limka3 11.02.06, 13:17 Dziewczyny, orientujecie się jakie sa ceny w H&M?i czy są to dobre ciuszki? wypatrzyłam sobie na allegro jeden topik tylko nie wiem czy nie przepłacam.. allegro.pl/show_item.php?item=86212912 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliele Re: Top H&M 11.02.06, 14:58 w sklepie ju zraczej tego nie dostaniesz ,bo stara kolekcja Odpowiedz Link Zgłoś
limka3 Re: Top H&M 11.02.06, 15:11 stara kolekcja? skąd wiesz? a kiedy były te bluzeczki i po ile?pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
koti007 Re: Top H&M 11.02.06, 18:57 ja wiem kiedy były-sama ją kiedyś mierzyłam, ale nie przypadła mi do gustu ;)- lato 2003. o ile wiem kosztowała wtedy mniej więcej tyle samo... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Top H&M 11.02.06, 19:07 jesli to jest uzywana rzecz, to przeplacasz. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea Re: Top H&M 11.02.06, 20:18 ten top jest z kolekcji letniej z zeszłego roku, na przecenie były potem za grosze i to we wszystkich rozmiarach (chyba za 14,90zł) Odpowiedz Link Zgłoś
mpaulk Re: Top H&M 14.02.06, 14:35 sweet_pea napisała: > ten top jest z kolekcji letniej z zeszłego roku, na przecenie były potem za > grosze i to we wszystkich rozmiarach (chyba za 14,90zł) dokladnie. przeplacasz, i to sporo. poza tym wydaje mi sie, ze podobne topy mozna nadal znalezc w h&m i to tez przecenione (jeszcze jest sporo ubran przecenionych i mozna cos ciekawego znalezc). poza tym, mozesz sprawdzic w innych sklepach (typu c&a, reserved, troll). inna rzecz, ze jak widze "markowe ciuszki za grosze" na allegro, to zbiera mi sie na wymioty, bo to zwykle znoszona masowka sprzed lat za calkiem spore pieniadze - nowe rzeczy czesto kosztuja tyle samo, a nawet czesto mniej - na wyprzedarzach. pzdr, p. Odpowiedz Link Zgłoś
limka3 Re: Top H&M 11.02.06, 23:00 tak? ale i tak mi się podoba..fajne kolorki i w ogóle jak dla mnie boska.. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietek Re: Top H&M 12.02.06, 15:39 Fajny, śmieszny. Ja tam kocham takie kolorowe cuda Odpowiedz Link Zgłoś
rozgniewana Re: Top H&M 13.02.06, 22:41 a ta spodnica i top ktore co sa na zdjeciu na tej aukcji??? gdzie znajde te cuda???? Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Top H&M 14.02.06, 13:32 A ja to bym chciała i spódnicę i top i sweterek! Były kiedyś takie w H&M? nie wiem moze ja jestem jakaś dziwna, ale co jestem w H&M to widzę tylko drogie, brzydkie ciuchy i nic mi sie nie podoba :| Odpowiedz Link Zgłoś
rozgniewana Re: Top H&M 15.02.06, 22:05 jeszcze raz apeluje do kobiet dobrego serca :P powiedzcie gdzie to kupic :) Odpowiedz Link Zgłoś
mpaulk Re: Top H&M 16.02.06, 01:18 sprobuj w h&m wlasnie (choc to zdjecie pewnie pochodzi z katalogu sprzed paru lat). zajrzyj tez do c&a, promodu. choc ja tam nic ciekawego nigdy nie widzialam. pzdr, p. Odpowiedz Link Zgłoś