poike8 05.02.06, 19:00 Co myślicie o tych butach? www.allegro.pl/show_item.php?item=84440477 Kupiłam i kombinuje teraz do nich reszte :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiunia62 Re: a takie buty? 05.02.06, 19:03 kurczę niebrzydkie!!! mają coś fajnego w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: a takie buty? 05.02.06, 19:21 nono ciekawe butki :)) Ja bym je nosila zarowno do podartych jeansow jak i do falbaniastych spodnic (ile moich ciuchow do tych butow pasuje ;p ) -- "kiedyś kupię nóż,powyżynam wszystkich wkoło,kupię nóż,zostawię tylko dwoje" Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: a takie buty? 05.02.06, 19:56 bardzo fajne:) i kolor i wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
martha82 Re: a takie buty? 05.02.06, 19:58 gratuluje butków... myśle że falbaniaste spódnice będą w sam raz do tych butków :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewuchaklucha Re: a takie buty? 05.02.06, 20:50 rewelacja!!!!!tez takie chce:(ale mieszkam zagranica i nie wiem jak je zamowic?? Odpowiedz Link Zgłoś
poike8 Re: a takie buty? 05.02.06, 21:14 a moze podpowiecie jak ciekawie zestawic je z marynarką i spodnica do kolan. Nie lubie falban, wiec wszelkie tego typu odpadają. Wole klasyczne kroje, ale mysle o bardziej kobiecej gorze. I jakie kolory? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: a takie buty? 05.02.06, 23:26 one nie pasuja do marynarki, no chyba ze jakis zakiecik tez dekorowany cekinami to sa buty sukienkowe i polaczenie ze stylem garniturowym bedzie wygladalo troche jak kostium filmowy z epoki wloskiego neorealizmu Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: a takie buty? 05.02.06, 23:34 tez bym takie kupila, ale nie kupuje przez internet... Odpowiedz Link Zgłoś
pumpernikiel76 Re: a takie buty? 06.02.06, 11:26 Rewelacja Ech.... No włąśnie teraz reszta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 do poike8 06.02.06, 14:26 Czy dałoby się jakoś te cekiny usunąć? Bardzo mi się te buty podobają ale bez cekinów jak dla mnie. Zerknij prosze czy dałoby radę bez uszczerbku dla wyglądu butów. Odpowiedz Link Zgłoś
poike8 re 06.02.06, 15:38 obawiam sie, ze nie :( kazdy z osobna jest przyszyty żyłą. Trudno przewidziec czy po ewent.odpruciu zostana slady i jakie. Probowalam zagladac, ale wole nie eksperymentowac. ja tez raczej jestem niecekinowa, ale nie mozna miec ideału :) Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: re 06.02.06, 15:43 no calkiem fajne- tylko jak dla mnie za wysoki obcas :) a wlasnie pasowalyby wg mojej wizji do waskiej spodnicy z marynarka lub lekkim sweterkiem :) kolory? zielony, granatowy, pomaranczowy (wg mnie) + zestawienia tychże Odpowiedz Link Zgłoś
greenhills Re: a takie buty? 07.02.06, 11:22 Bardzo fajne buty, gratuluje zakupu:) Odpowiedz Link Zgłoś
andre37 Re: a takie buty? 07.02.06, 12:18 słodkie :))) myślę że bedą swietnie wyglądały z takimi lużniejszymi ciuszkami - typu carska rosja czy to co ma w ofercie rinascimento. wełniane rybaczki, ciężkie spódnice z Tweedu takie z falbanką na wysokości kolana, lub trapezową, sweterki o lużnych splotach takie pajęczynkowate. tweedy, zamsze, welury,żakardy, aksamity i inne ciężkie materiały przełamane koronkami i falbankami. Lub na zasadzie kontrastu właśnie bardzo zwiewne falbaniaste sukieneczki, kolory: napewno ciepłe zielenie, brąży, brudne pomarańcze, ceglane czerwienie, fiolety, przydymione kolory. może się fajnie komponować z przydymionym granatem ja bardzo lubię łaczyć taką zieleń z soczystą czerwienią i wiśnią, ale trzeba dobrze dobrać tonacje by się nie pogryzły. a na wiosnę z intensywnymi turkusami, słonecznym żółtym i ciepłym pomarańczem. Odpowiedz Link Zgłoś