, a
                tajemnicy modelki klasy C, że dziś się czuje kwitnąco.
                Na wschodzie po prostu nei idzie się z bombą atomową na komara
                • top_model Re: do szanownych nozyczek -do pani Lady 20.07.05, 19:07
                • top_model Re: do szanownych nozyczek -do pani Lady 20.07.05, 19:21
                  Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> a co właściwie ujawniła? luna poniżej mówi, że powiedziała tylko tyle, że
                  > francuskie. A to każdy stąd wie.
                  >
                  > masz rację, że jest różnica pomiędzy wschodem a zachodem, bo tylko na
                  zachodzie
                  >
                  > potrafi się tak jazgotacć o dane osobowe po to tylko, aby wreszcie docenili
                  > naszą ważność. Jest duża różnica pomiędzy ujawnieniem tajemnicy służbowej, a
                  > tajemnicy modelki klasy C, że dziś się czuje kwitnąco.
                  > Na wschodzie po prostu nei idzie się z bombą atomową na komara
                  Jak nie rozumiesz "absolutne", to poczytaj sobie w slowniku.

sjp.pwn.pl/haslo.php?id=81
                  Pewno poszlaby na calosc, gdybyscie TY i b_bb jej nie zwrocilyscie uwagi.
                  Zresta wykasowala swoj post, bo sie od Was dowiedziala, ze to jest ABSOLUTNIE
                  zabronione. Nawet cos pisalyscie, ze byl taki incydent na innym forum, ktory
                  zkonczyl sie wielkim rabanem, chyba na forum Kobieta, poczytam sobie jak to sie
                  skonczylo.
                  • Gość: Richelieu* Re: do szanownych nozyczek -do pani Lady IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 20.07.05, 19:28
                    powtórzę, nie używa się bomby na komara, zwłaszcza Ty pownnaś mieć na względzie
                    swoje hm, poczucie humoru, o którym mówiłaś, a które nikt jako humor nie odbiera
                    • top_model Re: do szanownych nozyczek -do pani Lady 20.07.05, 19:57
                      Lady mnie nie inspiruje od poczatku do poczucia humoru, bardzo mi go zepsula od
                      kiedy moderuje. Jak mnie pamiec nie myli, to juz zalozyscie kilka zbuntowanych
                      watkow na jej temat, chyba nie bardzo Was bawi pani Lady.
                      Co do proceduralnosci, to jestem bardzo proceduralna, ostanio dostalam spore
                      odszkodowanie od sklepu, ktory mial "satysfakcja albo zwrot pieniedzy, nie
                      dosc, ze mialam przez 8 miesiecy komputer za darmo, to zwrocili mi calkowita
                      cene plus odszkodowanie za straty w biznesie. He, he, ale to jest zachod.
                      A kiedys na locie Air France, zabukowali za duzo osob, musialam czekac na
                      nastepny lot za 1,5 godziny. Air France mi zwrocil calkowicie cene biletu plus
                      zafundowal obiad w najdrozszej restauracji na lotnisku. To byl lot do
                      Barcelony, moi znajomi katalonczycy powiedzieli, ze gdyby to byl lot Iberia, to
                      bym dostala zero.
                      • zettrzy Re: do szanownych nozyczek -do pani Lady 20.07.05, 20:08
                        top_model napisała:

> Co do proceduralnosci, to jestem bardzo proceduralna, ostanio dostalam spore
                        > odszkodowanie od sklepu, ktory mial "satysfakcja albo zwrot pieniedzy, nie
                        > dosc, ze mialam przez 8 miesiecy komputer za darmo, to zwrocili mi calkowita
                        > cene plus odszkodowanie za straty w biznesie.

acha, to jest biznes ktory dziala jak mozna cos urwac za darmo, inaczej mamy
                        same straty

> A kiedys na locie Air France, zabukowali za duzo osob, musialam czekac na
                        > nastepny lot za 1,5 godziny. Air France mi zwrocil calkowicie cene biletu
                        plus
                        > zafundowal obiad w najdrozszej restauracji na lotnisku.

no to teraz wiemy skad bierzesz te opisy obiadkow w restauracjach
            • lunalovelight Re: do szanownych nozyczek -do pani Lady 20.07.05, 18:49
              no i lady, o ile mnie pamiec nie myli, nie przekopiowala calego IP, tylko
              powiedziala, ze francuskie.
              • klarak a co myslicie o tym? 20.07.05, 18:56
                www.scrolllock.nl/passport/
                • lunalovelight Re: a co myslicie o tym? 20.07.05, 18:59
                  no, ale to zart jest przeciez :D
                  • klarak Re: a co myslicie o tym? 20.07.05, 19:06
                    och luna, trzeba bylo poczekac, moze jaka ciekawa dyskusja by sie wywiazala z
                    udzialem sluzb miedzynarodowych ;)
                    • lunalovelight Re: a co myslicie o tym? 20.07.05, 19:07
                      szlag by trafil, za szybka lopez ze mnie :D
                      • se.la.vie do top_model 20.07.05, 19:24
                        Znalazłam w lodówce francuski pasztet!
                        • top_model Do sie zycie 20.07.05, 19:41
                          To go nie jedz, bo Francuzi nie robia pasztetow, to jaks podroba z Allegro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka