mergy 12.03.06, 15:23 jak oceniacie jakość ubrań z tego sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marilyn_monroe2 Re: Pepe Jeans 12.03.06, 15:28 szczerze mowiac nie mam zadnego ciucha tej marki ale niektore z tych pokazywanych w czasopismach sa naprawde fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Pepe Jeans 12.03.06, 15:30 w ogóle te ubrania są fajne, takie kolorowe, energetyzujące...ale nie mam żadnych bo jestem sknerą i żal mi kasy na nie:/ :D Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Pepe Jeans 12.03.06, 15:41 mam 2 pary jeansów, mają już kilka lat i trzymają się super Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa18 Re: Pepe Jeans 12.03.06, 15:46 ja osobiscie bardzo lubie!oczywiscie zdarzaja sie jak wszedziejakies dziwaczne ubrana ale ogolenie to jednen z niewielu sklepow w wawie do ktorych zawsze wchodze Odpowiedz Link Zgłoś
evelisia Re: Pepe Jeans 12.03.06, 17:12 Ja mam jedną koszulkę, kupiona dwa lata temu. Jest z takimi diamencikami i bez problemu piorę ją w pralce. Super gatuneczek, myślę że ciuchy sa warte swojej ceny. www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4205453 śliczne torebeczki Odpowiedz Link Zgłoś
akusia Re: Pepe Jeans 12.03.06, 18:50 dobre jakosciowo,ladne,kolorowe i drogie ,napewno za drogie dla studentow niepracujacych;/ Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: Pepe Jeans 12.03.06, 18:55 lubie ta firme, mam pare rzeczy z tegoz sklepu...i sa dobrej jakosci raczej. szkoda ze w Poznaniu go nie ma, ale jak jestem w wawie albo za granica to wpadam :) Odpowiedz Link Zgłoś
einslive Re: Pepe Jeans 12.03.06, 21:28 uwielbiam ta firme a ciuchy sa bardzo dobre jakosciowo i wogole sliczne.. piore i piore a one nadal wygladaja jak nowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
doda1983 gdzie je można kupić? 12.03.06, 21:47 Gdzie w Polsce można kupic Pepe jeans? Czy tylko w-wa, krk? I jak mniej więcej kształtuja się ich ceny? dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: gdzie je można kupić? 13.03.06, 09:44 Uwielbiam ta marke.Począwszy od jeansów poprzez buty,swetry itd..a skończywszy na paskach do spodni:)Jakość wykonania moim zdaniem super a fasony rewelacja. Ceny kształtują się różnie.Spodnie możesz już kupić od 300zł ale są modele,które kosztuja grubo ponad 500 zł.T-shirty ponad 100zł,swetry około 300 zł.No.....buty troche drożej ale i tak warto. Odpowiedz Link Zgłoś
1-jaskier Re: Pepe Jeans 09.09.16, 22:03 nie polecam firmy pepe jean kupile na showromprive kompletne dno rozpada sie w mrekach jak papier Do wgladu w Kancelarii w Legnicy aby odstraszac klientow Odpowiedz Link Zgłoś
1-jaskier Re: Pepe Jeans 17.09.16, 12:17 kupiłem koszule czarna Pepe Jeans w showroomprive masakra jak papier w rękach się rozpada nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
vincent_35 Re: Pepe Jeans 24.10.16, 00:16 Długo się ociągałem z kupnem kurtki skórzanej Pepe Jeans bo drogie... w końcu kupiłem model New Lennon (1120zl) i jestem mega zachwycony... bardzo dobra jakość i a wygląd rewelacja! Chodzę rok i wciąż jak nowa! Polecam! Halski Chrzanów Odpowiedz Link Zgłoś