klymenystra Re: Victoria Beckham.... 06.07.06, 12:16 byla sliczna za czasow spice girls (lata temu wiec, kiedy ich jeszcze "sluchalam" ;)). miala piekna figure- bo nie byla anorektyczka i nie przeginala z ubraniami. teraz- zal mi jej, jest niewolnica wlasnego wygladu. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra porownanie....................... ...... 06.07.06, 12:49 www.imdb.com/gallery/granitz/2008/DavidandVi_Grani_1164742_400.jpg?path=pgallery&path_key=Beckham,%20Victoria&seq=23 www.imdb.com/gallery/ss/0120185/fcstil_0122.jpg?path=pgallery&path_key=Beckham,%20Victoria&seq=15 Odpowiedz Link Zgłoś
kitten_meow Re: porownanie....................... ...... 06.07.06, 16:02 Jak się najpierw spojrzy na zdjęcie aktualne, a potem na stare to można powiedzieć, że ona gruba była ;) Twarz okropna- zwłaszcza z tymi wielkimi okularami- wkleiłam takie zdjęcie w pierwszym poście. Moje skojarzenie to 'trupia czaszeczka'. Odpowiedz Link Zgłoś
kakao2006 Re: porownanie....................... ...... 06.07.06, 19:40 Po obejrzeniu tych zdjęć: kiedyś była piękną dziewczyną, teraz to jakiś wrak, albo lepiej: cień kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
barbie26 Re: Victoria Beckham.... 06.07.06, 13:03 a ja myślę,że ona jest chora i bardzo nieszczęśliwa. Jak widać pieniądze szczęścia nie dają... Odpowiedz Link Zgłoś
wuj_truj Re: Victoria Beckham.... 06.07.06, 14:39 Podoba mi się taka figura (pomijając nienaturalny biust), za to jej twarz.. taka szczurowata. Wyróżniała się na tle Spice Girls - cóż, niezbyt atrakcyjne te dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Victoria Beckham.... 06.07.06, 16:06 naprawde moga sie komus podobac kosciste biodra i uda chudsze od kolan? Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Victoria Beckham.... 06.07.06, 15:56 jest ladna ale przerazliwie chuda. powinna z 10 kg przytyc - wtedy wygladalaby jak czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Victoria Beckham.... 06.07.06, 16:54 Zmieniem zdanie, bardziej niz sama Vic przerażają mnie dziewczyny piszące w tym wątku, że im się podoba taka figura, jesteście wodą na młyn takich anorektyczek jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Victoria Beckham.... 06.07.06, 17:52 Przede wszystkim wygląda nienaturalnie - to już pisałyście. Jak za mocno spieczona frytka, skurczona i ciemna. Kojarzy mi się z hinduskimi ascetami... Co do kreacji wypowiadać się nie będę, bo nie śledzę, co nosi, zawsze patrzę przede wszystkim na twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawa21 Re: Victoria Beckham.... 06.07.06, 18:24 chodzaca anoreksja ze silikonowymi piersiami!długie włosy moim zdaniem jaej nie pasuja,kiedys ładniej wyglądała! Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_miauczec Re: Victoria Beckham.... 06.07.06, 18:45 nie podoba mi sie jej swinski nos i szczurowata twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
kakao2006 Re: Victoria Beckham.... 06.07.06, 19:37 nie ma to jak anoreksja lub/i bulimia Odpowiedz Link Zgłoś
nupik Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 00:07 nie ma co jej przywalać, ona jest chora po prostu. Pracuje z dziewczynami chorymi na anoreksje i poznaje skrakne wychudzenie na kilometr. Nie ma w tym nic smiesznego, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 08:26 Zdjęcia załączone przez Klymenystrę oraz jej sygnaturka dały mi do myślenia. Od dziś regularnie klikajmy w pajacyka - nakarm głodną Victorię! ;-) A tak na serio, doprowadziła się do karygodnego stanu i tyle. Będę szczera, ale przynajmniej lżej mi się na duchu robi, gdy patrzę na jej obecne zdjęcia. Od pół roku walczę z niedowagą i cieszę się, że nawet w najgorszym stadium nie wyglądałam jak pani Beckham. To dodaje mi otuchy i siły do dalszej walki :-) Viki to nie zgrabność, tudzież ideał godny naśladowania, ale maksymalna krzywda wyrządzana na własnym ciele i dobrze by było to wreszcie dostrzec, a nie udawać, że jest inaczej. Jak widać pieniądze i sława na niewiele się zdają, gdy brak zdrowego rozsądku :-( Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 08:11 mi jej zal poniewaz widac, ze jest porostu i po ludzku nieszczesliwa. biedna dziewczynka :( Odpowiedz Link Zgłoś
mari.tamini Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 08:38 jaka anoreksja??? jadam 5 kanapek dziennie, obiad i kolację i mam podobną budowę. Dziewczyny wystarczy kilka przysiadów dziennie, żeby tak wyglądać no i oczywiście predyspozycje fizyczne. Z niektórych to nawet po 5 godzinach ćwiczeń nie zrobisz szczupłej. Przestańcie byc takie zgryźliwe. Kiedyś wyglądała lepiej? Guzik prawda teraz wyglada super i o wiele lepiej się ubiera. Świetna fryzura, figura i ubiór wszystko zapięte na ostatni guzik. Szczerz mówiąc nie rozumiem kobiet które mówią, że ona wygląda tragicznie. To dlaczego miliony kobiet na świecie ją naśladaują i kopiują. Tym milionom kobiet poodbijało? Dlaczego nie naśladują grubej Britney? Odpowiedz Link Zgłoś
woi.mi Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 09:43 Zapomniałaś napisać jeszcze o świetnym biuście:) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 09:52 Ja też jadłam 5 kanapek rano, dwa obiady (jeden w pracy sama, drugi po pracy z Mężem), kolację i jeszcze sobie podjadałam między tymi posiłkami, a wyglądałam prawie jak obecna Viki. Jednak coś z tym zrobiłam i poszłam do lekarza - okazało się to kwestią zbyt leniwej trzustki. Więc, błagam, ale daruj sobie kwestię przysiadów, dobra? ;-) A pani Beckham zamiast fundowania sobie kolejnych badziewnych, doczepionych pasemek, powinna udać się na badania, ale to już jej prywatna sprawa ;-P BTW wygląda niezdrowo i smętnie - koniec, kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
mari.tamini Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 10:09 "sigrun napisała: Ja też jadłam 5 kanapek rano, dwa obiady (jeden w pracy sama, drugi po pracy z Mężem), kolację i jeszcze sobie podjadałam między tymi posiłkami, a wyglądałam prawie jak obecna Viki. Jednak coś z tym zrobiłam i poszłam do lekarza - okazał > o się to kwestią zbyt leniwej trzustki. Więc, błagam, ale daruj sobie kwestię przysiadów, dobra? ;-) A pani Beckham zamiast fundowania sobie kolejnych badziewnych, doczepionych pasemek, powinna udać się na badania, ale to już jej prywatna sprawa ;-P BTW wygląda niezdrowo i smętnie - koniec, kropka." Ha, ha niezdrowo? Niezdrowo to wygląda gruba baba, której brzuch wylewa się ze spodni. A co twoim zdaniem taka to normalna i zdrowa. Ma na czym uściąś i jest za co złapać...? Taka to ma dobrze poukładane w głowie twoim zdaniem? Dla mnie to krzyk rozpaczy i bezsilności brak dbalosci o siebie a nie zdrowie. Brak samodyscypliny i zero krytycyzmu. Co do biustu Bechamowej się mi nie przeszkadza, chociaż wolę mniejsze. Moje zdanie jest że ona super wygląda. Może i jakąś super pieknością nie jest, ale mi się podoba, ma gust i jest zadbana. Jest OK i ja nie uważam żeby była chora. Chore to są te grubaski, które jej nienawidzą. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 10:33 Nie wiem czy zauważyłaś, ale między patyczakiem a kaszalotem wyrzuconym na brzeg, jest jeszcze cała gama sylwetek pośrednich - szczuplejszych lub bardziej zaokrąglonych. Np. chociażby Gwen Stefani to przykład szczupłej ale nie wychudzonej babeczki. A Monica Bellucci lub Nigella Lawson to przykłady kobiety "przy ciałku" ale nie spasionej. Z naszych rodzimych gwiazd i gwiazdeczek fajnie prezentują się Kajah, Reni Jusis (mimo, że balansuje na granicy chorobliwej chudości), Kora, Ostrowska (format mini), gęgająca Okupnik i nawet nasz narodowy Dodiszon, co by tu o niej nie mówić (pomijając oczywiście tandetne wszczepy). Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 10:19 > dlaczego miliony kobiet na świecie ją naśladaują i kopiują. Tym milionom kobiet > > poodbijało? Dlaczego nie naśladują grubej Britney? a dlaczego mąż zdradza ją z jakąś "grubą" wg twoich kategorii babką? co prawda "gruba" bryntejka też nie ma lekko z tym swoim (zdaje mi się przynajmniej). trzeba znaleść złoty środek, ani za chude nie jest ładne ani za grube. a spajseta dziwna jakaś faktycznie. wolę jednak grubsze ikony mody :) Odpowiedz Link Zgłoś
mari.tamini Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 10:30 "conena napisała: dlaczego mąż zdradza ją z jakąś "grubą" wg twoich kategorii babką?" A gdyby Viktoria była gruba tak jak ta jej pokojówka to by jej nie zdadził? Jaką dasz gwarancję...? Beznadziejne wytłumaczenie dla bycią grbaską. Myślisz że grubasek nie zdradzają, zdradzają z takimi jak Beckhamowa, ha, ha. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 23:18 yhy i nabijaja sobie siniaki od jej kosci biodrowych. i moga swobodnie pusicic ukochanego pieska, zeby sobie pobiegal miedzy jej udami, jak lezy na bacznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Victoria Beckham.... 08.07.06, 00:57 Jeżeli dla ciebie osoba mierząca przykladowo 164 i ważąca 53 kilo jest grubaską to chcialabym ciebie poznać boś oryginalna jak diabli. Wydaje mi się ze podobanie się jest kwestią gustu. Patrząc obiektywnie i zupelnie postronnie jest za chuda. To czy się komuś podoba czy nie, to odmienna kwestia. natomiast z Twoich postów wynika że każda osoba ważąca parę kilo więcej niż Pani Victoria jest już chorobliym wręcz grubasem. A piersi musiala sobie zrobić sztuczne bo inaczej wogóle by ich nie miala. :) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 23:15 jedz kupe... 100000 much nie moze sie mylic... Odpowiedz Link Zgłoś
surii Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 10:17 Za czasów Spice Girls uważałam, że jest najładniejsza z nich wszystkich i najbardziej elegancka. Obecnie wydaje mi się, że jest za chuda ale niewątpliwie zadbana. Urodziła trójkę dzieci więc wiele z nas może jej pozazdrościć takiej figury. Ma pewnie też jak każdy z nas gorsze dni, a fakt że jest osobą publiczną wymusza na niej "gwiazdorski" wygląd. Pewnie w tym wszystkim gdzieś się pogubiła bo ta "chudość" nie jest raczej naturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Victoria Beckham.... 08.07.06, 00:58 Aha, jakbyś miaala taką kasę jak ona to tez byś spokojnie i 4 mogla urodzić. Plastyka brzucha czyni cuda :) Odpowiedz Link Zgłoś
mari.tamini Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 10:18 Przypomina to też uwagi o Edycie Górniak przed ciążą. Wszyscy krzyszeli że jest chora że ma anoreksję, powinna przytyć; jak przytyła w ciąży i po ciązy jeszcze tak szybko nie chudła to raptem krzyczeli, że wygląda okropnie i jest żenującą grubaską bez gustu. Znajć tu złoty środek. Każda wyglada tak jak chce, jak sobie na to zapracuje i jak czuje się dobrze. Dlatego wkurzają mnie te głupie oskarrzenia o anoreksję itp. Są bezpodstawne a osoby je piszące same tak naprawdę w to co piszą nie wierzą. Pisząc kąśliwe uwagi, nt Beckhamowej czy Górniakowej próbują usprawiedliwić własne słabości. Czy osoby piszące te krytyczne uwagi że to niby anorektyczki, tak naprawdę mają idealne wymiary i każdemu się podobają. Bez przesady, żadana z nas/was nie jest doskonała. Odpowiedz Link Zgłoś
madeofstars Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 13:03 szczerze ogolnie wszystkie dziewczyne ze Spice Girls wygldaja ok,ale teraz co z Viktorii zostalo-bo tak to mozna nazwac to az strach bierze,a prostym tekstem mozna to tak ujac: wali babie na łeb bo juz nie wie czym zaimponowac. Wyglada jak niedozywiona,paradoks,a tyle ludzi na swiecie gloduje i niestetyz musu wygladaja strasznie chudo,a ona bo taka sie lansuje,psychiczne to jest dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 13:13 Nie da się ukryć, jest w niej coś fascynującego, ciężko oderwać od niej oczy. Tylko pytanie, czy to przez jej urodę ? Raczej nie, bo w tej chwili ładną jej raczej nie można nazwać, ale osobliwą i owszem. Mnie się wydaje, że babka po prostu nie ma za bardzo co robić - jej kariera nie wypaliła, dziećmi przecież się nie opiekuje, więc chyba całą swoja energię skupiła na obsesyjnym "ulepszaniu" swego wyglądu. Efekt taki, jak każdy widzi. Nie można wyglądać dobrze, jak się miało całą masę operacji plastycznych (w tym większość niepotrzebnych) i do tego jeszcze anoreksję i tanoreksję. Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 23:26 Kiedys byla piekna kobieta. Teraz jest za chuda, za bardzo "zrobiona", nienaturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 23:44 Vic to moja ulubiona celebrity od kilku dobrych lat Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Victoria Beckham.... 07.07.06, 23:55 Ja kiedyś myślałam, że to babka z klasą. Do czasu, kiedy nie zobaczyłam jakiegoś talk show z jej udziałem. Takiej pustoty ze świecą szukać. Nie wiem, na jakim etapie Vic zakończyła edukację, ale mój kolega, Anglik zresztą rodowity, który oglądał ze mną ten program stwierdził, że ani ona, ani jej mąż nie potrafią sklecić porządnego zdania po angielsku. Zatem chyba dość wcześnie zakończyli edukację. Niestety za pieniądze nie wszystko można kupić. hanureku napisała: > Vic to moja ulubiona celebrity od kilku dobrych lat Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Victoria Beckham.... 08.07.06, 00:19 charade napisała: > Ja kiedyś myślałam, że to babka z klasą. Do czasu, kiedy nie zobaczyłam jakiego > ś > talk show z jej udziałem. Takiej pustoty ze świecą szukać. Nie wiem, na jakim > etapie Vic zakończyła edukację, ale mój kolega, Anglik zresztą rodowity, który > oglądał ze mną ten program stwierdził, że ani ona, ani jej mąż nie potrafią > sklecić porządnego zdania po angielsku. Zatem chyba dość wcześnie zakończyli > edukację. Niestety za pieniądze nie wszystko można kupić. > > > jakis czas temu bulwarowki sie rozpisywaly, ze david nie potrafi dziecku pomoc w matematyce. dziecko, AFAIR, ma chyba z 6 lat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Victoria Beckham.... 08.07.06, 15:27 A ja mam do niej jakis sentyment (podobnie jak do Kate Moss), nie wiem czemu. Nawet Spice Girls nigdy nie sluchalam :D Zgadzam sie z tym, ze jest za chuda, ale jest w niej cos takiego, co przyciaga wzrok. Ubiera sie, wg mnie, swietnie (choc nie bez wyjatku- wpadki tez sie jej zdarzaja ;)) i ma w sobie jakas taka elegancje, klase..no nie wiem jak to nazwac. Co zas sie tyczy urody..kwestia gustu. Do najpiekniejszych bym jej jednak nie zaliczyla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lanja Re: Victoria Beckham.... 08.07.06, 20:37 Kiedyś bardzo ładna kobieta, teraz wygląda jak karykatura. Gdyby nie zabrała się za odchudzanie i operacje plastyczne pewnie cały czas wyglądałaby ok. Odpowiedz Link Zgłoś
katinkova Re: Victoria Beckham.... 08.07.06, 23:10 nieatrakcyjna? na pewno nie raczej ciezko byloby ja nazwac pasztetem ale mi się ona nie podoba. wolę bardziej okrągłe babeczki :) Odpowiedz Link Zgłoś