miumiu75 05.12.05, 20:52 Jak wam sie podoba ten fason niekoniecznie w tym kolorze? img168.imageshack.us/my.php?image=11946index4mu.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andre37 Re: Szpilki:) 05.12.05, 21:09 hmmmm ogólnie ładne, w rozmiarze 35 będą ładnie wyglądać przy 39 dodałabym jednak 2 cm wysokości obcasowi. Ładny kolor Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Szpilki:) 05.12.05, 21:41 smieszne, bardzo podobne wystawilam wczoraj na Galerii Mody (moje maja nieco inaczej wyprofilowany obcas) sa bardzo wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: Szpilki:) 05.12.05, 21:53 Poszlam tam popatrzec, ale nie wiem, ktore mialas na mysli. Mam nadzieje, ze wygodne:) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Szpilki:) 05.12.05, 22:42 te z czarnej swiecacej satyny, bez zadnych ozdobek Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: Szpilki:) 05.12.05, 23:11 Strasznie duzo masz butow i ile wyjsciowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Szpilki:) 06.12.05, 00:40 krytyka sluszna, ale to przez akumulacje, nie jakis jednorazowy napad shopoholii no i spojrzmy prawdzie w oczy - te wyjsciowe jakos przyjemniej sie kupuje, nawet jesli sa na raz czy dwa Odpowiedz Link Zgłoś
la.parisiennne Re: Szpilki:) 05.12.05, 22:43 W Paryzu juz od lat takich nie sprzedaja! Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: Szpilki:) 05.12.05, 22:53 No i wyszlo szydlo z worka. Jak to paryzanka zna sie na francuskiej modzie. Nawet loga nie rozpoznala:))) Poinformuje cie, ze to Christian Louboutin z tego sezonu. Gdzie sie podziala twoja lojalnosc? Nastepnym razem odrob lepiej prace domowa. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Szpilki:) 05.12.05, 22:50 ladne, nawet bardzo ladne..., kolor tez ladny! Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Szpilki:) 05.12.05, 23:02 buty boskkie co do parówy-to niestety kolejne jej wcielenie przez 3xn.. Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris Re: Szpilki:) 06.12.05, 00:31 Klasyczne, proste, zawsze modne...Christian Louboutin, znak rozpoznawczy - czerwone podeszwy. Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: Szpilki:) 06.12.05, 10:29 Od dluzszego czasu planowalam zakup klasycznych czarnych szpilek i ten fason najbardziej mi sie spodobal. Na chodniki srednio sie nadaja, zawsze trafiam obcasem w kazda dziure:) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: podobaja mi sie, n/t 06.12.05, 18:17 Ja choruje na te Loboutiny... veja.abril.com.br/idade/exclusivo/christian_louboutin/galeria/Bruges.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: podobaja mi sie, n/t 06.12.05, 21:48 Bardzo ladne, wydaje mi sie, ze widzialam je na jakiejs celebrity albo na net-a- porter.com Ja na dluzszy czas nie mam prawa na nic chorowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: podobaja mi sie, n/t 06.12.05, 23:53 Wlasnie te Loubutinki plus Galaxy Moureta jest dzisiejszyni czasy obowiazkowym elementem gwiazdorskiego ubioru ;-)) Ja tez nie mam prawa na nic chorowac ;-) Znalazlam swietny butiki Cop Copine (Islington i Hampstead) w ktorym buszowalam ciut za duzo ostatnio ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: podobaja mi sie, n/t 07.12.05, 00:08 Jakby tu to opisac... Cop Copine to francuska firma projektancka (bodajze jeden mlody projektant ktory to sam zalozyl), przynajmniej tyle sie wywiedzialam z moich wizyt. Ciuszki sa tak inne ze po prostu jak przeszlam przed wystawa na Upper Street to sie zatrzymalam od razu. Wyobraz sobie taka prostote ale troche 'quirky', troche zakrecone (to jest najlepsze slowo ;-) Ciuszki sa przepieknie uszyte, wysokiej jakosci. Kupilam tam dzis przepiekna kurtke - czarna, ortalionowa, cienka (ale z puchem), z rozszerzanymi rekawami i ogromnym kolnierzem. Na dodatek mozna ja odwrocic do gory 'nogami' i nosic w innym fasonie (nie wywinac na druga strone ale wlasnie odwrocic do gory 'nogami') Powiem ci tyle ze jak bylam dzis na Hampstead dzis to w czasie mojego pobytu tam weszlo chyba z dziesiec osob zacheconych wystawa, choc ten sklep otwarty jest tylko od tygodnia. Tu masz stronke. Jest troche zakrecona (jak projekty) ale cierpliwosci ;-) BTW: jak klikniesz na pierwsza zakladke Boutiques&Revendeurs to w tle jest wlasnie moja kurtka tylko w formie plaszcza. Moja jest taka do pasa. cop-copine.com/ To sie nachwalilam na dzis ;-) Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: podobaja mi sie, n/t 07.12.05, 00:15 wlasnie, zabraklo mi cierpliwosci... ale koncept kurtki odwroconej do gory nogami moge sobie wyobrazic, wiec nie ma sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
ella_with_luv Re: Szpilki:) 07.12.05, 10:29 Ładne, klasyka jest zawsze w modzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuskazet Re: Szpilki:) 07.12.05, 15:04 Szpilki piękne a kolor cudny! Chętnie sama bym takie nabyła (pomarzyć można;-) Odpowiedz Link Zgłoś