Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Niebawem idę na chrzciny

10.06.06, 12:40
    Obserwuj wątek
      • naise Re: Niebawem idę na chrzciny 10.06.06, 12:42
        Przepraszam za szybko kliknęłam. Idę na chrzciny pierwszy raz po 15 latach
        przerwy, nie wiem w co się ubrać, macie może jakieś pomysły ??
        • tralalumpek Re: Niebawem idę na chrzciny 10.06.06, 15:34
          a przez te ostatnie 15 lat zylas na marsie?
          • naise Re: Niebawem idę na chrzciny 10.06.06, 19:25
            nie, przez ostatnie 15 lat nie miałam okazji uczestniczyć w takowej
            uroczystości. Na codzień noszę się sportowo - jeansy i t-shirt, domyślam się że
            to nie najlepszy strój na chrzciny.

ps. nie wiem po co Twoje złośliwości :/
            • magdaksp Re: Niebawem idę na chrzciny 10.06.06, 19:31
              nic sie przez 15lat niezmienilo-trzeba ubrac sie elegancko
      • cioccolato_bianco Re: Niebawem idę na chrzciny 10.06.06, 20:15
        eleganckie ubranie. w jasnych kolorach, bez ekstrawagancji i swiecenia golizna -
        w kosciele nie wypada. moze byc letnia sukienka, moze byc kostium ze spodnica
        lub spodniami. moze byc spodnica/spodnie z elegancka bluzka...
        • naise Re: Niebawem idę na chrzciny 11.06.06, 13:54
          po prostu 15 lat temu byłam na tyle dzieciuchem że ubrania wybierała za mnie
          mama :) Teraz przyszło mi uczestniczyć w takiej uroczystości i nie wiem w co
          sie ubrać, mam jeden 'świąteczny' zestaw: kremowa koszula i czarne spodnie, ale
          to chyba nie wypada. Dlatego poprosiłam o radę, bo nie bardzo orientuję się w
          modzie - noszę to w czym mi wygodnie :) Dzięki i udaję się na poszukiwanie
          sukienki :D
          • matmam Re: Niebawem idę na chrzciny 11.06.06, 14:45
            Ja ide na chrzciny za dwa tygodnie i kupiłam sobie letnią biała sukienke z
            beżowym pasem u dołu na którym sa białe zarysy kwiatów(firmy GaPa jest na ich
            stronie internetowej)do tego zakładam beżowe buty chyba balerinki i szukam
            złotych, cieniutkich kółeczek bransoletek tak ok.15-20 szt(juz dziewczyny mi
            powiedziały gdzie moge kupić:)).Nie mam pomysłu co do torebki:(Mam nadzieje,że
            będzie ciepło chociaż na wszelki wypadek kupiłam beżowy,rozpinany sweterek.
            • naise Re: Niebawem idę na chrzciny 11.06.06, 14:53
              Ja właśnie chciałam założyć sukienke, ale jestem bardzo blada i to chyba nie
              jest najlepszy pomysł. Z solarium wolałabym nie korzystać, ale kupiłam balsam
              brązujący i po pierwszym użyciu porażka - uda i ramiona w smugach. Jak tak
              dalej pójdzie będe musiała założyć długie spodnie i koszulę z długim rękawem :)
              • matmam Re: Niebawem idę na chrzciny 11.06.06, 15:10
                Moge ci polecić samoopalacz Dior Bronze.Jest naprawde SUPER nie pozostawia
                smóg ,ładnie pachnie i nie bródzi.Ja uzywam go co roku ponieważ nie chodze na
                solarium z powodu klaustofibii.
                • naise Re: Niebawem idę na chrzciny 11.06.06, 15:25
                  niestety za drogi dla mnie :((
                  • magdaksp Re: Niebawem idę na chrzciny 11.06.06, 16:03
                    to ja ci polec tabszy awdlug mnie swietny(koszyuje chyba okolo12 zl)dax
                    cosmetics samoopalcz wpiance
                    • naise Re: Niebawem idę na chrzciny 11.06.06, 17:17
                      wielkie dzięki, na razie kupiłam J&J ale zostawia smugi, następny będzie dax
                      cosmertics :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka