Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

refleksja, ot tak.

18.11.05, 14:32
    czasami mi sie wydaje, ze administratorzy portalu albo sami sa
    takimi 'la.parisienne' i innymi trollami, albo komus te robote zlecaja i maja
    go na etacie;) na ktore forum by nie zajrzec, zawsze jest tam jakas
    paryzanka, co by podgrzac atmosfere i pomnozyc ilosc postow razm z
    ich 'czytalnoscia':))

no. to milego weekendu:)
    znaczy bon weekend!
    Obserwuj wątek
      • b_bb Re: refleksja, ot tak. 18.11.05, 14:44
        Dziwny jest ten świat. ;)
      • jollyvonne Re: refleksja, ot tak. 18.11.05, 14:45
        Czytanie i odpowiadanie na posty jest dobrowolne, wiec "paryzanka" z Paryzewa
        moze sobie pisac co chce i nie ma powodu jej tego zabraniac. Rownie dobrze mozna
        by zaproponowac zabanowanie wszystkich tych, ktorzy na jej posty odpowiadaja. To
        wlasnie odpowiadacze podgrzewaja najczesciej atmosfere, a ilosc watkow o niej i
        tylko dla niej przebije wkrotce ilosc watkow zalozonych przez nia.
        "Paryzance" nalezy sie z naszej strony choc odrobina podziwu, za trzymanie
        profilu mimo iz wszyscy wiedza ze to tylko zmyslona postac :) Szkoda tylko ze
        pamiec ja czasem zawodzi i nastepuja ewidentne "bledy matrixa", chocby ta
        ostatnia wpadka ze jest 30-latka, a we wrzesniu '85 miala 5 lat :D

Ha en god helg! - znaczy bon weekend ;)

jollyvonne
        • miska_malcova Re: refleksja, ot tak. 18.11.05, 14:54
          facynuje mnie czytanie ba! odpowiadanie na posty trolli i tworzenie wątków dot.
          trolli. Ja wygaszam takowych osobników i nie musze pic meliski :-))))
          • cioccolato_bianco Re: refleksja, ot tak. 18.11.05, 14:55
            ja nie wygaszam, nie czytam, bo mnie to nudzi po pierwszych 5 postach.. i tez
            nie musze pic melisy;P
            • miska_malcova Re: refleksja, ot tak. 18.11.05, 14:57
              tez dobra metoda :-)
              • cioccolato_bianco Re: refleksja, ot tak. 18.11.05, 14:59
                ale jak widac, sa tacy, ktorych to kreci. stad moje podejrzenie, ze
                administratorzy wychodza na przeciw takim oczekiwaniom;)
                • miska_malcova Re: refleksja, ot tak. 18.11.05, 15:02
                  może ktoś ma prowizję od ilości paryżanek na forum :-) albo kaske od
                  podtrzymywania tematu
                  • cioccolato_bianco Re: refleksja, ot tak. 18.11.05, 15:03
                    ech, ze tez nigdy nie widzialam takiej oferty pracy:P moglabym zarobic na jakas
                    kolejna pare butow;)
                    • miska_malcova Re: refleksja, ot tak. 18.11.05, 15:05
                      albo jakies ekologiczne futerko :-D
                      • cioccolato_bianco Re: refleksja, ot tak. 18.11.05, 15:08
                        sztuczne, nie znaczy ekologiczne:)
                      • jollyvonne Re: refleksja, ot tak. 18.11.05, 15:11
                        Albo nieekologiczne futerko ze szczurzych dupek ;) Ekologiczne futerka lub buty
                        z PCV nie powinny byc nawet wspominane w obecnosci "Damy z Kasa" :D
        • b_bb Re: refleksja, ot tak. 18.11.05, 15:10
          Tych wpadek jest znacznie więcej: raz bywa radcą prawnym, raz adwokatem, kiedyś
          pisała, że jej teść (ojciec męża- rodowitego Francuza) jest Austryjakiem, potem
          teścia zamieniła na ojczyma... Cóż, pamięć bywa zawodna. ;) A gdy się
          czytelniczki znudzą, zawsze można podkręcić atmosferę, stworzyć nową osobowość,
          jakąś małą intrygę zaaranżować i dalej się kręci hehe.
          • jollyvonne Re: Zwyczajne zycie L.P 18.11.05, 15:21
            30-latka z bujnym zyciorysem i ciekawym zyciem nie zdaza sie nazbyt czesto, dwie
            takie to bylaby przesada. Nielatwo zbudowac spojna postac urodzonej we francji
            polskojezycznej masonki, dobrze wyksztalconej i pracujacej na kilka etatow (w
            roznych zawodach). Dodatkowo trudne dziecinstwo i wielozenstwo - kazdemu moze
            sie pomylic czy to ojczym czy ktorys z tesciow jest potomkiem europeiskich domow
            krolewskich.
            pewnie duzo pominelam, ale osoba z jej dochodami lub majatkiem moze sobie
            przeciez pozwolic na zatrudnienie kogos do napisania biografii. To teraz bardzo
            modne ... hehe :D

• la.parisienne [...] 18.11.05, 18:36
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • la.parisienne Re: refleksja, ot tak. 18.11.05, 15:03
        Przeciez ja pracuje w dyrekcji wyborczej, a wlasciwie jestem byla zona
        dyrektora reklamy Wyborczej. Przestudiujcie sobie jego CV z lat paryskich, to
        bedziecie wiedziec jak sie nazywam.
      • zettrzy Re: refleksja, ot tak. 18.11.05, 17:39
        ich zatrudnia Radio Maryja, dlatego atakuja fora przeznaczone dla snobek i
        niewiast frywolnych - pomysl ile osob, zajrzawszy na to forum, po przeczytaniu
        postu jakiejs Soni18 czy parowy znalazlo potwierdzenie wiary iz zainteresowanie
        moda rowna sie degradacji umyslowej
        bledy rzeczowe, zauwazone przez forumki, biora sie zas stad ze to nie jest jeden
        troll tylko caly wydzial - maja kiepska koordynacje i nie wiedza dokladnie ktory
        z nich co napisal
        • miska_malcova Re: refleksja, ot tak. 18.11.05, 20:37
          widze, że dziewcyny nie wyciągaja wniosków, nadal podrzucaja głupie wątki i
          tworza watki personalne... Ech!
          • miska_malcova Re: refleksja, ot tak. 18.11.05, 20:41
            ;-)))))))))))))))) dziewczyny oczywiście, a nie dziewcyny :-)))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka