Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ABERCROMBIE & FITCH

IP: *.icpnet.pl 25.08.05, 15:16
    czy w polsce można gdzieś dostać te ciuszki...? jak tak to gdzie..???
    Obserwuj wątek
      • silvanka Re: ABERCROMBIE & FITCH 25.08.05, 15:30
        widzilam kilka ciuszkow w camden town w warszawie na marszalkowskiej ale nie
        powalily mnie ( w porownaniu do stony internetowej)

a swoja droga to mysle nad otworzeniem sklepu internetowego w ktorym mozna
        byloby kupic ubrania tej firmy tylko zastanwiam sie czy znalazlabym
        odbiorcow...co o tym myslicie?
        • Gość: magda Re: ABERCROMBIE & FITCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:35
          No pewnie że byś znalazła...ja jestem pierwsza :D...uważam że te ciuchą są
          super...podobne do river island...podobny styl, czyli mój :D
          • silvanka Re: ABERCROMBIE & FITCH 25.08.05, 15:38
            widzisz mi te ciuchy tez sie bardzo podobaja ale to co sie dzieje na allegro
            przeraza mnie, wiec pomyslam czemu nie zaczac sprowadzac ciuchy i sprzedac w
            bardziej przystepnych cenach. Problem w tym ze zapal jest, kasa tez sie
            znajdzie ale jak sie do tego zabrac? od czego zaczac? nie mam wogole
            doswiadczenia w prowadzneiu takiego interesu...
            • Gość: przyczułka Re: ABERCROMBIE & FITCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:46
              fakt,na allegro ceny rzeczywiscie wysokie,choc w sumie nie mam pojecia ile za te
              ciuszki placi sie w USA.jednak ja bym na twoim miejscu zaczela rozkrecanie tego
              interesu wlasnie na allegro,chyba ze mialabym zdolnosci do robienia
              "profesjonalnych" stron internetowych-wtedy sklepik na www,cos w stylu Wylęgarni.
        • Gość: ula Re: ABERCROMBIE & FITCH IP: 213.134.155.* 25.08.05, 15:47
          a w ktorym miejscu jest ten sklep?
          Jakie ubrania i jakie ceny????
          • silvanka Re: ABERCROMBIE & FITCH 25.08.05, 15:51
            sklep camden town warszawa ul marszalkowska rog al solidarnosci doklandnie
            miedzy mc donaldem a sfinksem.
            widzilam tylko kilka kamizelek z kapturem ok 100zl
            2 bluzy ok 150 zl i to wszystko
            • Gość: ula Re: ABERCROMBIE & FITCH IP: 213.134.155.* 25.08.05, 15:58
              dzieki:)
          • Gość: ula Re: ABERCROMBIE & FITCH IP: 213.134.155.* 25.08.05, 15:51
            chodzi mi o sklep camden town.
            Z goru dziekuje
            • Gość: bibi Re: ABERCROMBIE & FITCH IP: *.uje.nat.hnet.pl 25.08.05, 16:30
              w sklepach camden town mają podróby z chin.nie warto kupować.
        • Gość: kasia Re: ABERCROMBIE & FITCH IP: *.icpnet.pl 25.08.05, 16:43
          jeżeli otworzysz taki sklep(internetowy) na pewno znajdziesz odbiorców,
          mnie na pewno :) ciuszki tej firmy są cuuudowne.
          Ja właśnie chce sobie sprowadzić kurtke zimową z usa wiadomo troche ta paczka
          będzie szła..tak więc zamawiam już teraz! a czy ktoś wie czy ciuszki tej firmy
          można dostać gdzieś w poznaniu???
          • Gość: bibi Re: ABERCROMBIE & FITCH IP: *.uje.nat.hnet.pl 25.08.05, 16:47
            a z jakiego portalu zamawiasz?
            • Gość: magdziaa Re: ABERCROMBIE & FITCH IP: *.rzeszow.mm.pl 25.08.05, 17:10
              dziewczyny a mozecie podac adres intern.?? nie znam tej firmy a chetnie
              poogladam:)
              dzieki z gory i pozdrawiam
              • Gość: bibi Re: ABERCROMBIE & FITCH IP: *.uje.nat.hnet.pl 25.08.05, 17:15
                www.abercrombie&fitch.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka