powiew_wiatru 20.12.05, 19:42 to nie jest reklama!!!!!!! uprzedzam zlosliwosci ;-) a teraz przyjdzmy do temutu, jak wam sie podobaja te buty? zastanawiam sie czy kupic jak myslicie? pozdrawiam forumowiczki i zycze wesolych swiat :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: kupic??? (allegro) 20.12.05, 19:43 tez cie pozdrawiamy i zyczymy wesolych swiat Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: kupic??? (allegro) 20.12.05, 19:49 jakis niewidzialny link?:) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: kupic??? (allegro) 20.12.05, 21:55 bardzo ładne te buty. Kupuj w ciemno! :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: kupic??? (allegro) 20.12.05, 22:02 Śliczne. Bardzo wygodne z pewnością, nie czuć ich na nodze. Dołączam do życzeń świątecznych. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: kupic??? (allegro) 20.12.05, 22:09 Eeee tam, mi sie one wcale nie podobaja. Ten motytek na przodzie jest zbyt infantylny, a ponadto rozowe buty na zime to tak nie bardzo sie sprawdzaja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: kupic??? (allegro) 20.12.05, 22:41 Ja tu dostrzegam urok przeciwieństw. Coś, co pozornie do siebie nie pasuje (te motylki i śnieg) w tych butach stanowi harmonijny duet. Sama bym je kupiła, ale nie ma mojego rozmiaru. ;) Odpowiedz Link Zgłoś