Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Buty !buty !

27.07.05, 13:21
    Podobaja Wam sie buty z kolekcji Diesla , co o nich myslicie?
    www.diesel.com/footwear/2005ss/
    czekam na opnie
    Obserwuj wątek
      • edavenpo Re: Buty !buty ! 27.07.05, 13:30
        Chodzi ci o te na obcasach? Sa w deske.

Diesel nie produkuje swoich butow (projektuja je a potem ktos w Chinach czy Kambodzy je produkuje)
        wiec z jakoscia moze byc roznie. Mam od nich pare tegorocznych cichobiegow - Lourdes czerwono
        czarne i juz sa znoszone choc kupilam je w kwietniu i nie byly duzo noszone. Adidasy mojego meza tez
        rozklapcialy sie po kilku miesiacach....
        • nadja11 Re: Buty !buty ! 27.07.05, 13:37
          Tak tam mysle o tych na obsacach bo sportowe Diesla jakos mi nie pasują,to
          jasne ze wszyscy szyja produkuja w chinach i wszedzie tam gdzie tania sila
          robocza, nawet najwieksze firmy odziezowe co w tym dziwnego?
          Płacimy raczej za marke, metke no a przyznasz ze DIESEL butow tanich nie ma.
          ja dzis kupiłam sobie ich czarne sandałki na wysokim obcasie z wstawką
          siateczkową na przodzie i zapieciem na kostce , chciałam Wam pokazac ale
          niestety na ich stronie ich nie ma:-(Sa natomiast te nad ktorymi sie
          zastanawialam (czarne klapki na obcasie model LUNA)do tej pory nie ejstem pewna
          czy dobzre wybrałam, mam nadzieje ze sie nie rozlecą w tempie ekspresowym.
          • edavenpo Re: Buty !buty ! 27.07.05, 13:47
            Chodzilo i o to ze mozesz miec fabryke ciuchow nad ktora kontrole ma firma i wszystki ma byc
            zrobione do ich standardu. Czyli np. ciuch Diesla sa b. dobrej jakosci choc ich ciuch sa szyte z
            Kambodzy czy Chinach.

Ich buty sa robione w fabryce ktora robi buty dla kilku firm i Diesel mimo ze sprawdza jakosc nie ma
            bezposredniej kontroli nad uzywanymi materialami itp. Zdecydowali sie na to chyba z dwa lata temu.
            Dowiedzialam sie tego przez przypadek od kolesia ktory pracowal dla nich w logistyce. I faktycznie
            przekonalam sie ze ostatnie pare zakupow bylo troche trefnych np. adidasy w ktore zaczely sie
            rozpadac od srodka i przepuszczac wode po kilku tygodniach. Zwrocilismy, dostalismy nowa pare - to
            samo ;-(((

Luny sa fajne, nawet je przymierzalam ale ja daleko bym w nich nie uszla. Klapki na obcasie to nie dla
            mnie niestety ;-)
            • nadja11 Re: Buty !buty ! 27.07.05, 13:56
              Yhhhh edavenpo tos mnie zmartwiła,kupuje drozsze buty bo licze ze beda dobre
              jakosciowo przedewszytkim ,za te sandałki Diesla zapłaciłam nie małą sumkę wiec
              wizja ze moga mi sie szybko rozczłapac mnie przeraza ;-)
              Wygodne nie są to fakt zarowno te klapki LUNA jak i te ktore kupiłam, no ale
              coz tak mi sie podobały ze postanowiłam cierpiec;-)Pozdrawiam!
      • uka_m Re: Buty !buty ! 27.07.05, 13:41
        Świetne!Bardzo mi się podobają.
      • znak_z Re: Buty !buty ! 27.07.05, 14:23
        podobaja mi się niektóre męskie...
        damskie są jak dla mnie udziwnione, np. te śmiszne kozaki
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka