evana 23.11.05, 00:37 Dziewczyny, nie wiecie gdzie mozna kupic chuste, raczej ciasniej dziergana, duza robiona na szydelku? Oblecialam juz cala Warszawe i nie moge znalezc. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eirenne Re: chusta robiona na szydelku 23.11.05, 02:12 Proponuję naumieć się szydełkowania i wykonać taką samodzielnie. Te w sklepach wołają o pomstę do nieba, są beznadziejnej jakości:/ Odpowiedz Link Zgłoś
evana Re: chusta robiona na szydelku 23.11.05, 19:15 No wlasnie jedyne, ktore widzialam byly w podziemiach dworca Centralnego i takie jakies nie bardzo mi sie wydawaly. Jeden rodzaj chust byl za luzno dziergany a drugi jakos nie przemawial do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.klim Re: chusta robiona na szydelku 23.11.05, 10:11 ja widzialam takie coś w Krakowie w sklepie orsay,za 69zl,i w którymś ciucholandzie...ale to trzeba trafic:) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: chusta robiona na szydelku 23.11.05, 10:42 popros kjogos kto na Allegro wystawia wlasnorecznie dziergane rzeczy.sama tak kiedys zrobilam i mam to co chcialam w dobrej cenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
evana Re: chusta robiona na szydelku 23.11.05, 19:13 Wlasnie juz przegladalam oferty na allegro i nawet znalazlam osobe ktora wlasnorecznie dzierga jednak jakos sie obawiam, ze nie moge dotknac, sprawdzic. Ale moze sie skusze :) Dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś