Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

styl Galliano w polskich klubach?

26.08.05, 17:17
    Zafascynował mnie ostatnio John Galliano... Te facet ma niezłego świra,
    szkoda, że w polskich klubach tak mało jest ludzi ubranych z jajem, z
    szaleństwem... Wszystkie panny chcą wyglądać jak lalki barbie - mało która ma
    do siebie dystans i ubiera się z poczuciem humoru. A wam jak sie podoba styl
    tego "wariata"?
    mywebpages.comcast.net/nvinogradov/jaselblupink/400.jpg
    mywebpages.comcast.net/nvinogradov/jaselblupink/200.jpg
    Obserwuj wątek
      • laylaaaaa Re: styl Galliano w polskich klubach? 26.08.05, 17:19
        żyjemy w Polsce, tutaj ludzie za coś takiego by Cię zabili.. wzrokiem. mnie
        osobiście te zdjęcie się nie podobają, to raczej haute coutre i na ulicę/do
        clubu się nie nadaje.
      • mena122 bez_mapyyyyy wróciłaś! 26.08.05, 17:55
        fajnie, brakowało mi na tym forum osoby tolerancyjnej, luzackiej troszkę, z
        dystansem do siebie, odważnej - czyli takiej jak Ty. Mam nadzieje ze bedziesz
        się udzielać na forum, jak dawniej :)))
        Co do Galliano, podobają mi sie te kolorowe bransolety, chociaż tej sukienki to
        raczej bym nie założyła - nie do końca odpowiada mojemu stylowi :p
        • blinski Re: bez_mapyyyyy wróciłaś! 26.08.05, 19:06
          ta sukeinka z drugiego linka jest akurat świetna:) ale buty to już przesada,
          kamp wychodzący uszami:)
        • Gość: Richelieu* Re: bez_mapyyyyy wróciłaś! IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 26.08.05, 23:05
          z dystansem do siebie? bez_mapy? hehehehe. Racja, mena, racja, tak duży ten
          dystans, że nie widać stanu faktycznego
      • mala_mi18 Re: styl Galliano w polskich klubach? 26.08.05, 18:21
        jestem w 100% za! i nawet powiem wiecej,jesli stac by mnie bylo to kupilabym
        napewno,sa super!i buty swietne! ale to fakt w Polsce wytykaliby nas w takich
        łaszkach palcami:-)
      • mankencja Re: styl Galliano w polskich klubach? 26.08.05, 19:08
        lubię wariackość
      • zettrzy Re: styl Galliano w polskich klubach? 26.08.05, 19:28
        facet ma swira? facet jest gieniek, znaczy geniusz
      • przemkowa.b Re: styl Galliano w polskich klubach? 26.08.05, 19:32
        Podoba mi się kapelusz z pierwszego linku:))))
      • Gość: mariposa Re: styl Galliano w polskich klubach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 19:37
        zgadzam sie w pelni!wszyscy ubrani na jedno kopyto!brakuje ludzi odwaznie
        ubranych!same barbi!
        kapelusz super zawsze o takim marzylam i branzolety hmmm.......!
      • Gość: amazonka Re: styl Galliano w polskich klubach? IP: *.chello.pl 26.08.05, 19:38
        fajny styl, chętnie zobaczyłabym coś takiego na naszych ulicach
        jednak sama nie widzę się w takich zestawieniach
        mało odważna jestem...
      • kate-gun Re: styl Galliano w polskich klubach? 26.08.05, 19:59
        kapelusz jest za-je-bisty! musze go miec :)
      • znak_z Re: styl Galliano w polskich klubach? 26.08.05, 20:09
        podoba mi się, ale na innych bo ja jestem "stonowana", raczej "czarna"..
        • pink_hamster Re: styl Galliano w polskich klubach? 26.08.05, 20:54
          sa naprawde swietne
          • Gość: @neta Re: styl Galliano w polskich klubach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 21:00
            Podoba mi się pierwsze zdjęcie,tym bardziej że mam taki sam kapelusz:)
            • Gość: teresa Benneton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 21:53
              PrzechodZac obok wystaw Bennetona przychodza mi na mysl pokazy Johna.
              Oczywiscie nie sa tym samym, ale przyjrzyjcie sie jak nie raz stylisci tegoz
              sklepu ubieraja manekiny. Jednym slowem pojsc na impreze z tak 'wystylizowana'
              kolezanka to by bylo cos:D
              • zettrzy Re: Benneton 26.08.05, 21:58
                Benetton? w kontekscie Galliana?
                hmmmm.....
                • Gość: teresa Re: Benneton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 22:37
                  Yhmmm... Przypatrz sie nie raz jak ubieraja te manekiny! Nie mowie ze zawsze
                  ale dobor tych stroi (zaznaczam na manekinach) jest rodem z Galliano;D
                  Zapewniam ze zadna z Was by sie w cos takiego nie ubrala
                  • miska_malcova Re: Benneton 26.08.05, 22:39
                    a skąd ta pewność?
                    • Gość: tersa Re: Benneton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 22:49
                      Z powyzszych wypowiedzen.
              • miska_malcova Re: Benneton 26.08.05, 21:59
                lubie oglądac pokazy mody Galiano. Nie wiem czy cos bym wybrała, ale miło by
                było popatrzeć na kogoś tak ubranego. Buty mi tylko nie bałdzo pasują...
      • Gość: marvellous Re: styl Galliano w polskich klubach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 22:17
        czesc Bez_mapy!!!
        Brakuje mi twoich linków z butami:P, ja już mam prawie
        takiego świra jak Ty (obuwniczego oczywiście:P).
      • jaleo Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 11:51
        Galliano ma swira??? Ciekawe...

Ja go bardzo wysoko cenie, chociaz do tej pory nie udalo mu sie powtorzyc
        czegos tak genialnego, jak jego kolekcje szesc, siedem lat temu.
        Jesien/Zima 2005/6 R-T-W interesujace, ale wg mnie zbyt "na jedna modle" i za
        duzo zakietow, za malo swetrow ;-)
      • Gość: paula Re: styl Galliano w polskich klubach? IP: 194.146.128.* 27.08.05, 15:51
        dla mnie jego styl jest swietny i chetnie bym sie ubrala w taki sposob,gdyby
        tylko..............takie rzeczy byly dostepne w moim miescie:(((
      • bez_mapy Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 20:02
        A jak wam się podoba ten płaszczyk? (marzec 2005)
        www.terra.com.ar/imagenes/originales/74/74287.jpeg
        • bez_mapy Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 20:05
          Do tego torebka:
          www.styledrops.com/foto/gal004w-cgd44526/gal004w-cgd44526_t.jpg
        • kalinakalina Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 20:13
          sukienki ladne, kolekcje galliano zawsze ogladam z otwarta buzia...
          p.s a taki plaszczyk moze kupie w kiosku ruchu....?
      • bez_mapy Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 20:21
        A czy wasi faceci włożyliby coś takiego?
        1www.vogue.co.uk/ImageLib/320x480/Shows/SS2006/Paris/Mens/John_Galliano/0
        0060f.jpg
        2www.vogue.co.uk/ImageLib/320x480/Shows/SS2006/Paris/Mens/John_Galliano/0
        0130f.jpg
        3www.vogue.co.uk/ImageLib/320x480/Shows/SS2006/Paris/Mens/John_Galliano/0
        0180f.jpg
        4www.vogue.co.uk/ImageLib/320x480/Shows/SS2006/Paris/Mens/John_Galliano/0
        0360f.jpg
        5www.vogue.co.uk/ImageLib/320x480/Shows/SS2006/Paris/Mens/John_Galliano/0
        0390f.jpg
        6www.vogue.co.uk/ImageLib/320x480/Shows/SS2006/Paris/Mens/John_Galliano/0
        0400f.jpg
        • bez_mapy Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 20:22
          Wkleję całą stronę:
          www.vogue.co.uk/shows/photos/Default.aspx?showID=2591&type=show&pageNo=2
          • bez_mapy Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 20:23
            www.vogue.co.uk/shows/photos/Default.aspx?showID=2591&type=show&pageNo=4
            • kate-gun Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 20:42
              sadze, ze will.i.am z BEP by to zalozyl :>
              www.vogue.co.uk/ImageLib/320x480/Shows/SS2006/Paris/Mens/John_Galliano/00210f.jpg
          • bez_mapy Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 20:55
            Strasznie mi się podobają takie okulary tzw. pilotki:
            www.vogue.co.uk/ImageLib/320x480/Shows/SS2006/Paris/Mens/John_Galliano/00130f.jpg
            • blinski Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 21:29
              z kumpelą zawsze mówiliśmy na to 'polisy', bo każdy szeryf w stanach takie ma:)
              • bez_mapy Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 21:35
                A nie wiesz, gdzie można takie kupić? Chciałabym je na prezent dla mojego
                faceta...
                • blinski Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 22:23
                  pojęcia nie mam:)
                • Gość: mangax Re: styl Galliano w polskich klubach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 22:28
                  wydaje mi się, że rayban'y można takie kupić

pozdr.
                  • bez_mapy Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 23:38
                    No sory, ale tyle kasy na okulary to nie wydam, nawet dla mojego faceta:)
                    • Gość: goldioo Re: styl Galliano w polskich klubach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:07
                      Tanio-w h&m.Identyczne, bo mój ostatnio mierzył:)
            • kalinakalina Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 22:13
              piloci to maja bardziej "obcisle"
              p.s a to raczej policyjne sa
              • blinski Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 22:25
                bez_mapy miała może na myśli pilotów śmigłowców, którzy - przynajmniej w wielu
                filmach - noszą je tak samo często jak szeryfowie (to chyba prawidłowa liczba
                mnoga, choć głupio wygląda:).
                • kalinakalina Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 22:35
                  wiem tylko jedno, i chyba jestem pewna, szeryfowie zawsze jedza paczki (
                  donaty):)
                  • blinski Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 23:10
                    to krawężniki raczej, którym sie nudzi siedząc w wozie;) a u szeryfa w biurze
                    musi leżeć pudełko pizzy:)
                    • kalinakalina Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 23:13
                      tak, pizza krojona nozyczkami...
                      p.s ogladalam wczoraj ltwin peaks i tak mi sie skojarzylo, paczki...
                • bez_mapy Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 23:42
                  Właśnie, Tom Cruise i Val Kilmer takie nosili w "Top Gun". Fajnie wyglądali...
                  Zauważyłam też (na wakacjach), że takie okulary nosi bardzo wielu Francuzów.
                  • jaleo Aviators 28.08.05, 18:41
                    Takie okulary nazywaja sie po angielsku aviators is byly bardzo modne
                    tegorocznej wiosny i w lecie, dla kobitek i facetow. W sklepach (przynajmniej
                    tu w UK) bylo zatrzesienie tych okularow, we wszystkich przedzialach cenowych.
                    • zettrzy Re: Aviators 28.08.05, 18:50
                      aviators - czy to aby nie klasyk do ktorego zdazylismy sie juz tak przyzwyczaic
                      ze go nie zawsze dostrzegamy?
        • jaleo Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 22:11
          bez_mapy napisała:

> A czy wasi faceci włożyliby coś takiego?

To, czy "nasi faceci" by wlozyli, akurat nie ma najmniejszego znaczenia
          (chociaz moj by pewnie wlozyl, taki typ ;-).
          Kilka dni temu byl tu juz taki watek, gdzie ktos opisywal, jak jej babcia
          bodajze ogladajac zdjecia z wybiegu komentowala: "powariowali, ciekawe jak z
          takim kapeluszem do tramwaju" czy cos w tym stylu.
          Na pewno niewielu bedzie na ulicach facetow ubranych w czerwone garnitury w
          biale kropki, i chyba nie o to chodzi.
          Uchodzacy za bardzo konserwatywny, "middle-aged" brytyjski sklep Boden oferuje
          juz od kilku lat koszule meskie w jaskrawe kwiaty i spodnie w groszki, i nikogo
          to specjalnie nie dziwi. I m.in. Galliano nalezy za to dziekowac.
      • bez_mapy Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 22:30
        A jak wam się podoba sam John:
        men.style.com/slideshows/mens/fashionshows/S2006MEN/JGMEN/RUNWAY/00790m.jpg
        men.style.com/slideshows/mens/fashionshows/S2006MEN/JGMEN/RUNWAY/00800m.jpg
        • jaleo Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 22:41
          Ja mam do niego slabosc, bo mi przypomina pewna bardzo bliska osobe, w ktorej
          sie swego czasu podkochiwalam, az sie okazalo, ze sie tak wyraze, "kibicuje
          drugiej stronie". No coz, podobienstwo do Galliano powinno bylo byc
          wystarczajacym ostrzezeniem, ale bylam mloda i glupia ;-)
          • jaleo Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 22:45
            I jeszcze pare fotek..
            www.designmuseum.org/designersimg/7_1Lg.jpg
            www.harveynichols.com/files/images/FASHION_MENS_FD_gallia_port.jpg
            www.ard.de/-/id=255630/property=zoom/width=300/height=400/1ozxkpg/index.jpg
            www.richardavedon.com/images/editorial2004/newyorker/galliano_full.jpg
            • bez_mapy Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 23:16
              Wszyscy najfajniejsi faceci to geje... A może to kwestia tego, że geje potrafią
              zadbać o siebie, odpowiednio ubrać, uczesać,wyregulować brwi?
              • kalinakalina Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 23:25
                tak myslisz....?
                p.s o jezu , dziekuje bogu ze nie wszyscy mezczyzni regulja brwi
                P.s galiano moze regulowac , a niech mu bedzie
                • bez_mapy Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 23:35
                  A ja jestem za. Czy tobie podobają się długie włosy wystające facetom spod
                  pach, długie krzaczaste brwi czy włosy ma plecach? Czy kobietom nie należą się
                  jakieś pozytywne wrażenia estetyczno-wizualne?
                  • kalinakalina Re: styl Galliano w polskich klubach? 27.08.05, 23:43
                    zakochana jestem i wszystko mi sie podoba...a krzaczaste brwi...hmmm
                    uwielbiam...
                    p.s moze innym kobietom sie naleza pozytwyne wrazenia estetyczne ...
                    ja sie nie znam
                    pozdawiam, galliano lubie
                    papa dobranoc
        • Gość: goldioo Re: styl Galliano w polskich klubach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:10
          Wg. Gwen Stefani-najseksowniejszy mężczyzna na Ziemi:)EEE tam, męża ma boskiego
          (G.S.)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka