Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty venezia

21.05.06, 22:32
    WItam,
    Czy są dobre jakosciowo ? Kupiłam niedawno sandałki tej firmy, potem wpadłam
    w internecie na kilka negatywnych opinii i poczułam się trochę nieswojo..
    Miałyście jakies problemy z tą marką ?
    Sandalki są na skórzanej podeszwie, obcasik jest "podbity" a przód widze , że
    momentalnie się przeciera. Podobno w ecco lub gino rossi sprzedają coś do
    podklejenia a la podkładeczka antypoślzgowa, czy może lepiej powinnam pojsc
    do szewca ?
    pozdrawiam

Obserwuj wątek
      • hotally Re: buty venezia 21.05.06, 22:49
        Ja mam kilka par butów z tego sklepu i jestem zadowolona. Nie popsuły mi się.
        Lubie buty na obcasach z Venezii, bo mozna w nich chodzic cały dzien i stopa
        nie boli ;]
        • fifii Re: buty venezia 23.05.06, 13:44
          Dziekuję za słowa otuchy :) Trochę spanikowałam bo buciki tanie nie były..
          pozdrawiam
          fifii
          • matmam Re: buty venezia 23.05.06, 21:00
            Ja niestety nie jestem zadowolona z ich wyrobów a przeważnie z butów
            letnich.Zarówno spody jak i fleczki bardzo szybko sie zdzieraja.Są to buty
            jednosezonowe a za dość wysoką cene mozna by sie spodziewać czegoś więcej.
      • lestka Re: buty venezia 24.05.06, 00:55
        no ladne sa
        :>
      • viola_j Re: buty venezia 24.05.06, 08:34
        Buty bardzo dobrej jakości. Ja zawsze po zakupie butów ze skórzna podeszwą
        oddaję do szewca, żeby je podbił. Sprawdza się.
      • a.adriana Re: buty venezia 24.05.06, 10:51
        mam stamtad kilka par i nigdy jeszcze zadnych problemow nie bylo
      • weronka77 Re: buty venezia 24.05.06, 11:38
        Ja kupiłam trzy pary sandałków w tym roku ponieważ jako jedyna firma Venezia ma
        w miarę ładne na płaskim obcasie.Na wszelki wypadek,gdyby okazały
        się "jednosezonowe" kupiłam modele do 200zł.Ale póki co-idealnie się nosza.
        • fifii Re: buty venezia 25.05.06, 12:55
          Dziękuję dziewczyny za Wasze opinie. Zaniosłam buty do szewca, podczepi
          podkładkę gumowa.
          pozdrawiam
          fifii
          • thea-mi Re: buty venezia 25.05.06, 14:06
            A ja już nigdy w Venezii nic nie kupię. Pomijam kiepską jakość, rzeczywiście
            niektóre pary były jednosezonowe. Natomiast rozpatrywanie reklamacji -
            skandaliczne! Uchybienia w procedurze, interpretacja prawa na swoją korzyść,
            przeciąganie terminów ze względu na to, że buty podobno naprawiały się w
            Warszawie ;) (ps. mój osiedlowy szewc lepiej by je podkleił), czyli po prostu
            nabijanie klienta w butelkę. Poza tym nie mozna polemizować i odwoływać się, bo
            wygodne dla firmy, a krzywdzące dla mnie opinie napisał rzeczoznawca z Polskiej
            Izby Przemysłu Skórzanego.
            Wolę Gino Rossi! Też dobry design, ceny takie same (o ile nie niższe), a
            obsługa klienta, kultura i dbałość o dobre imię firmy na najwyższym poziomie.
            I przyznaję, że reklamacja była jedna - drobna, nie z winy producenta i wcale
            nie liczyłam na to, że cokolwiek się uda zrobić. W przepisowym terminie buty
            wróciły z wymienionymi paskami. Pozdrawiam.
            • weronka77 Re: buty venezia 25.05.06, 22:55
              Ja też wolę,ale niestety w tym sezonie niczego sensownego na płaskim obcasie
              nie mieli;-((Najbradziej "Wolę" Pollini i tym podobne ale problem ten sam;-
              ((Może być Venezia tym razem.I tak tylko na 3 miesiące;-)
      • patyska Re: buty venezia 25.05.06, 14:16
        2 razy dziennie mijam ich hurtownie/hale produkcyjna? i 2 razy w miesiacu wchodze do ich salonu. na
        razie udalo mi sie tam kupic jedna pare butow, akurat jakosciowo ok, a nawet wygodne, klasyczne, nieco
        meskawe butki do spodni/garnituru. ich wzornictwo - przegiete, bimbowate i w sumie pozbawione gustu
        jest dla mnie glownym minusem. podobnie jak namietnosc do szpicow w gino rossim. ale w tym drugim
        moge przynajmniej kupic sobie geoxy ;)
        • pepsicoco Re: buty venezia 25.05.06, 18:34
          W 1998 roku sprezentowalam sobie na 18stke ich sandalki...pamietam ze dla mnie
          kosztowaly wtedy koszmarnie duzo i strasznie sie z nich cieszylam.Mamy 2006 rok
          a ja pewnie jeszcze je zaloze bo maja ponadczasowy fason i kompletnie sie nie
          zniszczyly...choc oczywiscie nie latalam w nich codziennie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka