Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"Chcę być piękna " -oglądałyście?

30.03.06, 21:23
    Wg mnie program niezły - o wiele lepszy o "Ekstremalnych metamofoz" . tam
    każda uczestniczka w finale wyglada tak jakoś sztucznie i podobnie do
    siebie ,jak manekiny . W polskiej edycji metamorfozy bardzo ciekawe i
    spektakularne ,dobrze dobrane fryzry i makijaż . Jedynie muzyka w pierwszej
    połowie grobowa :-)

Obserwuj wątek
      • batutka Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 30.03.06, 21:25
        wszystko pieknie, ale mnie nie podobalo sie, ze nie pokazali DOKLADNIE efektu
        koncowego, powinni te kobiety pokazac z bliska, a nie w swietle lamp potwornie
        razacych
        • i.v.a Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 30.03.06, 21:29
          Fakt ale i tak zmiana była porażająca . One nie wyglądały sztucznie ale
          b.naturalnie a zarazem olśniewająco .
          • batutka Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 30.03.06, 21:30
            rzeczywiscie - choc na poczatku widzac te kobiety pomyslalam sobie co one tu
            robia, przeciez nie sa brzydkie - no, ale po metamorfozie widac bylo kolosalna
            poprawe
            • i.v.a Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 30.03.06, 21:32
              dokładnie -zwłaszcza ta blondynka ,szczupła ,zadbana a jaka różnica PO . No i
              nobla dla nich za to jak z takiego (sorry) za określenie babochłopa stworzyli
              tak zmysłowa i kobiecą babkę :-)
              • batutka Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 30.03.06, 21:35
                ciekawe jak inne - ale jak na razie nasi polscy lekarze, stylisci, projektanci,
                fryzjerzy nie maja sie czego wstydzic - juz sam ten program potwierdza to:-)
                i faktycznie dziewczyny "po" wygladaj bardzo naturalnie, sympatycznie, subtelnie
                • foamclene Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 30.03.06, 22:36
                  polki slyna na swiecie zurody
                  jestesmy piekne...
                  nawet jak niezadbane to mamy potencjal...
                  :)
      • ana-green Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 30.03.06, 21:53
        Nie oglądałam. Ale widziałam podobny program w ramach "Dzień dobry TVN" -
        przerabiane są czytelniczki Claudii. I tam efekt jest piorunujący - w jak
        najbardziej pozytywnym sensie.
        Widziałam dwa odcinki. Kobiety (brunetka, którą wyszczuplano i chuda blondynka
        z bardzo brzydkimi zębami) - jedna przeciętna, druga bardzo brzydka. Po
        metamorfozie - bardzo atrakcyjne, ładne babki. Aż ciężko było uwierzyć, że to
        te same osoby.
      • lestka Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 30.03.06, 22:20
        ta malgorzata mnie wkurzala bezczelny babsztyl
        dobrze ze nogi jej zostawili takie brzydkie jak miala :D
      • foamclene Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 30.03.06, 22:24
        straszne te biusty
        widac, ze plastiki :)
        • winifred Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 31.03.06, 17:51
          foamclene napisał:

> straszne te biusty
          > widac, ze plastiki :)
          no włsnie co do biustów, to sie załamałam. akurat na tym punkcie mam lekkiego
          fioła. po pierwsze dlaczego akurat protezy umieszczono przez otwór POD
          piersiami u obu pań? to dosyć stary patent, teraz to albo rozcina sie na
          granicy brodawki, albo pod pachą. tylko ze przez otwór pod pachą podobno
          najdłuzej trwa rekonwalescencja, i to najdroższy rodzaj zabiegu. rozumiem, ze
          na potrzeby tv, zeby sie szybko i bez komplikacji zrosło to dlatego w ten
          sposób. mozliwe tez ze sie dogadali z dr Sankowskim na najtańszą wersje bo by
          inaczej zbankrutowali. ok 12 tys za sam biust, a oprócz tego nosy, uszy, brody,
          i porcelanowe koronki, ze o implantach zebów nie wspomnę.
          cięzka forsa!!!
          mnie sie osobiście te biusty nie podobały, jakbym sie rano z czymś taki
          obudziła to bym chyba od razu wpadła w cięzką deprechę i kazała to
          sobie "natychmiast wyjąć"......... :)a tak na poważnie to załamka!, nie
          chciałabym miec biustu który nawet jak sie zdejmie stanik ciągle wygląda
          jakby "wystawał" z push-up'u. porażka
      • kalinazkalinowa Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 30.03.06, 22:33
        polska edycja mi się raczej nie podoba
        wolę Łabędziem być z USA
        • beata17 Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 30.03.06, 22:47
          beznadzieja,każda z nas po wizycie u stylisty,fryzjera itp.będzie z daleka
          wyglądać super(nie potrzebne operacje).
          dla mnie nos blondynki po ,wcale nie był taki piękny, a biust rudej po,koszmar.
          nie pojmuję ,po co to wszystko,dle kogo.
          ciekawe jak będą wyglądać za 5,10 lat.
          • wildorchid Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 30.03.06, 23:46
            o matko!!po co dla kogo-no dla siebie cholera.przede wszystkim.taka mam
            nadzieje bo to najmadrzejsza motywacja.
            a ty jak bedziesz wygladac za 10 lat??

nie rozumiem takich jadowitych bab jak tutaj-to jest niezla odwaga isc do
            takiego programu,w ogole decydowac sie na drastyczne operacje-ktore nie musza
            sie powiesc-jak kazdy zabieg-i chciec cos zmienic in plus w swoim zyciu.
            • sarka83 Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 31.03.06, 01:05
              Dokładnie! :) Odważne babeczki, które postanowiły zrobić coś dla SIEBIE. :) Pzdr
              • costerco Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 31.03.06, 08:25
                Zgadzam sie brawo za odwagę. Trzeba być mocno zdeterminowanym żeby się
                przełamać i wystąpić w taki programie. Dla mnie wyglądały bardzo ładnie po
                przeróbce, ale faktem jest, że wcześniej też nie były złe. Powinny trochę
                bardziej o siebie zadbać i może obyłoby się bez operacji. Najładniejsze wyszły
                ząbki.
              • winifred Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 31.03.06, 18:01
                mnie sie marzy jakiś biust, bo swojego mam w ilościach śladowych, ale nie
                zgłosiłabym sie do tego programu, juz nawet nie ze wzgledu na efekt tego co
                wyszło z tej operacji biustu, tylko ze względu na to ze sie to wszystko odbywa
                publicznie. te zblizenia kamery, te obwisłe piersi, celulitowe uda, te
                zbliżenia tego kto co ma w buzi.
                tragedia.
                gdyby dane mi było miec operacje (udaną i satysfakcjonującą mnie) biustu, to
                gdybym potem spotkała kogoś znajomego sprzed lat i "sprzed biustu" to nie
                robiłabym z siebie idiotki i mówiła, ze mąż mi co wieczór masuje, i dodatkowo
                nacieram je poranna rosą i dlatego tak mi urosły. powiedziałabym, że TAK,
                zoperowałam sie i teraz czuje sie świetnie, i bez kompleksów, wreszcie!

ale z pewnością ostatnią rzeczą jakiej bym chciała to to zeby wszyscy widzieli
                jak mnie kroją i wypychają jak "kaczkę z jabłkami"
                pozdrawiam
                ps. tym paniom z serialu sie dziwie, ze mają az tyle odwagi. to niezły wyczyn.
      • emila40 Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 31.03.06, 07:45
        Generalnie podobało mi się, ale te biusty już z daleka widać, że plastikowe,
        najbardziej to zazdroszczę im tych pięknych zębów. A z drugiej strony jest coś
        przerażającego w tym, że kobiety chcą koniecznie się przerobić i też jestem
        ciekawa, jak taka osoba radzi sobie po powrocie do normalnego życia i jak długo
        udaje jej się utrzymać taki efekt, szczególnie, że Przed były pokazywane w
        jakimś okropnym świetle i burych ubraniach, a Po w wieczorowych kreacjach i
        pięknym oświetleniu.
      • perennou Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 31.03.06, 09:00
        zaskoczyły mnie te Panie - wyobrażałam sobie że wezmą jakieś -sorry za
        określenie- pasztety, a tu całkiem normalnie(przeciętne), niebrzydkie..
        nie podobało mi się, że wyraźnie pokazywali ich piersi i to macanieprzez
        chirurga, pod tym względem wolę wersję z Club'u, gdzie "ucianają" kawałek ekranu
        (tzn.pokazują np. od dekoltu w górę ;) ).
        zdenerwowało mnie też, że chirurg zasugerował blondynce powiększenie biustu -
        nie myślała o tym, ale pan dr ładnie podszepnął i teraz są takie sztuczne..fuj
        (moje zdanie)
        a i tak myślę, że większość zmian na lepsze zaszła za sprawą tego, co można było
        zrobić bezinwazyjnie, tzn.włosy,makijaż,kobiecy strój (może za wyjątkiem rudej,
        której pewnie lifting znacznie poprawił owal twarzy).
        ale i tak uważam, że były "niezłe" same w sobie.
      • souhlaska Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 31.03.06, 09:08
        kobiety, ktore maja podbno wielkie kompleksy i nie potrafia wyjsc np. na plaze
        w kostiumie kapielowym nie maja nagle zahamowan by pokazac nagi, obwisly,
        pomarszczony biust ktory przysparza im zmartwien, calemu swiatu. najpierw
        pokazywane sa z bliska, z udwydatnieniem ich 'wad', bez makijazu, zgarbione,
        smutne, za to PO z daleka i za mgla, pieknie ubrane, wymalowane, z nowa fryzura
        i slicznym usmiechem. a przypomnijmy sobie chociazby polsatowskiego idola,
        gdzie stylisci fryzur i makijazu robili z przecietnych, czesto brzydkich ludzi
        piekne dziewczyny i przystojnych chlopcow. wystarczy nowa, lepsza fryzura,
        modelowanie i upiekszenie twarzy swietnie dobranym makijazem, ubrania dobrane
        do sylwetki i JUZ WYGLADA SIE LEPIEJ. skalpel nie zawsze jest konieczny. mysle,
        ze wczorajsze panie, rownie dobrze wygladalyby bez ingerencji chirurga (z
        zabiegow wystarczyl by stomatolog-ortodonta).
        • black_magic_women Ta blondynka przeciez byla ladna! 31.03.06, 09:30
          Jak nie powiedziala o nosie,to nikt u mnie nie zauwazyl,ze cos nie
          tak!Wyobrazcie sobie jak pooperacji wygladalaby np Linda Evangelista,albo Cindy;))
      • cioccolato_bianco nie n/t 31.03.06, 09:47

• wiosna82 Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 31.03.06, 10:36
        Tak jakby wygląd zewnetrzny był sensem ich życia. Co media robią z kobiet, ech...
        • starawyjadaczka O! Tu to miało byc :)) 31.03.06, 10:48
          wiosna82 napisała:

> Tak jakby wygląd zewnetrzny był sensem ich życia. Co media robią z kobiet,
          ech.
          > ..

Wiesz co, mysle, ze wyglad nie jest sensem zycia, ale kiedy jest bardzo kiepski-
          mozna ten sens zatracic. A przynajmniej moze sie tak wydawac.
        • foamclene Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 31.03.06, 11:06
          dokladnie nad tym samym zastanawialm sie po programie...
          jak wielkiemusza byc kompleksy i jak bardzo musza uposledzac funkcjonowanie
          zebyzdecydowac sie na spilowanie zdrowych zebowm i zalozenie na nie porcelany?
          jak bardzo trzeba nienawidzic siebie zeby wszczepic sobie "obcego" we wlasna
          piers... zdecydowac sie na dozywotnie wizyty u lekarzy, bo przeciez wszystkie
          te akcesoria nalezy konserwowac...
          nie jestem idealna (zeby nie powiedziec, ze mam kilka powaznych anomalii :)
          piegi, fatalny biust, nieprawidlowy zgryz,krzywe zeby:),halluksy:), ale
          dziekuje bogu, ze jestem zdrowa... boje sie ingerencji w nature...
          jezeli chodzi odojrzale kobiety to jestem w stanie zrozumiec, ale
          piekna mloda blondynka ktora ma rodzine, sliczna coreczke i swietna figure
          i nieco charakterystyczny nos...
          nie rozumiem :)
          • sumire Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 31.03.06, 14:42
            foamclene napisał:

> dokladnie nad tym samym zastanawialm sie po programie...
            > jak wielkiemusza byc kompleksy i jak bardzo musza uposledzac funkcjonowanie
            > zebyzdecydowac sie na spilowanie zdrowych zebowm i zalozenie na nie porcelany?
            > jak bardzo trzeba nienawidzic siebie zeby wszczepic sobie "obcego" we wlasna
            > piers... zdecydowac sie na dozywotnie wizyty u lekarzy, bo przeciez wszystkie
            > te akcesoria nalezy konserwowac...
            > nie jestem idealna (zeby nie powiedziec, ze mam kilka powaznych anomalii :)
            > piegi, fatalny biust, nieprawidlowy zgryz,krzywe zeby:),halluksy:), ale
            > dziekuje bogu, ze jestem zdrowa... boje sie ingerencji w nature...
            > jezeli chodzi odojrzale kobiety to jestem w stanie zrozumiec, ale
            > piekna mloda blondynka ktora ma rodzine, sliczna coreczke i swietna figure
            > i nieco charakterystyczny nos...
            > nie rozumiem :)

Oj, ja też mam tę porcelanę :)
            Kiedyś byłam ogromną przeciwniczką ingerencji w naturę, ale dzisiaj już nie
            wykluczam, że za 10 lat pójdę sobie wstrzyknąć botoks. Czemu by nie?
            Większość kobiet pożąda zabiegów chirurgicznych wcale nie dlatego, że coś jest
            naprawdę źle, ale dlatego, że one źle się z tym czują. Jeżeli to komuś
            podniesie samoocenę, wyleczy z kompleksów, sprawi, że ten ktoś przestanie się
            garbić i wstydzić - to moim zdaniem operacja jest uzasadniona, jak najbardziej.
            Oczywiście psycholog również. Jeżeli człowiek jest z siebie niezadowolony, to
            naprawdę nie powinien męczyć się i wysłuchiwać od otoczenia, że naturalne jest
            najlepsze. To nic dziwnego, że robi się liftingi i chodzi na terapię, żeby się
            odmienić i siebie polubić. Żaden grzech.

Ciekawam tylko, jak te 'zupgradowane' panie będą wyglądać za rok.
            • black_magic_women Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 31.03.06, 16:38
              sumire napisała:

ale dzisiaj już nie
              > wykluczam, że za 10 lat pójdę sobie wstrzyknąć botoks.

Ja,obserwujac moja sklonnosc do zmarszczek mimicznych na botoks zdecyduje sie za
              jakies4 ,5 lat.Natomiast na lifting-no way!
        • czekoladka_84 Nie pisz głupot 31.03.06, 14:19
          bo wygląd bardzo pomaga w życiu. Coś wiem o tym. Jak miałam 15-17 lat
          wyglądałam raczej średnio. Nawet wręcz brzydko. Potem nagle wyładniałam i
          zmienił się zupełnie stosunek ludzi w stosunku do mnie. Nie chodzi mi o
          mężczyzn, ale ogólnie o ludzi. Są milsi, bardziej starają ci się pomóc itp. A
          wcale charakter mi się nie zmienił. Więc coś w tym jest.
          • foamclene Re: Nie pisz głupot 31.03.06, 16:50
            piekno nie zawsze pomaga
            czasem budzi podswiadoma zazdrosc i owocuje wrogoscia :)
            na mojej uczelni studiowala rownoczesnie Agnieszka Maciag
            uwierzcie, ze kobieta jest piekna takze bez stylizacji i korekty grafika
            komputerowego...
            myslicie, ze bylo jej latwiej? :)
      • lucy215 Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 31.03.06, 10:50
        Mnie program średnio się podobał. Po pierwsze, w zagranicznych wersjach robią
        naprawdę cuda i biorą tam kobiety dla których operacja to ostatnia deska
        ratunku. A te kobitki według mnie potrzebowały drobnej korekty (dentysta), i
        przede wszystkim fryzjera czy wizażysty.
        Po co zrobiły sobie te cycki? U tej rudej są monstrualne i w ogóle nie pasują
        do sylwetki.
        I jeszcze jednego sobie nie wyobrażam - jak śliczna blondyneczka którą
        zajmowano się i pieszczono tyle czasu wróci do pracy w spożywczaku.
        • starawyjadaczka Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 31.03.06, 10:53
          lucy215 napisała:

>> I jeszcze jednego sobie nie wyobrażam - jak śliczna blondyneczka którą
          > zajmowano się i pieszczono tyle czasu wróci do pracy w spożywczaku.

Normalnie wróci. Mózgu przecież jej nie zoperowali. W spozywczych nie pracują
          same panie Gienie po 50-tce.
          • i.v.a Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 31.03.06, 14:21
            Tak - do sklepu wróci bo to jej sklep/mały byznesik .
            Mnie polska edycja podobała sie głownie dlatego ,ze (oprócz biustów)panie Po
            wyglądały subtelnie i kobieco a nie jak np w Clubie jak maski rodem z Foto
            Shopa .
            • lucy215 Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 31.03.06, 18:15
              Ja jednak myslę że po takiej bajce trudno jej będzie zderzyć się z szarą
              rzeczywistością. A że to jej sklep musiało mi umknąć.
      • kasiunia62 Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 31.03.06, 13:14
        po 1 muzyka do bani.
        po 2 pokazują cycki gołe- wstyd :0
        3. niestety wszystko co polskie to sztuczne, jakies takie "grane"
      • r.richelieu Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 31.03.06, 17:33
        nie miałabym nic przeciwko licówkom, na wszystkich widocznych zębach. Mam też
        jednego zęba na skraju wyczerpania po leczeniu, chętnie bym go wyrwała i
        wstawiła implant. Taka ingerencja mi się podoba
        • magdaksp Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 31.03.06, 20:10
          tak wogóle to niektóre ztych kobiet najpierw do psychologa powinny pójsć anie na metamorfozy
          • utalia Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 01.04.06, 00:52
            Mysle, ze psycholog by im z pewnoscia pomogl. A tak niewykluczone, ze za
            miesiac znowu stana sie nieszczesliwe bo np: jak umyja wspaniala fryzure to to
            co zostanie wcale nie bedzie wspaniale, makijaz sie zdmekijazuje, cyce jak
            donice spowszednieja, w wieczorowych kieckach latac nie beda od rana....
            A tak na marginesie ile maila lat ta nieblondynka? Sorki nie wiem czy byla ruda
            bo od kilku dni mam jakas awarie i polsat odbira fatalnie i bez koloru.
            Uslyszalam ze 36 ale nim to uslyszalam nie wiedzialam wlasciwie o co jej chodzi
            bo wygladala na ladna ale...po piecdziesiatke. Pozniej cos opowiadala, ze z
            dnia na dzien przestala sie silowac na silowni i tak jej wszystko
            obwislo....jak to bylo dokladnie bo moje dzieciatko wrzeszczalo cos
            niemilosirenie i nie do konca doslyszalam.
            • w510 Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 01.04.06, 08:27
              Starsza babka ("ruda") miala 37 lat i wygladala rzeczywiscie gorzej niz
              niejedna znana mi 50! (chodzi mi o cialo, szczegolnie od pasa w dol). Nigdy nie
              widzialam takich zwisow u tak /stosunkowo/ mlodej kobiety - sama jestem w jej
              wieku i mam mlode, jedrne cialo. Do tej pory wydawalo mi sie, ze to "norma", bo
              to zaden starczy wiek i nie widze powodu, dlaczego cale cialo nagle mialoby byc
              pomarszczone i obwisle juz przed 40-stka! Ale widocznie u sportowcow z malo
              elastyczna skora inaczej to bywa...Szok.

Co do jej twarzy, to lifting w tym wieku tez troche za wczesnie - a wiec chyba
              wygladala starzej niz przecietna 37-latka. U moich znajomych rowiesniczek nie
              ma czego jeszcze liftingowac! Maja jakies zmarszczki, ale nie maja obwislej
              skory twarzy! Sama nie mam nawet jeszcze zmarszczek, wiec dla mnie lifting w
              naszym wieku to w ogole "abstrakcja". Ale widac ludzie roznie sie starzeja.
              • utalia Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 01.04.06, 18:36
                Wlasnie to mnie zaintrygowalo. Dzisiaj byla powtorka tego programu a polsat
                znowu dziala nienagannie wiec mialam okazje przyjrzec sie dokladniej. Fakt,
                zwisy niesamowite. Ja rowniez jestem w podobnym wieku wiec bardzo jej
                wspolczulam, ze mozna tak wygladac.
                • shava Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 02.04.06, 00:09
                  bez sensu.owszem rudej jak najbardziej takie imprezy,ale tej blondynce...zrobili
                  jakas tragedie zyciowa bo miala troche inny nos.depresja na cale
                  zycie...dziewczyna vyla ladna i szczupla a przedstawili ja jako torbiszcze z
                  warzywniaka brzydkie kaczatko.
                  • erka80 Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 02.04.06, 12:28
                    Byłam obecna przy kręceniu odcinków do tego programu i chcę wam powiedzieć, że
                    te wszystkie kobiety nie są wcale takie brzydkie potrzebują tylko dobrego
                    stylisty, trochę ćwiczeń. Jak każdy taki program jest bardzo naciągany, w realu
                    kręcenie wygląda zupełnie inaczej niż to co widać w telewizji. Mnie osobiście
                    ten program bardzo zawiódł i nie może porównywać się z zagranicznymi wersjami!
      • kalinazkalinowa Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 02.04.06, 12:42
        A skąd wiesz jak kręcono amerykańską wersję ?
        Telewizja widziana z bliska przeważnie rozczarowuje.
        Ja moje przygody z nagrywaniem programów tv również wspominam niemiło.
      • dzidzia669 Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 02.04.06, 13:31
        w nastepnym odcinku ma byc..."Malgorzata waga 45kg.." czy oni oszaleli??
        www.chcebycpiekna.wp.pl/cbp_index.html?str=2
      • dzidzia669 Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 02.04.06, 13:35
        zpomnialam dodac ze bedzie tez zakompleksiona kosmetyczka!! dla mnie to
        przegiecie- jakby sama niemogla sie soba profesjonalnie zajac
        • erka80 Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 02.04.06, 15:48
          Ten cały program to jedna wielka dennota!!!!!
      • n_itka Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 02.04.06, 16:10
        nie rozumiem tych kobiet... co z tego jak powiedzial pan chirurg "zrobimy zeby
        jej nowa twarz byla pogodna" kiedy ta kobieta nie akceptuje siebie?? najwieksze
        piekno jakie moze posiadac czlowiek to wewnetrzny spokoj i szczescie! zaden
        lifting nie sprawi ze ona bedzie juz na zawsze szczesliwa, bo za miesiac, dwa
        kiedys ie nie wyspi nie wymaluje nie bedzie wygladala jak ta lala i co znowu
        deprecha i znowu lifting?
        zeby pieknie wygladac trzeba o siebie dbac non stop... duzo usmiechac, biegac,
        cwiczyc, zdrowo sie odzywiac i akceptowac siebie...
        szkoda ze nie wzieli do tego programu osob faktycznie potrzebujacych pomocy z
        jakimis szpecacymi bliznami, oparzeniami, ale wlasnie ci najbardziej
        zakompleksieni po prostu sie wstydzili.
        niemniej podziwiam, bo zdobyc sie na prezentacje naszych wad przed tysiacami
        widzow... to sie nazywa brak kompleksow! :D
        • magdaksp Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 02.04.06, 16:19
          denerwuje mnie wtych programach to ze te kobiety uwazaja ze ich zycie bedzie lepsze ,wszystko sie pieknie ulozy itd gdy beda dobrze wygladac.jesli ztakiego powodu ktos sie zglasza do tego programu to dla mnie to zenada.pierwszy lepszy psycholog powie ze jesli np.chcemy schudnac bo wydaje nam sie ze zycie bedzie wtedy lepsze to znaczy ze mamy problem.powtarzam jeszce raz:najpierw psycholog apozniej ewentualne zmiany.pozatym tak sobie mysle ze (polskiej wersji nie widzialam)duzo osob wtego typu programach jest poprostu zapuszczona.niektorzy nawet zebow nie myja aco dopiero mowic ozadbaniu osiebie.watpie czy nagle po takiej przemianie zmienia swoje nawyki izaczna dbac osiebie.niby nagle wiecej czasu beda na to miec(to czesta wymowka ze nie dbaja osiebie bo praca,dzievci)
        • czekoladka_84 Re: "Chcę być piękna " -oglądałyście? 03.04.06, 09:55
          Zgłosiły się takie osoby z poważnymi defektami. Jednak odpadły ze względu na
          wysokie ryzyko, krótki czas programu, no i koszty przede wszystkim. W polskiej
          edycji biorą udział tylko zaniedbane kobiety, a nie brzydkie. W amerykańskiej
          były ekstremalne przypadki, tylko że tam uczestniczki spędziły 3 miesiące w
          programie.
      • hotally kiedy powtóreczka? 03.04.06, 11:58
        W ogole kiedy to leci i czy są powtórki?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka