kochanica-francuza 15.04.06, 16:17 co sądzicie o stylu tej pani? www.retroxotique.com/photos/Celebrities/DollyParton/dp2/Red+Suit+Rear+View.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Forumki drogie 15.04.06, 16:26 dziewice napisał: > ma niezly tylek Mnie chodziło o sposób ubierania się. Czytaj ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mena122 Re: Forumki drogie 15.04.06, 16:20 wygląda na żonę podstarzałego ruskiego gangstera Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Forumki drogie 15.04.06, 16:23 z wygldu mi sie nie podoba, ze stylu bycia/ubioru tez nie... jesli chodzi o walory wokalno-artystyczne, tez moim zdaniem, watpliwe sa! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Forumki drogie 15.04.06, 16:32 dziewice napisał: > niezle wlosy... Ty za to masz kiepskie IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Forumki drogie 15.04.06, 16:35 kochanica-francuza napisała: > dziewice napisał: > > > niezle wlosy... > > Ty za to masz kiepskie IQ. IQ to jakis wymysl ludzi ociezalych umyslowo aby sie trzymac za nie powiem co i "potwierdzac" to ze sa inteligentni :), takie jest moje zdanie. a wlosy ma niezle cioccolato_bianco, a nawet bardzo niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Forumki drogie 15.04.06, 16:57 > IQ to jakis wymysl ludzi ociezalych umyslowo bla bla bla - powiedział dziewic. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Forumki drogie 15.04.06, 16:33 no wlosy. ale czy to nie peruka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Forumki drogie 15.04.06, 16:34 cioccolato_bianco napisała: > no wlosy. ale czy to nie peruka? ;) Zważywszy, że w tym roku bije jej sześćdziesiąteczka - kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Forumki drogie 17.04.06, 16:58 mi sie widzi, ze peruka lub przedluzane ;). Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Forumki drogie 20.04.06, 10:49 W jakimś programie telewizyjnym przyznała, że nie ma jej przy układaniu jej włosów :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Forumki drogie 15.04.06, 16:30 Mi też sie nie podoba taki styl, ale dla niej jest charakterystyczny Odpowiedz Link Zgłoś
dolores.h Re: Forumki drogie 15.04.06, 16:40 okropny, tandetny: swiecace szpilki + opinająca tyłek spódniczka, niby to ksztalty chyba ma podkreslać i być kobiece i seksi. Góra wygląda jak przebranie świętego mikołaja. Odpowiedz Link Zgłoś
seerena Re: Forumki drogie 15.04.06, 16:53 Styl typowo "made in america" :) Nie ma się nad czym rozwodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Forumki drogie 15.04.06, 17:46 jak bym miala jej ksztalt sama bym sie tak ubrala Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Forumki drogie 15.04.06, 18:23 nie podoba mi sie jej sdtyl jakis taki tandetny kojarzy mi sie z peggy z bundych Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Forumki drogie 15.04.06, 19:25 Dolly Parton to Dolly Parton - kicz w czystej formie i karykatura pin up. I za to ją kochamy ;-) A jeszcze bardziej kochamy słuchać, choć jej próby aktorskie nie są najwyższych lotów. Mimo wszystko niezapomniana pierwszoplanowa rola w musicalu "The Best Little Whorehause in Texas". I jak na tak wiekową konserwę, trzyma się całkiem nieźle, nawet jak plastik piszczy na odległość ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Forumki drogie 15.04.06, 19:28 Miało być "whorehouse". Ach, te szybkie pisanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Forumki drogie 15.04.06, 19:23 Do Dolly pasuje jak najbardziej i uwielbiam ja bo zawsze jest na co popatrzec :-) Niektorych osob nie wyobrazam sobie " na powaznie " i lubie je wlasnie takie jakimi sa . Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Forumki drogie 15.04.06, 19:42 niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju, chociaz tandetny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Forumki drogie 17.04.06, 20:10 Ideał. Po porstu ideał. Dolly wygląda młodziej i bardziej rock'n'rollowo od poprawnych politycznie, gaciastych nudziar. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Forumki drogie 18.04.06, 22:45 Dolly Parton to jest jednoosobowa liga. Nie ma takiej drugiej. Nie wiem, czy kiedykolwiek sluchaliscie z nia wywiadu (ale nie tlumaczonego, tylko w oryginale). Ma swietne poczucie humoru, smieje sie przede wszystkim sama z siebie i z "image" jaki kreuje. Np. kiedys sie jej zapytali: - Don't you get upset being called a dumb blonde? Na co Dolly, zupelnie "straightfaced": "No, cos' I know I'm not dumb and I know I'm not blonde". No ale to trzeba jeszcze uslyszec z jej akcentem z Tennessee :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: Forumki drogie i forumku... 18.04.06, 23:24 ..jeszcze droższy. ----> Miałem kiedyś kurczaka, tylko nie był taki czerwony. Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: Forumki drogie 19.04.06, 01:12 moim zdaniem brakuje jej ogonka co by byc playboy-bunny, bo uwazam ze to dokladnie ten styl Odpowiedz Link Zgłoś
tenebre Re: Forumki drogie 19.04.06, 11:38 Jedyne, co mnie tu zastanawia to intencje autorki wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Forumki drogie 19.04.06, 14:10 tenebre napisała: > Jedyne, co mnie tu zastanawia to intencje autorki wątku. Wyjaśnienie Kalesonowi, że jego styl i gust (a raczej brak stylu i brak gustu) nie jest jedynym obowiązującym. Odpowiedz Link Zgłoś
tenebre Re: Forumki drogie 19.04.06, 16:50 A to przepraszam. Kalesonów nie noszę, a to, że nie widzę związku to pewnie wina braku pilności w studiowaniu forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Forumki drogie 19.04.06, 17:14 tenebre napisała: > A to przepraszam. Kalesonów nie noszę, a to, że nie widzę związku to pewnie > wina braku pilności w studiowaniu forum :) kalesony są tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=40339567&a=40399583 a objawy jego "gustu" - na jego stronce Odpowiedz Link Zgłoś
tenebre Re: Forumki drogie 19.04.06, 18:35 Przejrzałam pobieżnie i powiem tak - kalesony podobać się nie muszą, ale żeby aż tak się tym ekscytować? Można ten czas przeznaczyć na przyjemniejsze zajęcia, po co katować się czymś, co komuś nie pasuje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Forumki drogie 19.04.06, 22:30 tenebre napisała: > Przejrzałam pobieżnie i powiem tak - kalesony podobać się nie muszą, ale żeby > aż tak się tym ekscytować? Rzecz w tym, że kalesony uważają, że muszą, a komu się propozycje kalesonów nie podobają, ten jest "politpoprawna feministka w gaciach wojskowych" Chodzi o brak tolerancji ze strony kalesonów, nie tylko wobec stroju innego niż mini ("kobiet w gaciach nie zauważam"), ale wobec mini innych niż proponowane przez niego bazarowe. Dałam kalesonom do oceny 3 zdjęcia kobiet w mini (jako że na punkcie mini ma on psychozę) - dwa prostytutek i jedno radykalnej cheerleaderki, nie odpowiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
tenebre Re: Forumki drogie 19.04.06, 23:27 Ojeju, tolerancja powinna działać w obie strony :) Ja tam nie mam przeciw upodobaniom innych - maja do tego prawo:) Kochanico troszkę luzu, po co męczyć duszę czymś, co nie powinno być traktowane jak jakiś dziwaczny życiowy priorytet??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Forumki drogie 19.04.06, 23:34 tenebre napisała: > Ojeju, tolerancja powinna działać w obie strony :) Ja tam nie mam przeciw > upodobaniom innych - maja do tego prawo:) Ja też, tylko kaleson złośliwie obraża wszystkich , którzy wolą ciuchy inne niż te w jego stylu. Tolerancja powinna działać w obie strony - więc na kalesona brak tolerancji odpowiadam tym samym. Kochanico troszkę luzu Hyhy, żebym to ja umiała... Ale dziękuję. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tenebre Re: Forumki drogie 19.04.06, 23:58 A może da radę doraźnie z tym luzem ? ;))) Chętnie pomogę :D tinyurl.com/atdre Odpowiedz Link Zgłoś
seksowna.blondynka Re: Forumki drogie 19.04.06, 15:27 styl tej pani jest beznadziejnie tandetny i kiczowaty, ale pani wyglada na zadowolona, wiec pewnie tandeta dobrze jej sluzy. grunt to dobre samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: Forumki drogie 20.04.06, 00:33 Dolly Parton to jest nie tylko opieta spodniczka na wypuklej d..., to jest po prostu zjawisko kulturowe, i chociaz czasami wyglada koszmarnie, i sama bym sie w zyciu tak nie ubrala, to gleboko ja cenie za konsekwencje i caloksztalt wizerunkowo-kreatorski. Muzyki jej ogolnie nie trawie, ale, nie wiem czemu, szalenie podoba mi sie jedna jej piosenka, ta, w ktorej narratorka zwraca sie do dziewczyny o jakims smiesznym imieniu na J, zeby jej nie odbijala chlopaka... Odpowiedz Link Zgłoś