sara_87 19.04.06, 13:46 co możecie powiedziec o jakości tych polskich butów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktoryna25 Re: eksbut 19.04.06, 14:02 jakosc i wykonczenie maja bardzo dobre, buty sa solidne i trwałe .... tylko,ze gorzej wyglada kwestia fasonow....ale to tez kwestia gustu :) p.s z reguły polskie firmy obuwnicze robia dobre jakociowo buty... Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: eksbut 19.04.06, 14:17 mój fason jest wymarzony, typowe czółenka, tzn nie całkiem okrągłe, ale też nie czuby. Wiecie pewnie o co chodzi :) Są zamszowe, czarne, mają ozdobny kwiatek z przodu. Jeszcze żadnych butów tak nie uwielbiałam, zakochałam się po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: eksbut 19.04.06, 14:04 Mam kozaki z eksbuta, takie o formie oficerek. Bardzo jestem zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
llilly Re: eksbut 19.04.06, 14:15 Ja mam letnie szpilki z długim noskiem, ;-))) generalnie ładna skóra, dobra jakość, noszę już 3 lata, jedyne zastrzeżenie to nie do końca dopracowany fason- w podobnych szpilkach z Venezii noski są krótsze i się nie zaginają.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: eksbut 19.04.06, 14:24 Doskonale się noszą (nie obcierają, nie uciskają, obcas dobrze zaprojektowany - stabilny i wygodny). Mam czółenka z listkiem na niewysokim obcasie. Tak jak nigdy nie umiałam przejść 10 kroków w "eleganckich" butach bez pęcherzy i krwawiących ran na stopach, tak w tych z Eksbutu potrafię biegać cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: eksbut 19.04.06, 16:28 świetne sa ich buciki aczkolwiek mialam tylko jedna pare bo wlasnie te fasony mi nie odpowiadaly... Odpowiedz Link Zgłoś
elle2006 Re: eksbut 22.04.06, 23:48 Ja mam dwie pary butów tej firmy. Niedawno kupione, jedne z zaokrąblonym przodem, czekoladowe i zapinanie na kostce a drugie wkładane z lekko szpiczastym przodem. Super wygladaja, sa wygodne i dobrze wykonczone. Kosztowaly 160 zl i 180 to chyba nie az tak zle. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: eksbut 23.04.06, 14:19 Mam mokasyny eksbuta i jestem zadowolona. Wygodne, trwałe a fasony to kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś