kousia 10.11.05, 11:00 Fajne męskie ciuchy mają. Na metkach coś o hiszpańskim rodowodzie. Czy to taka lepsza Zara? Zastanawiam się, jak z jakością. Rzeczy wyglądają porzadnie. Może znacie tę firmę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariaaa1 Re: Springfield-co to za firma? 10.11.05, 13:35 to raczej ciuchy w stylu grzecznego gentelmana,a nie zary. mnie sie nie podobają bo są za doktorkowate,bez złych intencji oczwiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Springfield-co to za firma? 10.11.05, 17:23 to hiszpańska firma, raczej nie ekskluzywna, zwykła, więc w hiszpanii nie jest to marka dzentelmenów, mi osobiscie pryzpomina cottonfielda Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Springfield-co to za firma? 11.11.05, 20:25 nie chodziło mi,że to f-ma dla gentelmanów ale przewazają tam swterki,polówki,koszule-nic ze szczyptą fantazji. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Springfield-co to za firma? 11.11.05, 22:12 Springfield to mesko-sportowa firma z grupy Cortefiel (hiszpanskiej) www.grupocortefiel.com/en/springfield.htm Zara ma podobne sklepy por nazwa Pull and Bear (bardziej sportowe / streetwear niz Zara). Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Springfield-co to za firma? 11.11.05, 22:14 fajna firma, moim zdaniem:) ale w zarze chyba lepsza jakosc ubran. Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: Springfield-co to za firma? 12.11.05, 11:49 jakoś ubrań w Zarze, moim zdaniem, mocno dyskusyjna. A Springfiled - lubię taki grzeczny, dość klasyczny styl. Odpowiedz Link Zgłoś