ada.dobra 12.01.06, 10:09 Mam pytanko czy wiecie czy w centrum W-wy (Chmielna, Nowy Świat) jest sklap Vero Moda????? Z góry dzięki za inf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Vero Moda 12.01.06, 10:11 nie. jest w arkadii. kiedys byl na marszalkowskiej prz centrum wloskim, ale juz go nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
monka_c Re: Vero Moda 12.01.06, 10:21 Jest tez w C.H.Wilenska i w C.H.Carrefour na ul.Głębockiej... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Vero Moda 12.01.06, 10:25 ale to jeszcze dalej od centrum;) Odpowiedz Link Zgłoś
monka_c Re: Vero Moda 12.01.06, 10:34 Masz racje cioccolato_bianco.Po prostu dodałam do listy jeszcze te sklepy,o ktorych wiem.Mysle,ze jak dziewczynie zalezy na odwiedzeniu tego sklepu,to sie tam przejedzie.Ja bym tak zrobiła.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Vero Moda 06.04.06, 16:51 A który sklep VM w Warszawie jest NAJWIEKSZY? Bo ten w Arkadii to malizna... :/ Nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Vero Moda 06.04.06, 17:01 widziałam ogłoszenie na Chmielnej, blisko Nowego Światu, że wkrótce (???) nastąpi otwarcie sklepu VM. VM jest jeszcze w Klifie. No i w outlecie w Ursusie (ale to nie centrum) Wszystkie sklepy tej sieci mają mniej więcej tą samą wielkość - czyli są malutkie. Ja najbardziej lubię ten w Klifie, statystycznie najwięcej udało mi się tam kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Vero Moda 07.04.06, 22:54 Dzięki, może się doczekam na tę Chmielną... Może zrobią jakieś promocje na otwarcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosela Re: Vero Moda 07.04.06, 22:58 Jest też w KLIFIE. Największy jest niestety na Targówku (Głębocka), ale to najdalej od Centrum :( Odpowiedz Link Zgłoś