forgetmenot13 02.09.05, 09:19 Mam dylemat! Zalozyc czarne buty w minimalny szpic na lekkim obcasie czy niskie biale ze srebrna klamerka do baklazanowej spodnicy i bialego zakietu??? Dzieki za odpowiedzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forgetmenot13 Re: biale czy czarne? POMOCY!!! 02.09.05, 09:41 No patrz,a ja bylam przekonana,ze lepiej biale... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: biale czy czarne? POMOCY!!! 02.09.05, 09:43 To załóż białe :) A co z torebką? Odpowiedz Link Zgłoś
forgetmenot13 Re: biale czy czarne? POMOCY!!! 02.09.05, 09:46 w takim wypadku myslalam ez o bialej (w mysl zasady-jaka torebka, takie buty) Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Re: biale czy czarne? POMOCY!!! 02.09.05, 09:44 jeśli można się spytać: jaka długość tej spódnicy i jaki fason? bo od tego też wiele zależy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
forgetmenot13 Re: biale czy czarne? POMOCY!!! 02.09.05, 09:48 spodnica do pollydki, styl awangardowy, sciagana troczkami po bokach i w przodzie i tyle, ponizej troczkow "wystaje" 10cm kawalek materialu jakby satyny. Spodnica ma pionoew paski w kolorze metaliczno-baklazanowym... Sorry,ale nie znam sie na materialach i nie umiem opisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa18 Re: biale czy czarne? POMOCY!!! 02.09.05, 09:56 wybieram opcje 1!czyli czarne buty!jakos biale z klamerka hmmm.....NIE Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Re: biale czy czarne? POMOCY!!! 02.09.05, 10:11 wg mnie też czarne , chociażby dlatego,że są wyższe i dzięki temu wysmuklisz łydki.Inna sprawa ,że może tego nie potrzebujesz bo może masz chude nogi;-) Radzę poprzymierzać i samej ocenić w którym wariancie lepiej się czujesz.My oczywiście wirtualnie możemy radzić ale nie ma to jak zobaczyć "na żywca" Odpowiedz Link Zgłoś
forgetmenot13 Re: biale czy czarne? POMOCY!!! 02.09.05, 10:12 Potrzebuje wyszczupilc lydki!!! tylko wydawalo mi sie, ze to za duzo kolorow bedzie. Wobec tego beda czarne :))) Dziekuje Wam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
forgetmenot13 Re: biale czy czarne? POMOCY!!! 02.09.05, 10:11 A jaka bizuterie proponujecie? Baklazanowa, zeby odcica sie od bieli zakietu - jestem blada jak corka mlynarza,czy moze srebro, zloto albo perelki? Odpowiedz Link Zgłoś