sylwekxl Re: Bielizna w stylu retro 31.03.06, 08:01 ogólnie ładna pozostaniemy przy tradycyjnych krojach .Prostota jest najpiekniejsza a nie jakies koronkowo-falbankowe wynalazki Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Bielizna w stylu retro 30.03.06, 18:30 E, takie tam retro. Myślałam, że tu jakieś koronkowe reformy i pieniste halki za kostkę zobaczę... :P Odpowiedz Link Zgłoś
stachenka Re: Bielizna w stylu retro 30.03.06, 23:40 Ja podobnie. A tak poza tym - same małe miseczki. Większość modeli do C, bodaj 2 do E. To się nazywa dyskryminacja dorodnego biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Bielizna w stylu retro 30.03.06, 18:37 Jakie retro ? Stringi z lat 40-tych ? Kpiny a nie retro ale niektóre sztuki bardzo ładne. Zwłaszcza te które najwiecej zakrywają, najbardziej działaja na wyobraźnię mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
jonowo Co maja stringi do retro?................. 31.03.06, 08:06 .......a co babcine barchany miały być..... retro to znaczy inspirowane wcześniejszą epoką, "osadzone" we współczesności, a nie dokładnie takie same!!! Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Re: Bielizna w stylu retro 31.03.06, 07:14 Bielizna jest przepiękna. Chyba w najbliższym czasie Żona dostanie taki prezencik... Odpowiedz Link Zgłoś
martyna101 Audrey czyzbym fanke Twin Peaks Widziala?:) 31.03.06, 11:34 swoja droga bielizna rzeczywiscie piekna:) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_horne Re: Audrey czyzbym fanke Twin Peaks Widziala?:) 01.04.06, 01:12 Zgadza sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
children_of_the_evolution Re: Bielizna w stylu retro 31.03.06, 11:54 Wszystko piękne, tylko dlaczego ta bielizna jest z plastiku?:/ Elastan, nylon i poliamid... Na lato w sam raz. Będzie się fajnie elektryzować i przyklejać do tyłka:D Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Bielizna w stylu retro 01.04.06, 10:25 Bardzo ładny "revival" klasyki sprzed lat. Fakt, że rozmiarówka nieco przymała, jak rozmiary modeli prezentującej bieliznę. Z reszta w całym obecnym numerze zarówno w reklamach jak i w "artykułach" królują modelki wyjątkowo skąpo obdarzone przez naturę ;-) Nowy trend? Jednak najbardziej mnie nurtują ceny tych cacuszek w stosunku do jakości i kategorii. Np. za dobrze dopasowany biustonosz mogłabym spokojnie zapłacić nieco ponad przeciętną. Ale w poniższym przypadku... cena jest absolunie niewspółmierna nie tylko do samych surowców, wykonania i produktu samego w sobie, co do innych aspektów życia w ogóle. No, chyba, że nazywamy się Paris Hilton i nie znamy wartości pieniądza, bo mamy ich na kopy ;-) serwisy.gazeta.pl/avanti/5,70025,3243851.html?i=24 Jak miło wiedzieć, że moje studia, lata doświadczenia zawodowego, zaangażowanie w pracy są warte tyle, ile kawałek cienkiej szmatki obszytej koronką :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Bielizna w stylu retro 01.04.06, 10:28 Przepraszam za literówki. Miało być np. "modelki", a nie "modeli" i "z resztą". Cóż, znowu klawiatura szwankuje :-( Odpowiedz Link Zgłoś
focus34 Re: Bielizna w stylu retro 07.04.06, 07:27 Najpiekniejsze z tamtych lat sa nylonowe ponczochy Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnogrodzianka Re: Bielizna w stylu retro 23.04.06, 09:33 Ładne, tylko czemu w większości przypadków alfabet wg producentów biustonoszy kończy się na C?? Odpowiedz Link Zgłoś
kinguska1 Re: Bielizna w stylu retro 04.07.06, 21:06 O M Ó J B O Ż E ! ! ! ! ! ! CO TO ZA CENA!!! chyba jaks pomyłka ... serwisy.gazeta.pl/avanti/5,70025,3243851.html?i=13 Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Bielizna w stylu retro 04.07.06, 21:30 Ten muszę mieć: bi.gazeta.pl/im/8/3241/z3241978G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Bielizna w stylu retro 05.07.06, 13:09 A mnie się spodobał biustonosz KappAhl, lubię takie. Cena zresztą też doskonała. Odpowiedz Link Zgłoś