naise Re: Niebawem idę na chrzciny 10.06.06, 12:42 Przepraszam za szybko kliknęłam. Idę na chrzciny pierwszy raz po 15 latach przerwy, nie wiem w co się ubrać, macie może jakieś pomysły ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Niebawem idę na chrzciny 10.06.06, 15:34 a przez te ostatnie 15 lat zylas na marsie? Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: Niebawem idę na chrzciny 10.06.06, 19:25 nie, przez ostatnie 15 lat nie miałam okazji uczestniczyć w takowej uroczystości. Na codzień noszę się sportowo - jeansy i t-shirt, domyślam się że to nie najlepszy strój na chrzciny. ps. nie wiem po co Twoje złośliwości :/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Niebawem idę na chrzciny 10.06.06, 19:31 nic sie przez 15lat niezmienilo-trzeba ubrac sie elegancko Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Niebawem idę na chrzciny 10.06.06, 20:15 eleganckie ubranie. w jasnych kolorach, bez ekstrawagancji i swiecenia golizna - w kosciele nie wypada. moze byc letnia sukienka, moze byc kostium ze spodnica lub spodniami. moze byc spodnica/spodnie z elegancka bluzka... Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: Niebawem idę na chrzciny 11.06.06, 13:54 po prostu 15 lat temu byłam na tyle dzieciuchem że ubrania wybierała za mnie mama :) Teraz przyszło mi uczestniczyć w takiej uroczystości i nie wiem w co sie ubrać, mam jeden 'świąteczny' zestaw: kremowa koszula i czarne spodnie, ale to chyba nie wypada. Dlatego poprosiłam o radę, bo nie bardzo orientuję się w modzie - noszę to w czym mi wygodnie :) Dzięki i udaję się na poszukiwanie sukienki :D Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: Niebawem idę na chrzciny 11.06.06, 14:45 Ja ide na chrzciny za dwa tygodnie i kupiłam sobie letnią biała sukienke z beżowym pasem u dołu na którym sa białe zarysy kwiatów(firmy GaPa jest na ich stronie internetowej)do tego zakładam beżowe buty chyba balerinki i szukam złotych, cieniutkich kółeczek bransoletek tak ok.15-20 szt(juz dziewczyny mi powiedziały gdzie moge kupić:)).Nie mam pomysłu co do torebki:(Mam nadzieje,że będzie ciepło chociaż na wszelki wypadek kupiłam beżowy,rozpinany sweterek. Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: Niebawem idę na chrzciny 11.06.06, 14:53 Ja właśnie chciałam założyć sukienke, ale jestem bardzo blada i to chyba nie jest najlepszy pomysł. Z solarium wolałabym nie korzystać, ale kupiłam balsam brązujący i po pierwszym użyciu porażka - uda i ramiona w smugach. Jak tak dalej pójdzie będe musiała założyć długie spodnie i koszulę z długim rękawem :) Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: Niebawem idę na chrzciny 11.06.06, 15:10 Moge ci polecić samoopalacz Dior Bronze.Jest naprawde SUPER nie pozostawia smóg ,ładnie pachnie i nie bródzi.Ja uzywam go co roku ponieważ nie chodze na solarium z powodu klaustofibii. Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: Niebawem idę na chrzciny 11.06.06, 15:25 niestety za drogi dla mnie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Niebawem idę na chrzciny 11.06.06, 16:03 to ja ci polec tabszy awdlug mnie swietny(koszyuje chyba okolo12 zl)dax cosmetics samoopalcz wpiance Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: Niebawem idę na chrzciny 11.06.06, 17:17 wielkie dzięki, na razie kupiłam J&J ale zostawia smugi, następny będzie dax cosmertics :) Odpowiedz Link Zgłoś