Gość: kate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:55 jeśli chodzi o mnie to dzinsy + koszula ( polo itp) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemkowa.b Re: jak ubranych facetów lubicie ?? 25.08.05, 21:00 Dżinsy, koszulka. Odpowiada mi styl Diversowaty:) Taki młody inżynier, może być też tzw. sportowa elegancja:) Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: jak ubranych facetów lubicie ?? 25.08.05, 22:28 przemkowa.b napisała: > Dżinsy, koszulka. Odpowiada mi styl Diversowaty:) otoz to :) nigdy nie umialam tego ubrac w slowa :) i jeszcze dodalabym taki troche grunge czy jakos tak to sie zwie :) taka niedbalosc,nonszalancja z pomyslem Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: jak ubranych facetów lubicie ?? 26.08.05, 08:32 Tak,tak,tak!Fajne polo w paseczki, udające"lekkie zszarganie" dżinsy:), fajne old-schoolowe buty,torba(NIE plecak),zadbany (skóra,włosy,dłonie), z niby- potarganą fryzurką.Troszkę miśkowaty,ale tak trochę:).Fajnych garniturkowców, ale "z jajem" też lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: jak ubranych facetów lubicie ?? 26.08.05, 08:34 Fajny x 3 wyszło:).I FAJNĄ męską biżuterię lubię(mój luby nie trawi żadnej:( Odpowiedz Link Zgłoś
kajka.ajak w stylu abercrombie:) 25.08.05, 21:04 szkoda że te ciuchy nie są ogólnodostępne.. np. na jesień: fajne, luźne dżinsy (denim) + bluza (typu właśnie abercrombie - dopasowana) i na to marynarka w sportowym stylu... ahh:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: w stylu abercrombie:) IP: *.broker.com.pl 25.08.05, 21:08 Podoba mi sie styl wyzej wymieniony. Poza tym: -szerokie bojowki w kolorze zgnilej zieleni+czarna koszulka+adidasy(halowki) -potargane, dopasowane dzinsy, trampki+jakis swetr -dzinsy takie luzne na tylku, waskie przy nogawkach i koszulka w paski -uwielbiam szkieletorow, bardzo chudych mezczyzn, ale o szerszych barach Szkoda, ze tacy na mnie nie zwracaja uwagi i nigdy zwracac nie beda. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: w stylu abercrombie:) 25.08.05, 21:11 Gość portalu: pump_it_up napisał(a): > -uwielbiam szkieletorow, bardzo chudych mezczyzn, ale o szerszych barach > Szkoda, ze tacy na mnie nie zwracaja uwagi i nigdy zwracac nie beda. Ja też! Ja też! Odpowiedz Link Zgłoś
star.light Re: jak ubranych facetów lubicie ?? 25.08.05, 21:21 dzinsy i t-shirt byle nie polo a jak jest zimno to rozpinane swetry z ktorych po zapieciu robi sie taki maly golf jakby stojka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: jak ubranych facetów lubicie ?? IP: *.broker.com.pl 25.08.05, 21:23 Ech chudzi faceci sa super... a jak do tego maja poldlugie, rozczochrane wlosy... Ogolnie lubie styl skate-punkowo-grunge'owy u mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
tina84 Re: jak ubranych facetów lubicie ?? 25.08.05, 22:32 kurde masz dobry gust... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozalkaaw [...] 28.04.13, 07:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: jak ubranych facetów lubicie ?? 25.08.05, 21:23 albo w samych kapielowkach gdzies nad woda, albo w trzyczesciowym garniaku Savile Row i krawacie od Cardina moze byc tez w ladnej koszuli i garniturowych spodniach uwielbiam styl garniturowy Odpowiedz Link Zgłoś
asia_asia Re: jak ubranych facetów lubicie ?? 25.08.05, 21:26 mmm.. polówki :-) bardzo lubie styl luźnej elegancji lniane marynarki, spodnie wszelkie tzw marynarki sportowe ale co najwazniejsze i najsilniej swiadczy o tym jakim jest facetem - BUTY! rodzaj, czystość! i dopasowanie do stroju! ale ostatecznie najwazniejsze jest dopasowanie stroju do okazji :-) pzdr. a. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: jak ubranych facetów lubicie ?? 25.08.05, 21:35 Podoba mi sie styl naszego mlodego doktoranta, czyli: -fajne, luzne dziny, a do tego: -rozpinane sweterki -sportowe marynarki -czasem skejciarska bluza [wykladowca!] -smycz -czasem przychodzil w piaskowym prazkowanym gajerze Wszystko idealnie dopasowane kolorystycznie. Dodac do tego odrobine nonszalancki styl bycia i jest miodzio :) ech, wszystkie sie w nim kochalysmy..... =] Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: jak ubranych facetów lubicie ?? 25.08.05, 21:40 Jak Bruce Springsteen ostatnimi laty. Ten to ma cholerka dobrego styliste. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: jak ubranych facetów lubicie ?? 25.08.05, 22:54 czysto ubranych, nie znosze niechlujstwa Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: jak ubranych facetów lubicie ?? 26.08.05, 08:44 jeansy, najlepiej bardzo zuzyte albo bojowki, buty converse- po prostu ta gwiazdka dziala na mnie jak afrodyzjak :)))) koszulka z dlugim rekawem, na to t- shirt z ciekawym nadrukiem, okulary jak chuck norris :) militarna kurtka, to uwielbiam, bluza nie pogardze :) najlepiej w typowym szarym dresowym kolorze. A jesli juz ma byc elegancki to koszula, dobrze by bylo gdyby byla z lumpeksu, marynarka z latami na rekawach :) ma byc schludny, ale z lekka doza nonszalancji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martika Re: jak ubranych facetów lubicie ?? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 26.08.05, 13:26 Chyba nie bede oryginalna: dziny,jakis sexi podkoszulek,a moze elegancka bluza?? albo garniak??:)tak tez jest fajnie:)))))))pozdrawiam i sorkli jak cos za literowki pijana jestem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inaa Re: jak ubranych facetów lubicie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 17:06 w rzymskie zbroje ;-D, tudzież tak, jak ekipa Wojów Wiślańskich - takie małe zboczonko... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinka_czikulinka Re: jak ubranych facetów lubicie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 17:35 a ja lubię dresów abs-ów hihihi :p oczywiście żartuję. A na powaznie to podobaja mi się tacy faceci jak większosci z was :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: jak ubranych facetów lubicie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 20:48 nie lubie sportowego stylu ale nie trawie tez gajerow (kiedys lubilam teraz mnie odpycha). uwielbiam u facetow plaszcze i kapelusze. poza tym skorzane ciuchy, kamizelki, orginalne koszule. uwielbiam tez mode punk, wlosy nieco dluzsze albo postawione i poczochrane( ale nie ufarbowane ani uzelowane!!!) nie podobaja mi sie faceci wygladajacy zawsze tak jak reszta czyli t-shirt + koszula. lubie kiedy choc czasem maja na sobie cos ektawaganckiego. nie toleruje natomiast kalesonow, skarpetek do sandalow i hawajskich koszul. generalnie uwazam ze faceci zdecydowanie za malo o siebie dbaja Odpowiedz Link Zgłoś
hothotterviolett Re: jak ubranych facetów lubicie ?? 30.04.13, 12:53 W świetnie skrojonych, dobrej klasy garniturach, tylko i wyłącznie... Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: jak ubranych facetów lubicie ?? 30.04.13, 19:03 koszula, spodnie materiałowe (w sensie - nie dżinsy), mokasyny albo ladne, lekkie trzewiki, marynarka. zamiennie zgrabne trampki i kurtka parka. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: jak ubranych facetów lubicie ?? 03.05.13, 18:24 hothotterviolett napisał(a): > W świetnie skrojonych, dobrej klasy garniturach, tylko i wyłącznie... Ciekawe czy Ty też tylko w garsonkach pomykasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: jak ubranych facetów lubicie ?? 06.05.13, 10:09 Jestem aseksualną lesbijką (pociąg emocjonalny do kobiet, pociąg seksualny do nikogo), ale to nie znaczy, że nie może być dla mnie miłym widokiem ładnie ubrany mężczyzna. Ogólnie uważam większość mody męskiej za przeraźliwie nudną, natomiast mam ogromny sentyment do hipisów. Taki np. mój przyjaciel: zasadniczy strój jeszcze bardzo prosty, tj. zwykle sztruksy i prosta koszula, ale do tego długie włosy, broda, kolorowa chustka na głowę i sandały nawet przy temperaturze rzędu 5 stopni. Zapewne może to zdeczka szokować otoczenie... Sama zresztą ubieram się nie tylko jak hipiska, ale i nieraz jak hipis - poluję na kolorowe koszule męskie, bo mają one tę zaletę, że łatwiej o odpowiedni rozmiar, a poza tym są, że tak powiem, średnio bardziej bawełniane (jestem uczulona na włókna nieroślinne). Przykładowa piękna koszula: ciemnobrązowa ze sporym kwiatowym haftem w kolorach czerwonym, pomarańczowym, białym i bladozielonym na plecach oraz po obu stronach na piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: jak ubranych facetów lubicie ?? 06.05.13, 10:17 lubie roznorodnosc bez pogoni za moda. Zadne obnizone kroki itd. I lubie fajne buty, np w niecodziennym kolorze. Na szczescie moj potrafi sie ubrac. Odpowiedz Link Zgłoś