Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do jabbur - Nie publikuj reklam

09.11.05, 13:39
    Dlaczego pozwala Pan osobie o nicku przemkowa.b robic reklame swojej
    sprzedazy. Czy jest to zgodne z netykieta? A co z osobami, ktore rzetelnie
    placa za reklame?

Przemkowa.b sprytnie "przemyca" reklame w sygnaturce. Dlaczego panie
    administraorki forum toleruja ten proceder u pani przemkowej.b, natomiast
    jakiekolwiek proby przemycania reklam sa kasowane.

Osoba o nicku Veratxev (czy jakies podobny nick) tez jest studentka, a
    potrafi zaplacic za reklame, choc sprzedaje zaledwie kilka produktow od czasu
    do czasu.
    Po prostu to zwykla bezczelnosc ze strony pani przemkowej.b, ktora napewno
    uwaza sie za osobe znajaca "savoir vivre".
    Obserwuj wątek
      • malyglodek Re: Do jabbur - Nie publikuj reklam 09.11.05, 14:00
        Akurat Paróweczko w sygnaturce można umieścić to co się chce :) Poza tym
        przemkowa nie reklamuje swojej sprzedaży tylko galerię i pokazuje swoje prace,
        więc łaskawie się nie przyczepiaj do takich bzdur.
        Gdyby było to niezgodne z regulaminem ktoś z administracji zwróciłby na to
        uwagę, poza tym w netykiecie nie jest zabronione umieszczania swoich linków w
        sygnaturce.
        a bezczelna na tym forum jesteś tylko ty.
        wracaj do szorowania kibelków .
        • la.parisienne Re: Do jabbur - Nie publikuj reklam 09.11.05, 14:57
          Malyglodek ubawilas mnie. Tak przemkowa.b to przyszly Picasso, ona pokazuje tu
          dziela sztuki. Sledz dobrze koneksje jej galerii, to wpadniesz na produkty jak
          najbardziej uzykowe, a nie dziela sztuki.
          Napewno w interesie GW wyborczj nie jest robienie darmowej reklamy forumkom.
          Przemkowa.b ustalila "savoir vivre" na forum w watku ponizej "moja rada
          dotyczaca forum". Ciekawe dlaczego nie radzi niewpychania bezplatnych reklam
          jak jest pania z takimi szlachetnymi zasadami.
          Problem jest, ze na tym forum mamy samozwancze admistratorki, ktore wycinaja wg
          gustow a nie regulamainu czy netykiety; Pamietam jak Lady pozwolila sobie
          ujawnic moje IP, za co powinna byc wyrzucona jako admistratorka, bo sie zna na
          regulamnie czy netykiecie tyle co wielblad. To jest nawet zlamanie prawa co
          do "libertés informatiques". Nie wiem jak to jest po polsku, ale jest to czyn
          karany przez prawo europejskie. jako forumka mam prawo do ochrony mich danych
          osobistych, ktore zna Agora, czy admistratorki, i moga ujawnic je tylko na
          rzadanie organow scigania.
          Nie chce mi sie pisac na abuse, bo po prostu moglabym jej rozpetac proces.
          • malyglodek Re: Do jabbur - Nie publikuj reklam 09.11.05, 16:00
            Mnie to nie przeszkadza. Chcesz to sobie wytaczaj procesy :D
            A wspomniana przez ciebie szanowna laparo przemkowa robi bardzo ładne żeczy.
            • la.parisienne Re: Do jabbur - Nie publikuj reklam 09.11.05, 16:20
              malyglodek napisał:

> Mnie to nie przeszkadza. Chcesz to sobie wytaczaj procesy :D
              > A wspomniana przez ciebie szanowna laparo przemkowa robi bardzo ładne żeczy.

A ty robisz BARDZO LADNE BLEDY ORTOGRAFICZNE. Pisze sie "RZECZY", a nie zeczy.
              Btw.jezyk polski zdawalam na francuskiej maturze jako jezyk obcy i czasami
              zdarza mi sie robic bledy. Ale ty jako rodowita Polka nie wstydiesz sie robic
              takich podstawowoych bledow?
              Jaka szkole robisz/skonczylas? Krawiecka? Bo inteligientka napewno nie jestes.
              Co do rzeczy przemkowej to gusta nie dyskutuje sie. Jezeli Ci sie podobaja to
              bardzo dobrze. We Francji by ich nie sprzedala za pol darmo. Przejdz sie na
              ebay francuski, to zobaczysz jakie cudenka potrafia robic mlode Francuzki
              (kupilam piekny naszynik od virggnie). Zobacz sobie jej rzemioslo. Wszystko z
              kamieni szlachetnych lub polszlachetnych, ktore kupuje ona na ebaych w Ameryce
              Poludniowej.
              Powinnas zmienic nick z "malegoglodka" na "malowyksztalcona".
              • mateuszwierzbicki Re: Do jabbur - Nie publikuj reklam 09.11.05, 16:37
                a co tu się dzieje i ja nic o tym nie wiem?
              • malyglodek Re: Do jabbur - Nie publikuj reklam 09.11.05, 16:38
                >Ale ty jako rodowita Polka nie wstydiesz sie robic
                takich podstawowoych bledow?

A ty jako człowiek nie wstydzisz się głupot które wypisujesz na tym forum?
                Na twoim miejscu poszłabym się pochlastać. I, kochana sprzątaczko -wracaj do
                pracy :]
                • babunowa Do Paryżanki;) 09.11.05, 16:53
                  Paryżanka dasz linka do zakupionej biżu,bo ja znalazłam osoby o podobnych
                  nickach,ale jakoś biżu dużo to one nie sprzedawły,a jestem ciekawa jej wyrobów.
                  To ta osoba?
                  feedback.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback&userid=virgginie&iid=
                  • malyglodek Re: Do Paryżanki;) 09.11.05, 17:03
                    no właśnie wstrętna parówko, pokaż swój zakup =]
                  • ema12345 Re: Do Paryżanki;) 09.11.05, 19:53
                    Ale Virgginie nie tylko biżuterie sprzedaje. Akurat ma tak poszukiwaną przez
                    la.parisienne torbę ;-)
                    cgi.ebay.fr/SUPERBE-SAC-CHLOE-PADDINGTON-BLEU-ACIER_W0QQitemZ5442514125QQcategoryZ93423QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
                  • ema12345 Re: Do Paryżanki;) 09.11.05, 19:55
                    I kolor ten i cena ta. Chyba o r y g i n a ł.
                    • ema12345 Re: Do Paryżanki;) 09.11.05, 20:47
                      Przepraszam! Kolor ten, ale cena - nie...Tylko 300 euro...
      • kochanica-francuza Lapara znowu ma atak śledzenia;-) n/t 09.11.05, 20:38
        • bianka111 Re: Lapara znowu ma atak śledzenia;-) n/t 09.11.05, 22:26
          Oraz wmawiania nam wszystkim ze jest Rodowitą Francuzką, hehehe...;)))
          Co za bzdety, lol
        • r.richelieu Re: Lapara znowu ma atak śledzenia;-) n/t 12.11.05, 18:57
          dobrze że nie śledziony
      • kati_p Re: Do jabbur - Nie publikuj reklam 12.11.05, 18:49
        O BOŻE. Parówo, my już pytałyśmy na innych forach, czy można mieć w sygnaturce
        link do portfolio. I wyobraź sobie, że MOŻNA.
        • frigg Re: Do jabbur - Nie publikuj reklam 12.11.05, 19:10
          Masz kati fajną stronkę. Oszczędną i estetyczną. Tylko ten banner Allegro jakiś
          taki... Planujesz sklepik internetowy?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka