Gość: ANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 19:31 OBLESNE SA TE WSZYSTKIE SPODNIE, BLEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Najmodniejsze dżinsy IP: *.piotrkow.net.pl 25.08.05, 22:03 są ok.,ale w większości dla super szczupłych lasek.Dlaczego nie szyją dla dziewczyn okrąglejszych takich fajnych spodni? Odpowiedz Link Zgłoś
big.munich.apple8 Re: Najmodniejsze dżinsy 25.08.05, 23:06 Owszem szyja! Np. dzinsy firmy ESPRIT pasuja prawie doskonale na kobietki nieco puszyste - najlepiej o kroju "bootcut" czyli z lekko szerszymi nogawkami u dolu. Niestety, nie naleza do najtanszych - inwestycja przynajmniej ok.250 zl. Ale leza swietnie!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kacha66 Re: Najmodniejsze dżinsy 01.09.05, 08:48 babki , ja poprostu kupuje spodnie meski, czesto maja duzo ciekawsze fasony i lezą na mojeje niemalej pupie calkiem fajnie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
a.golik Re: Najmodniejsze dżinsy 01.09.05, 09:23 A gdzie spodnie dla kobiet o typowych kształatach a nie tylko wszędzie poszarpane biodrówki.Przecież nie wszyscy nosza rozmiar 34-36 i dobrze się w tym czują nosząc biodrówki. Gdzie można kupić tardycyjny krój dzinsów i nie wydać majątku?? Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Najmodniejsze dżinsy 25.08.05, 22:33 ma-sa-kra, a juz napewno nie sa to najmodniejsze modele Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Najmodniejsze dżinsy 25.08.05, 23:11 Dokladnie, zwlaszcza te a'la usiadlam na swiezo malowanej lawce:D. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Najmodniejsze dżinsy 27.08.05, 08:53 albo a la "ktoś mi pawwia na spodnie puścił" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Najmodniejsze dżinsy IP: *.dsl.sfldmi.ameritech.net 26.08.05, 01:29 Aniu,idz na konski targ...tam kupisz na straganie blyszczaca sukienke,do tego koraliki i bedziesz gwazda.Dzinsy napewno nie sa twoim strojem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Najmodniejsze dżinsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:04 Ania w blyszczacej sukienke moze sie prezentowac lepiej niz Ty w najmodniejszych jeansach :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Najmodniejsze dżinsy 31.08.05, 10:55 Sorry, ale te dzinsy są tak obrzydliw, ż emogą robić za derkę dla konia na tym końskich targu...Kurde, paskudztwo, to, że komuz zachciało sie porzygać na własne spodnie, to nie znaczy, że to ładne i cała Polska ma tak biegać. Obrzydliwe są takie dzinsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Najmodniejsze dżinsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:02 tez jakos zadne nie przypadlu mi do gustu modne??? wiekszosc ma rozszezone nogawki a poodbno teraz uz tylko rurki albo waskie na dole choc nie bardzo mnie to cieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Najmodniejsze dżinsy 26.08.05, 10:59 "Poszarpane, gniecione, przecierane, a przy tym bogato zdobione: haftem, cekinami, nadrukami. Przeważają biodrówki z rozszerzanymi nogawkami" Bzdura. Takie jeansy byly modne dwa lata temu albo wiecej (chociaz hafty, cekiny i nadruki nawet wtedy mialy posmak tandety). Na jesien/zime 2005 na czasie sa jeansy z prostymi, waskimi nogawkami, w ciemnych odcieniach i bez ozdobek!! No chyba, ze w Polsce jest inna moda niz w reszcie cywilizowanego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Najmodniejsze dżinsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:25 Ja uważam że najlepsze jeansy są w river island...są super...i każdy wybierze coś dla siebie...od bojówe do tzw.cw..ek:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninel_marx Re: Najmodniejsze dżinsy IP: *.ny325.east.verizon.net 27.08.05, 00:13 W usa (NY) na jesien 05 widze troch haftow i ozdub na dzinsach - ale proste nie rozszezane na dole...sa tez takie z "diamentami" czy innymi ozdobami na tylnych kieszeniach - a duzo jest tez podartych i z dziurami. A newet sa takie brudne od smaru ( co akurat mi jakos sie nie zabardzo podoba ;P) Wyjdaje mi sie ze to bedzie ktorki trend i szybko przejdzie bo malo praktycznie trzeba uwarzac z czym zalozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodi Re: Najmodniejsze dżinsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 08:06 Zgadzam sie w 100%. Skąd oni wzieli wogole te spodnie. Era rozszerzonych nogawek już dawno minęła. Porażka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Najmodniejsze dżinsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:42 hmmm, no coz, np w londynie (a chyba nalezy on do reszty cywilizowanego swiata)baaaaardzo duzo mlodych ludzi chodzi w tego typu dzinsach Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Najmodniejsze dżinsy 31.08.05, 13:24 Londyn to duze miasto. Widzi sie wszystko. W obszywanych cekinami i wybielonych na tylku i kolanach? No chyba ze Chavs i Murzynki z Peckham... Mowimy o tym co modne a nie to co nosi tlum ludzi ubierajacych sie na bazarze na Deptford. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Najmodniejsze dżinsy 31.08.05, 13:35 Gość portalu: nina napisał(a): > hmmm, no coz, np w londynie (a chyba nalezy on do reszty cywilizowanego > swiata)baaaaardzo duzo mlodych ludzi chodzi w tego typu dzinsach Bardzo duzo mlodych ludzi (a w niektorych rejonach 100%) chodzi ubranych a la Vicky Pollard z Little Britain, co nie znaczy, ze to jest modne. Wielu ludzi (a raczej chyba wiekszosc) nie podaza za moda, tylko kupuje to, czego akurat jest najwiecej w sklepach, lub ubiera sie tak, jak ludzie wokol nich (a to nie to samo). Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Najmodniejsze dżinsy 31.08.05, 09:24 > No chyba, ze w Polsce jest inna moda niz w reszcie cywilizowanego > swiata Ha ha ha - dla Ciebie cywilizacja to klapki Kubota na Tureckim wybrzezu :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylvia Re: Najmodniejsze dżinsy IP: *.server.ntli.net 26.08.05, 20:16 ich...to maja byc najmodniejsze dzinsy???z kad biezecie te opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_22 Re: Najmodniejsze dżinsy 26.08.05, 20:24 widywalam o wiele bardziej oblesne modele. w wiekszosci nie sa w moim stylu, ale np. takimi z Patrola nie pogardzilabym. rurki moga sobie byc najmodniejsze, do mnie nie przemawiaja. najlepiej czuje sie w biodrowkach (nie lonowkach) z lekko rozszerzanymi nogawkami, bez zbednych udziwnien w stylu "wybielone na skunksa", "wpadlam na drut kolczasty" czy "uwielbiam zdobycze z pasmanterii" Odpowiedz Link Zgłoś
newa3 Re: Najmodniejsze dżinsy 31.08.05, 09:48 ja uwazam ze dokladnie tak trzeba do tego podchodzic nie ludzie dla trendow, trzymajacy sie scisle tego co modne, tylko moda dla ludzi, ja np nie zaloze nigdy rurek chociaż podobaja mi sie, ale mam za szczuple nogi i wygladam w nich jak bocian, makabrycznie, a za to lepiej czuje sie w fasonach albo o prostych troche szerszych nogawkach, albo w lekko rozszerzanych do dolu i zadne trendy nie zmienią tego w czym wygladam lepiej, bo moja figura jest niezmienna, wiec nawet jak super najmodniejsze beda rurki, a zupelnie wyjda z mody spodnie rozszerzane do dolu, to ja i tak bede je nosic bo taka mam figure, co nie znaczy, że mam wygladac zle, bo to jest kwestia, materialu, dodatkow, ja uwazam, że ktos kto jest dobrze ubrany, nazwijmy to sobie trendy, to nie ktos slepo nasladujacy to co modne, tylko ktos taki, kto potrafi z tej calej masy wylowic cos w czym jest akurat jemu dobrze i zapewniam, że da sie to zrobic :) Odpowiedz Link Zgłoś
tierieszkowa Re: Najmodniejsze dżinsy 26.08.05, 21:08 Nie wiem jak dzinsy prosto ze sklepu, czyste i pachnace nowoscia moga byc oblesne, ale najwidoczniej sie nie znam. Co do spodni...sa nieciekawe i w wiekszosci tandetne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ShoppingFreak Re: Najmodniejsze dżinsy IP: *.net.autocom.pl 26.08.05, 23:23 Najmodniejsze i najlepsze jeansy to moim zdaniem Seven for All Mankind - od razu po zalozeniu ubywa z 5 kg (z wygladu :) albo James jeans - maja mieszanke z kaszmirem mieciutkie i idealnie leza na pupie :) Niestety oczywiscie niedostepne w Polsce a cena od 750 zl w gore ale moim zdaniem warte kazdel zlotowki :) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Najmodniejsze dżinsy 26.08.05, 23:25 > Najmodniejsze i najlepsze jeansy to moim zdaniem Seven for All Mankind - od > razu po zalozeniu ubywa z 5 kg (z wygladu :) _____ Zgadzam sie! Choc Roc& Republic tez sa super i Diesel jest boski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninel_marx Re: Najmodniejsze dżinsy IP: *.ny325.east.verizon.net 27.08.05, 00:09 wydaje mi sie ze zalezy od budowy a nie nawet rozmiaru.... - ja zaliczam sie do szczuplych ( 167 i 50 kg ) i w spodniach 7 for All Mankind wygladam strasznie 10 kilo wiecej !!! zero ksztaltu ( rozmiar 26,27) , Desel to samo - po prostu okropnie na mnie leza - jak worek na kartofle :( Citizens of Humanity tez porazka :) za to glupi guess lezy super, tak samo jak miss sixty, jill stuart, juicy couture, i ulubione ( takze ze sztruksu ) Joe`s Jeans :) mysle ze to kwestja dobrania kroju do figury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axasa Re: Najmodniejsze dżinsy IP: *.ct.com.pl 27.08.05, 10:18 To się ubawiłam czytając Anulę_22 - "wybielone na skunksa", "wpadlam na drut kolczasty" czy "uwielbiam zdobycze z pasmanterii". Ja bym jeszcze dodała "najpierw wsadzili mnie do klatki z tygrysem, potem wylali na mnie termos kawy a na koniec obsypali pasmanterią". Nie moge patrzeć na tej szajsciuszki rodem z hal targowych. Aż oczy swędzą ;-) A swoją drogą... nie wiecie gdzie można dostać granatowe lekko powycierane w zagięciach rurki lub lekkie dzwony z niskim stanem?. Bez zadnych ozdóbek! Odpowiedz Link Zgłoś
kashkaa Re: Najmodniejsze dżinsy 31.08.05, 10:32 cos podobnego nabylam w diverse. 100 zl, przecenione. granatowe, troche biodrowki, ale nie jakies bardzo niskie, lekkie przetarcia, nie wiem czy to ozdoba ale maja wyszyte czerwona nitka logo firmy na kieszeniach. mi nie przeszkadza. no i, nie wiem co to rurki, moje maja proste nogawki. swoja droga, moje pierwsze dzinsy od 5 czy 6 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Najmodniejsze dżinsy IP: *.chello.pl 28.08.05, 12:15 okropne one sa, gorszych chyba juz nie mogli pokazac, jednym slowem tragedia!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniluaP Boże co za dziury fe jakby myszy je zjądły IP: 80.51.51.* 28.08.05, 17:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Re: Najmodniejsze dżinsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 17:54 Niektóre sa bezsensowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka :*** Re: Najmodniejsze dżinsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:22 Moim zdaniem one są spoko...tylko dlaczego takie drogie??hmmmm?? Mnie nie stać by było na ani jedne:(, ale mimo to żyję, bo poprostu kupuje spodnie nie firmowe i jest ok:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anettchen2 Levi'sy Diesel i Pepe Jeans IP: 217.153.18.* 29.08.05, 13:49 To są najlepsze jeansy. A najlepsze są Levisy ostatnio z serii Eve dla kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
pwrls Re: Najmodniejsze dżinsy 31.08.05, 10:23 bo markowe ciuchy zazwyczaj sa drogie : ) ale za to dobre ; ) no i mozesz sie troche "posnobowac" jesli Cie to kreci : ) Swoja droga Levi'sy sa naprawde dobre xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Wu Re: Najmodniejsze dżinsy IP: *.krak.tke.pl 29.08.05, 14:19 najładnijesze wedlug mnie sa Patrol 139zł. Z przeszyciami na kieszeniach i na karczku Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_ania Re: Najmodniejsze dżinsy 29.08.05, 18:17 Bardzo podobają mi się te spodnie są mojego gustu do tego biodrówki.Super Odpowiedz Link Zgłoś
natalyyes Re: Najmodniejsze dżinsy 31.08.05, 09:08 Smiesza mnie opinie ,ze zatarcia dziury nie sa modne.Ten kto to mowi niech zajrzy do sklepow w Paryzu to zobaczymy,im wiecej dziur tym drozsze.Ale oczywiscie nie sa juz modne jakies intensywne dziurzyska lecz takie wygladajace na zatarcia,drobniejsze.Nikt nie musi sie w ten sposob stylizowac jak nie chce.Mozna zalozyc adidas made in rynek.Jesli Ani nie podobaja sie spodnie po co je oglada.W najbardziej luksusowym butiku w Paryzu bedacym ikona mody nawet jego szefowa do eleganckiej bluzki nosi dzinsy z lekkiki dziurkami na tylku i udach-wytarte. Odpowiedz Link Zgłoś
buddy76 Re: Najmodniejsze dżinsy 31.08.05, 11:52 Dla mnie każde są modne, a im dłużej noszę tym bardziej modne. Zauważyłem że nie warto kupować tzw. najmodniejszych, bo za tą kasę można kupić 2-3 pary tzw. niemodnych/obciachowych. No i po miesiącu chodzenia jestem już bardzo modny (ach, te przetarcia na udach!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Najmodniejsze dżinsy 31.08.05, 13:18 autorzy tego artykuliku mylą pojęcia... nie zawsze to co jest w sklepach jest modne ;-P ta zasada sprawdza się zwłaszcza w polsce (ja w "zafajdanych szmatach" nie zamierzam chodzić) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Najmodniejsze dżinsy 31.08.05, 15:02 Fascynujace..."W najbardziej luksusowym butiku w Paryzu bedacym ikona mody nawet > jego szefowa do eleganckiej bluzki nosi dzinsy z lekkiki dziurkami na tylku i > udach-wytarte". Wszystkie żule na moim osiedlu też takie maja :P Odpowiedz Link Zgłoś
elizka19 Re: Najmodniejsze dżinsy 31.08.05, 16:08 te sa calkiem fajne : serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2883417.html?x=5 Odpowiedz Link Zgłoś
nikame Re: Najmodniejsze dżinsy 31.08.05, 10:08 hmm. nawet w sprawie dzinsow trza sie logowac - doprawdy przekomiczne. te wszytskie tandetne przecieruchy na dodatek sa wybitnie amoralne. niech ktos, kto wydaje kupe forsy na fabryczne dziury pomysli o dziecku ktore nie ma calycvh butow na zime - i niech do podartych dzinsow zalozy sam dziurawe buty, bedzie bardziej stylowy i zobaczy jak to jest. tylko glupie i puste lby moga zakladac takie badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
reporter3000 To co wygodne.. 31.08.05, 10:48 Nie nosze rurek, mimo to ze mi sie podobaja... Bo w rurkach wyglądam jak w leginsach:-) Uwielbiam za to Lee -model Laola...sa swietne... lekko rozserzane, ale praktycznie nie wiele bardziej niz rurki.., baaardzo niskie biodrówki.. ( z wiekiem powycierały sie same na pupie.. ( nie wiem, czy mi sie to podoba czy nie... nosze je bo sa wygodne... Wyznaje zasade..( nie moda, tylko wygoda).. To ze komus sie nie podoba, to jego sprawa... To ja mam sie czuc w tym dobrze... i czy to beda maxi rozszerzane dzinsy ( mam takie z nogawka szerokosci 55 cm) czy minimalistycznie rozszerzane to nie ma znaczenia... A tak od siebie o polecam poszperanie po strychu u babci w poszukiwaniu oryginalnych rzeczy z lat mlodosci naszych rodzicow... Mozna naprawde cudeńka znalesc... pozdrawiam... Reporter-ka Odpowiedz Link Zgłoś
marysiaksk Re: To co wygodne.. 31.08.05, 17:16 z przeszukaniem starych szaf to calkiem dobry pomyl. sama bez entuzjazmu kiedys do tego podchodzilam , do czasu kiedy zanalazlam naprawde fajna spudnice mojej mamy, jeansowa,wyglada poprostu stylowo. dzisiaj raczej ciezko o taka bo wszystkie sa albo zafajdane wyielaczem, albo jakies niby podarte. Swoja droga zawsze mam duzy problem z zakupieniem jeansow. szukam takich ktore nie beda mialy jakichs badziewnych wzorkow (chafty moga byc), Nie beda wygladaly jak leginsy, beda poprostu zwyklymi, dobrze lezacymi , jasno- niebieskimi spodniami, raczej prostymi niz rozszezanymi. I nie przypominam sobie kiedy ostatnio udalo mi sie takie znalesc. ( no i zeby nie mialy "napisane na dupie : kosztowalysmy 300" ) Odpowiedz Link Zgłoś
2miko3 Re: Najmodniejsze dżinsy 31.08.05, 12:28 A dajcie Wy mi święty spokój... Jak będę chciał popisane, przetarte i pocięte spodnie to sobie wyciągnę ze strychu albo potnę takie za niecałe 50 zł z bazaru... A nie będę wydawał dwóch stów na takie coś... Zgadzam się z przedmówczynią: bleeeeeeeeeeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d lo jakie to hamerykanije 31.08.05, 14:29 tak sie ubieraja flejtuchy z amerkanskich gett. w polsce i nie tylko promowana przez mtv kultura szmaciarzy raperow i murzynow rodem z gangow. bo to takie fajne byc palantem w podartych gaciech.. szkoda gadac, No ale nie czarujmy sie sa ludzie i posopolstwo. te spodnie sa dla pospolstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
endrjulepiej Re: Najmodniejsze dżinsy 01.09.05, 01:53 Zgadzam się !!! Wszystkie te ala powycierane jeansy to straszna tandeta , np. Big Star ma juz tylko jedne jeansy klasyczne reszta to wycieruchy mode szarpią chyba ze stadionu X lecia, moim zdaniem te wytarte lub z doszywkami spodnie wyglądają strasznie ale to strasznie obciachowo - nie wspomne juz o rozszerzanych nogawkach. Ostatnio przeszedłem cały Arkadie i Carefour, chciałem kupić zwykłe niebieskie klasyczne jeansy - nie było nigdzie, wszędzie te same wycieruchy, w końcu kupiłem czarne najzwyklejsze jeansy wranglera i już, kupiłem nie to czego szukałem no ale cóż poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia186 Re: Najmodniejsze dżinsy 06.03.06, 14:47 nie zgodzę się ,ze BIG STAR nie ma fajnych spodni,ja ostatnio zakupiłam bardzo fajne klasyczne spodnie.Zostaly uszyte specjalnie na moje zamowienie (186 cm wzrostu.69 cm obwod pasa)naprawde sa super.Cena tez w miare przystepna 199 zl Odpowiedz Link Zgłoś
wera170 Re: Najmodniejsze dżinsy 01.09.05, 21:41 tak wogule to spodnie sa takie sobie ( a do reszty wypowiedzi moge stwirdzic jedno ze w polsce zawsze jest inaczej i jest burdel ze szok i nawet jesli sa modne spodnie rurki to i tak wiekszosc ludzi chodzi w lekko rozszezonych. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
horrible.young.girl Re: Najmodniejsze dżinsy 04.09.05, 17:41 A ja się pytam: gdzie są Levi'sy, Lee, Big Stary? Gdzie są PRAWIDZWE jeansy? No przepraszam, ale tamte mają jakąś tradycję, a te tutaj, tylko niektóre mi się podobają. Ale-kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś