venus83 07.10.05, 13:16 czy do brazowej spódnicy i jasno kremowej bluzki kozaczki brązowe czy moga byc czarne? mam dylemat, bo polaczenie brazu z czernia mi sie za bardzo nie podoba, a z drugiej strony mam kozaki czarne i musialabym kupic kolejne :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arbuzunia NIE: czerń + brąz 07.10.05, 13:18 moim zdaniem brązowa spódnicza + czarne kozaki nie pasują do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ikaria3 Re: czerń + brąz 07.10.05, 13:22 Faktycznie czerń z brązem to nie jest idealne połaczenie, ale wg mnie jest sposób aby z tego wybrnąć i wyglądać bardzo ładnie. Bez potrzeby kupowania kolejnych kozaków i narażania się na duże koszty. Wystarczy że przyozdobisz bluzkę lub spódnicę czymś co jest trochę czarne, trochę kremowe, trochę brązowe. Co powiedziałabyś na modne obecnie broszki z piórkami? (Camaiu, itp) albo szal w podłóżne brązowo, czarne, kremowe pasecki, obwinięty wokół szyi. Abo zdobiony czarno brązowy pasek z materiału. Dla mnie niegłupio i całkiem ładnie. Ale to tylko moja wizja. Odpowiedz Link Zgłoś
venus83 Re: czerń + brąz 07.10.05, 13:29 dziekuje, najpierw pomysle o czarnych dodatkach, a potem moze w koncu kupie sobie brązowe kozaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
m0nam Re: czerń + brąz 07.10.05, 20:20 mam ten sam problem i dlatego własnie szukam zamszowych brazowych fajnych kozaków Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka raczej nie, n/t 07.10.05, 21:16 **** ...Hold your breath and count to ten, Start again, start again... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: czerń + brąz 07.10.05, 21:21 widziałam dziś czarno-brazowe pończochy i o dziwo to połączenie wygladało świetnie np. z turkusem. czarny, brąz i trzeci kolor w odpowiednich proporcjach (beż, morska zieleń, fiolet, brudny róż) jest w tym wypadku jakimś wyjściem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: czerń + brąz 08.10.05, 09:57 ja juz trochę zrewolucjonizowalam moje poglądy na temat połączenie czsern+ brąz, i sądzę, że ladnie on wygląda, a przynajmniej przyzwoicie, jeśli jest to zimny, czekoladowy brąz, z czernią, ale raczej mały detal, niż duża płaszczyzna, jednak zdecydowanie nigdy w zestawie brązowe buty, czarna torebka, lub odwrotnie. Ale już np brązowa buzka i czarna kurtka/zakiet tak. Odpowiedz Link Zgłoś
owcza.welna Re: czerń + brąz 08.10.05, 10:04 Czerń i brąz - piękne zestawienie. Niebanalne. Eleganckie. Zawsze. Duże płaszczyzny, małe płaszczyzny, dodatki. Buciczki w tym samym kolorze, torebeczka, rajstopki i jeszcze na dodatek broszeczka, żeby tylko pasowało - brrr..., nudne, pospolite, siermiężne. :) Odpowiedz Link Zgłoś