batutka 11.12.05, 23:12 Co sadzicie o tej tunice? W towarzystwie jakich ubran najlepiej wyglada taki ciuch? www.allegro.pl/show_item.php?item=76815692 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batutka Re: Tunika 11.12.05, 23:44 mnie tez sie bardzo podoba. Do spodni pewnie wyglada fajnie. Zastanawia mnie czy tez tuniki fajnie wygladaja w zestawieniu ze spodnicami... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Tunika 11.12.05, 23:47 to chyba zalezy z jaka spodnica bo wydaje mi sie ze mozna wygladac grubo jesli spodnica bedzie szersza.trzeba poprobowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Tunika 11.12.05, 23:56 No wlasnie tez mi sie wydaje, ze koniecznie musi byc spodniczka dopasowana. Zreszta wiekszosc mam takich. Chyba sie na nia skusze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Tunika 12.12.05, 00:43 Wow! Swiat jest maly. Mam ta tunike! Kupilam ja w szale zakupow w kwietniu i zalozylam ja raz. I juz nie zaloze bo to zupelnie nie moj styl. Pisz na priva Batuta. Oddam ci ja za darmo, rozmiar XS. Serio... Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Tunika 12.12.05, 02:08 edavenpo kochana wielkie dzieki, ale w xs sie nie zmieszcze - niestety:-(. Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: Tunika 12.12.05, 10:11 edavenpo! tunika jest świetna, jeśli nikt się do Ciebie nie zgłosił to ja bardzo chętnie się do Ciebie uśmiechnę - napisałam na priva Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Edavenpo - a może ja bym mogła ją odkupić? :) 12.12.05, 13:31 Niestety Vadee, Carolina80 byla pierwsza. Juz sie dogadalysmy ze tunika idzie do niej ;-) Szkoda ze nie mam dwoch ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: Edavenpo - a może ja bym mogła ją odkupić? :) 12.12.05, 13:37 a ja sie cieszę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Tunika 12.12.05, 10:27 jak ja nie lubie takich kaftanow.. i jedyne z czym jako tako wygladaja to proste, dopasowane spodnie, moga byc rybaczki i buty na wyzszym obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś