tralalumpek 30.09.05, 20:22 lubie ubrania tej firmy, sa dobrze uszyxte, dobrze skrojone i zawsze dobrze leza www.zegna.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: dla brzydszej polowy forum 30.09.05, 20:36 znam, więc sie nie dziwię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: dla brzydszej polowy forum 02.10.05, 00:15 a ja sie dziwie .... ze brzydsza polowa nie komentuje Odpowiedz Link Zgłoś
la.parisienne Re: dla brzydszej polowy forum 02.10.05, 00:35 Bo prawdziwi eleganccy mezczyzni ubieraja sie Heidiego Slimana, dyrektora artystycznego Dior Homme. Nawet Karl Lagerfeld schudl 30 kg, zeby wejsc w garnitury Slimana. Piekne byly tez garnitury Thierry Muglera, moj maz mial szyty na miare u niego, wygladal jak facet z wybiegow mody. Ale pewnie do kraju kapusty kiszonej i piwa ta wiadomosc na temat garniturow Slimana nie dotarla. Btw. Nigdzie w Europie nie widzialam ludzi gorzej ubranych niz w Austrii. Moj brat, ktory tam pracowal dla wielkiego koncernu chemicznego, mowi ze Autriaczki maja ulubiona fryzure Barana na glowie, chlopy w wiekszosci maja KOOLTOORE I STIL rodem Burgenlandu, kompletny obciach. Zreszta tralal na zdjeciach przypomina taka obciachowa autropolke, ubrana w tanioche, kompletny kicz. Odpowiedz Link Zgłoś
la.parisienne [...] 02.10.05, 00:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
la.parisienne [...] 02.10.05, 00:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
la.parisienne [...] 02.10.05, 00:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abracadabra1 Re: dla brzydszej polowy forum 02.10.05, 07:09 Malo nonszalancji , spodnie za waskie i marynarki rowniez Nie wiem co to za fima ale wyglada mi na angielska klasyka w duzym "zwezeniu " Wole KLASYKE wloska Odpowiedz Link Zgłoś
koko_koko1 Re: dla brzydszej polowy forum 03.10.05, 18:07 Niestety ceny sa wysokie.Ubrania a szczegolnie buty piekne.Jednak oplaca sie zaiwestowac w dobra marke.Tak uwazam. Odpowiedz Link Zgłoś