Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty na wieczor

07.06.06, 22:10
    Czy powinny miec zakryte palce? Moim zdaniem tak, ale widze czasami odkrxte
    stopy w rajstopach. Jak byc powinno?
    Obserwuj wątek
      • cioccolato_bianco Re: buty na wieczor 07.06.06, 22:12
        zakryte.
        • polikarpia Re: buty na wieczor 07.06.06, 22:17
          Dzięki, uff:) Czasami zaczynam wątpić w zasady, które wpojono mi w dzieciństwie
          i myślę sobie, że jestem zacofana i stara;)
      • yarzynka Re: buty na wieczor 08.06.06, 10:52
        zalezy co planujesz na wieczor. ja jak ide na tance to zakladam sandalki na
        szpilce- bez rajstop oczywiscie (widoczne szwy w rajstopach na palcach napawaja
        mnie dreszczem .... niesmaku)
        kolacja czy cos bardziej oficjalnego - odkryte palce rowniez wchodza w gre,
        zalezy od pogody i reszty stroju. byle tylko nie te nieszczesne wygladajace
        rajstopy....
        • brytfanka88 Re: buty na wieczor 09.06.06, 00:58
          Chwilowo jestem w USA i musze przyznac ze tutaj na wieczor amerykanki ubieraja
          glownie sandaly. Niedalej jak wczoraj bylam na oficjalnym przyjeciu i 90% kobiet
          mialo odkryte palce/ stopy (ja oczywiscie wybilam sie z tlumu czarnymi
          klasycznymi szpilkami). Dodam ze bylo zimno. Oczywiscie rajstop nie nosza. Ale
          tutaj po raz pierwszy kobiete w sandalach widzialam w polowie marca, to chyba
          kwestia upodoban i zwyczaju:).
          • monia725 Re: buty na wieczor 09.06.06, 16:22
            No własnie, mam wrażenie, że Amerykanki ubierają się bardzo lekko w stosunku do
            pogody jaką mają, czy tak?
            • brytfanka88 Re: buty na wieczor 09.06.06, 23:15
              Zdecydowanie tak. Dziewcze ubrane w szorty widzialam w okolicach wczesnego
              kwietnia, niezbyt cieplego. Pytalam dluzej mieszkajace tutaj osoby jak to jest,
              czy to przypadek czy rzeczywiscie nosza sie dosc "lekko", ale taka maja tutaj
              tendenccje najwyrazniej. A jezeli jest juz po memorial day (29 maja w tym roku)
              to wlasciwie obowiazkowo juz w sandalkachi sukienkach. Nie rozumiem, ale z
              ciekawoscia sie przygladam. Co kraj to obyczaj :).
              • nessie-jp Re: buty na wieczor 10.06.06, 00:06
                No tak, ale USA długie i szerokie, jakoś wątpię, żeby panie z Minnesoty biegały
                w marcu w sandałkach
                • brytfanka88 Re: buty na wieczor 10.06.06, 14:34
                  Za niescislosc przepraszam. Jestem w Conneticut, ktore tez z nadzwyczajnie
                  przyjaznego klimatu nie slynie. A w marcu w sandalkach widzialam pania w Nowym
                  Yorku, stopni bylo moze z 10, i padal zimny deszcz. Ale rzeczywiscie sniegu nie
                  bylo.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka