Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

50% zniżki w H&M

14.05.06, 23:39
    dziewczyny informuje o zniżce, może ktoś będzie zainteresowany :)

w najnowszym Cosmo jest "paszport do lata" H&M. Za każde zakupy za
    przynajmniej 30zł dostaje się stemplek, razem z piątym stemplekiem dostaje
    się 50% rabatu na zakupy :)

pozdrawiam!
    Obserwuj wątek
      • alex_koz Re: 50% zniżki w H&M 14.05.06, 23:40
        ooo, dzieki:)
      • a.adriana Re: 50% zniżki w H&M 14.05.06, 23:41
        bardzo dziekuje za info :) czesto kupuje tam ciuszki dla dziecka :)
      • winogroneczka Re: 50% zniżki w H&M 19.05.06, 18:33
        ha! ja już mam pierwszy stempelek :)
      • dziustynka Re: 50% zniżki w H&M 19.05.06, 18:55
        super,
        50 % rabatu, ale już na zawsze?
        • mama-smyka Re: 50% zniżki w H&M 19.05.06, 20:20
          Hihi, na pewno nie na zawsze, tylko na szóste zakupy. :) Tzn. na jedne po tych
          pięciu ze stempelkami.
          • romarzena Re: 50% zniżki w H&M 19.05.06, 21:17
            Ale czy na całe zakupy, czy na jedną rzecz?
            • morelka4 Re: 50% zniżki w H&M 19.05.06, 21:21
              Na cale zakupy z tym, ze 50% znizki przysluguje na kwote zakupow pomniejszona o
              30 zl. Nie wiem czy jasno to wyrazilam. Jezeli przy piatym stempelku zrobisz
              zakupy za 100 zl, to rabat wyniesie 35 zl
              • ewaewab Re: 50% zniżki w H&M 19.05.06, 22:11
                Ponieważ mam spory kawałek do h&m więc czy dobrze rozumiem że przy jednorazowych
                zakupach za przykładowo 400zł dostanę rabat 110zł (150 zł=5stempelków,
                250zł-30zł=220zł-50%)?? Wiadomo do kiedy ta promocja?
                • morelka4 Re: 50% zniżki w H&M 19.05.06, 22:26
                  Zeby dostac rabat wystarczy zebrac 5 stempelkow, czyli w Twoim hipotetycznym
                  przypadku od 250 nie odejmujesz juz kolejnych 30 zl i rabat wynosi 125 zl. Nie
                  jestem tylko pewna czy te zakupy musza byc na kwote przynajmniej 30 zl czy tez
                  powyzej 30 zl. Promocja trwa do 16 lipca (byc moze pomylilam dzien, ale na
                  pewno jest to nasty dzien lipca). Zastanawiam sie tylko czy uda Ci sie znalezc
                  tyle fajnych ciuchow za taka kwote?? Ja ostatnio nic tam dla siebie nie
                  znajduje:( Nawet ich bielizna nie robi juz na mnie wiekszego znaczenia...
                  • ewaewab Re: 50% zniżki w H&M 19.05.06, 22:43
                    Dzięki, no przesadziłam z tą kwotą troszkę, robię tam tylko zakupy dla dziecka
                    jednorazowo ok 250-300zł w M1 w Krakowie, muszę się tylko dowiedzieć czy jest po
                    co jechać. Pozdrawiam
                    • morelka4 Re: 50% zniżki w H&M 19.05.06, 23:06
                      Dla dzieci rzeczywiscie mozna jeszcze cos tam znalezc
                • ala1986 Re: 50% zniżki w H&M 12.06.06, 15:08
                  To nie jest tak. Najpierw musisz zrobić 4 razy zakupy na kwotę powyżej 30 zł
                  każdy. Jak kupisz jednorazowo za 100 zł to i tak dostaniesz jedną stempelkę a
                  nie 3, niestety.
          • arbuzunia na piąte! 20.05.06, 15:51
            nie na szóste tylko przy piątym stempelku jest ta zniżka więc trzeba w sumie
            zebrać tylko cztery a potem szaaaleć :) znizka 50% jest od całego piątego
            rachunku, tak mi powiedział koleś w sklepie.
            • morelka4 Re: na piąte! 20.05.06, 17:11
              a mi powiedziala ekspedientka w hm ze po odjeciu tych 30 zl... Eghh sama
              obsluga chyba jeszcze nie zapoznala sie z zasadami promocji...
            • a.adriana Re: na piąte! 20.05.06, 21:57
              mi powiedzieli to samo co arbuzuni - ze przy 5 stempelku znizka :) niezaleznie
              ile wtedy wydam bedzie 50%
      • n_nicky Re: 50% zniżki w H&M 19.05.06, 23:01
        ostatnio widziałam tę książeczkę przeglądając Cosmo w Empiku i biorąc pod uwagę
        fakt, że w ciągu ostatnich półtora-dwóch miesięcy wydałam w H&M kilkaset złotych
        uważam, że jest to niesprawiedliwe :)))

a przedwczoraj weszłam do sklepu mając chwilę wolnego czasu i co? i pierwszy raz
        wyszłam aż tak rozczarowana...bo prawie wszystkie ubrania, które mi się podobały
        mam już w szafie ;) buu...
        • emamaa Re: 50% zniżki w H&M 20.05.06, 12:47
          Zęby kilka razy skorzystać z promocji trzeba kupić kilka gazet cosmo:) Dobrze
          myślę??
          • n_nicky Re: 50% zniżki w H&M 20.05.06, 12:50
            nie, wystarczy jedną ;) w środku jest taka książeczka, do której zbiera się
            stemple przy każdych zakupach pow. 30zł
          • n_nicky Re: 50% zniżki w H&M 20.05.06, 12:56
            ha, przeczytałam jeszcze raz twój post i dostrzegłam w nim drugi sens ;) hmm
            kupując np 3x Cosmo masz 3 ksiązeczki=3 zniżki ;)
            • a.adriana Re: 50% zniżki w H&M 20.05.06, 13:20
              dziewczyny! w h&m w promenadzie (w wawie) te ksiazeczki leza sobie przy kasie i
              nie trzeba kupowac tylu cosmo ;) pewnie w innych h&m w takim razie tez, ale nie
              bylam wiec nie wiem :)
            • morelka4 Re: 50% zniżki w H&M 20.05.06, 17:13
              Sama ksiazeczka nie oznacza znizki. Najpierw trzeba uzbierac w niej 4 stempelki
              • l81 Re: 50% zniżki w H&M 22.05.06, 10:24
                Ktoś może wie gdzie jest w W-ie oprócz Galerii Arkadia i Mokotów sklepy H&M,
                może być w pobliżu tych dwóch miejsc.Dzięki.
                • a.adriana Re: 50% zniżki w H&M 22.05.06, 10:27
                  oprocz arkadii i gal.mok. jeszcze promenada, reduta, wola park, targowek no i
                  marszalkowska
                  • l81 Re: 50% zniżki w H&M 22.05.06, 11:51
                    Dziekuję Ci bardzo.
      • arbuzunia no i jak wam idzie dziewczyny? 29.05.06, 22:13
        jak tam zbieranie? ja już mam wszystkie (tzn 4) i szykuje się na wielgachne
        zakupy :)

z tym że moje stempelki w więkoszości są trochę oszukane bo prawie wszystko co
        kupiłam w końcu oddałam ;D
        • hratli Re: no i jak wam idzie dziewczyny? 29.05.06, 22:24
          gratulacje ;/ o rany...
        • starawyjadaczka Re: no i jak wam idzie dziewczyny? 30.05.06, 10:07
          arbuzunia napisała:

> jak tam zbieranie? ja już mam wszystkie (tzn 4) i szykuje się na wielgachne
          > zakupy :)
          >
          > z tym że moje stempelki w więkoszości są trochę oszukane bo prawie wszystko
          co
          > kupiłam w końcu oddałam ;D
          >

No tak, Polak potrafi.....
          • arbuzunia Re: no i jak wam idzie dziewczyny? 30.05.06, 21:12
            starawyjadaczka napisała:
            > No tak, Polak potrafi.....

oj przecież nie miałam takiego zamysłu, jakos tak wyszło... ja w ogóle dużo
            oddaje do sklepów bo się w domu rozmyślam :) a zresztą trochę sobie zostawiłam!
      • starawyjadaczka (dla zainteresowanych) te kupony sa też w Glamour 30.05.06, 10:09
        • arbuzunia Re: (dla zainteresowanych) te kupony sa też w Gla 30.05.06, 21:13
          a na co? :)
          • aniax7 wkurzyłam się... 20.06.06, 10:44
            Witajcie:) Co prawda za gapowe się płaci ale...
            Wczoraj robiłam zakupy w H&M w Łodzi.Najpierw na parterze wybrałam sobie torebkę
            i korale ( zapłaciłam w sumie 89 zł ) i po uregul. rachunku poszłam do działu
            dziecięcego aby zerknąc czy jest cos ciekawego i wtedy przypomniałam sobie, że
            zapomniałam poprosic o wbicie pieczatki. Wybrałam jeszcze ciuszek dla dziecka -
            za kwote pow. 30 zł i wróciłam na dział dla kobiet do kasy. Od razu poprosiłam o
            wbicie zaległej pieczatki( zakupy robiam 5 min. wczesniej) ale pani z
            szelmowskim usmieszkiem poinformowała mnie ,że nic z tego. Wyjasniła, że za
            późno! Dostałam wprawdzie pieczątkę za zakup dla dziecka ale za zrobione chwilę
            wczesniej zakupy( u tej samej pani!!!) nie.
            Mam w sumie dwie pieczątki ale za zakupy robione w maju nie mam paragonu.Teraz
            już nie wiem, czy uznają jedną z pieczątek, jeśli brak jest paragonu potw. zakup?
            • arbuzunia Re: wkurzyłam się... 20.06.06, 10:50
              paragony są niepotrzebne.

a tej chamskiej sprzedawczyni trzeba było powiedzieć że chcesz oddać to co
              kupiłaś a następnie kupić jeszcze raz i poprosić o pieczątke :)
              • aniax7 Re: wkurzyłam się... 20.06.06, 10:56
                Dzieki arbuzunia:) Wieesz, ostrzegłam tez dziewczyny na wątku edziecko - Zakupy,
                gdyz był tam podobny temat o H&M i to samo jedna z nich napisała. Ale byłam w
                szoku i nie przyszło mi to w pierszym momencie do głowy.Teraz za późno,
                oderwałam metki. Ale chodzi o fakt...
                • pomaranczowa_owieczka Re: wkurzyłam się... 20.06.06, 11:09
                  Tak, trzeba było zwrócic i kupić znowu;-) A najlepiej to kupować po jednej
                  rzeczy..;-) Tylko to już dziwnie wygląda;) Chyba, że będzie się czatowało na
                  innego sprzedawce;)
                  • a.adriana Re: wkurzyłam się... 20.06.06, 18:42
                    a ja trafilam na bardzo milego pana, rozlozyl mi zakupy na 2 czesci i dostalam 2
                    stempelki ;P
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka