zwykladziewczyna5 10.07.06, 02:43 Nie moge go znalezc. Co powiesz, parisienne, na wielka pupe i ogolnie ciezka sylwetke Catherine Deneuve? Jej przerazajaca maskowata twarz to osobny temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 11:02 Ja ci powiem tak... Catherine Deneuve ma 63 lata Shakira ma 29 Odpowiedz Link Zgłoś
zwykladziewczyna5 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:08 Deneuve podjela swiadoma decyzje przytycia i zrobienia dziwnych rzeczy ze swoja twarza. To nie jest naturalne starzenie, ani subtelne zabiegi chirurgiczne. Nie przecze, ze Skakira nalezy do grupy kobiet przyciagajacych uwage pupa, bo biustem nie moga. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykladziewczyna5 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:10 A parisienne chciala pokazac jakie to nieksztalte sa kobiety w Ameryce Poludniowej. To ja pokazuje przyklad nieksztaltnej i straszacej twarza- maska Francuzki Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:14 Tak jakby było mało zdeformowanych operacjami plastycznymi kobiet w Ameryce (Południowej i Północnej) :) A tak w ogóle to według mnie Shakira jest bardzo kształtna, a jakże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:22 zwykladziewczyna5 napisała: > A parisienne chciala pokazac jakie to nieksztalte sa kobiety w Ameryce > Poludniowej. To ja pokazuje przyklad nieksztaltnej i straszacej twarza- maska > Francuzki ___ I dlatego porownujesz 29-latke do kobiety ktora moglaby byc jej matka (lub nawet babcia jakby sie dobrze postarala)? Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:21 Ja odpowiem jako mężczyzna- mnie się Shakira nie podoba bo jest bardzo pospolita i wygląda zdzirowato, nie lubię też dziewczyn z aż tak dużym siedzeniem, zero klasy, zero stylu, zniszczone włosy, nie... Zaś co do Deneuve- w wieku Shakiry (29) to była przepiękna subtelna kobieta, niepospolita, zjawiskowa. Zresztą i dużo dużo później też ( wystarczy zobaczyć choćby " Zagadkę nieśmiertelności") Zobaczymy jak będzie wyglądać Shakira w wieku lat 63- ja stawiam,że raczej tragicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w-kapeluszu Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:25 Shakira jest wstrętna. K.D piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:25 zdesperowany.grzegorz napisał: > Ja odpowiem jako mężczyzna- mnie się Shakira nie podoba bo jest bardzo > pospolita i wygląda zdzirowato, nie lubię też dziewczyn z aż tak dużym > siedzeniem, zero klasy, zero stylu, zniszczone włosy, nie... > Zaś co do Deneuve- w wieku Shakiry (29) to była przepiękna subtelna kobieta, > niepospolita, zjawiskowa. Zresztą i dużo dużo później też ( wystarczy zobaczyć > choćby " Zagadkę nieśmiertelności") ___ Dokladnie! W Hunger wyglada niesamowie a miala wtedy kolo 40-tki. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykladziewczyna5 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:46 "Niesamowicie" jest dwuznaczne, he, he jesli chodzi o jej twarz. Przesadzila. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 17:11 zwykladziewczyna5 napisała: > "Niesamowicie" jest dwuznaczne, he, he jesli chodzi o jej twarz. Przesadzila. __ Ale o czym ty mowisz? Bo ja mowilam o filmie 'Hunger' z 1983 www.notesfromhollywood.com/images/TheHunger.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zwykladziewczyna5 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:45 Widze, ze wbrew temu co wmawiaja nam media (wykreowaly m.in. Lopez), nie kazdy mezczyzna zachwyca sie nieproporcjonalnie duza pupa. Swoja droga, to jest to ciekawe zjawisko: kobiety plaskie lub prawie plaskie w biuscie z wielkimi pupami. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:48 to chyba taki latynoski model. ale lopez chyba sobie pomogla silikonem. nawiasem mowiac to beyonce tez ma podobne ksztalty Odpowiedz Link Zgłoś
zwykladziewczyna5 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:52 Masz na mysli implanty posladkow, czy piersi? Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:49 zwykladziewczyna5 napisała: > Swoja droga, to jest to ciekawe zjawisko: kobiety plaskie lub prawie plaskie w > biuscie z wielkimi pupami. ___ Uwarunkowania genetyczne to wszystko. Kazda rasa ludzka ma inny ksztalt ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykladziewczyna5 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:53 Rasa? Widze pelno bialych kobiet o takiej figurze. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 17:08 Wsrod bialej rasy jest mnostwo genotypow (m.in skandynawski, anglosaski, srodziemnomorski) - zreszta nie ma genetycznie 'czystej rasy' na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka995 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:56 tak zwany typ brazylijski- tam są w modzie wielkie powiększone implantami tyłki i małe biusty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz tym razem męskim okiem na Lopez 10.07.06, 17:08 No właśnie- Lopez też mnie jakoś nie zachwyca, więs myślę,że media trochę manipulują ( szczególnie w USA gdzi jest najwięcej grubasek!!!) . Moim zdaniem Lopez jest też pospolita, mimo operacji plastycznych ma nienajlepszy nos ( i nienajlepszy głos hehe). A pupa- cóż- mi się jej wielkie udziska nie podobają i rozlazłe pośladki- ale to można głównie stwierdzić na zdjęciach paparazzi , bo inne ją " podrasowują" i wyszczuplają... Ona ma też 3 włosy na krzyż i nosi dopinki- a to jest już jak dla mnie- obrzydliwe- łysa lala ze sztucznymi włosami.. Jest to zwykłe portorykański średnio urodziwe i mniej niż średnio zgrabne dziewczę, którym się zajeli nieźli spece- ale z pewnością nie jest piękna ani stylowa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zwykladziewczyna5 Re: tym razem męskim okiem na Lopez 10.07.06, 17:27 I nie jest zalosne, ze od kiedy sie pojawila bardzo wzrosla ilosc kobiet ktore operacyjnie powiekszaja sobie posladki? Odpowiedz Link Zgłoś
katinkova Re: tym razem męskim okiem na Lopez 10.07.06, 17:30 Pokaż nam Grzegorzu swoje zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: tym razem męskim okiem na Lopez 10.07.06, 17:43 Żeby mnie koledzy ukamieniowali śmiechem i zamęczyli z zawiści?!!!! Never!!! Jestem przystojny i męski i to musi Wam wystarczyć!! Odpowiedz Link Zgłoś
emila40 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 11.07.06, 08:50 A w "Belle do jour" C. Deneuve to przecież zjawisko, na które można patrzeć godzinami, również ze względu na stroje w których tam występuje. Ciekawe ile miała wtedy lat? Shakira nie wygląda i nigdy nie będzie wyglądała równie zjawiskowo, pozuje na jak już ktoś napisał na tanią zdzirę i świetnie się jej to udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 a zdesperowany grzegorz.... 11.07.06, 09:23 ...jest zwykłą zakompleksiona i zdesperowana babą:-)))Prawda, czy nie???;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
harue Re: a zdesperowany grzegorz.... 11.07.06, 10:57 chyba troszke przesadzacie po pierwsze Shakira ma zupelnie inny typ urody niz C.Deneuve,przyznam ,ze akurat ani jedna ani druga mnei szczegolnie nie zachwyca,choc na pewno bardziej podoba mi sie C.D ,natomiast co do pupy shakiry to mnie nieco zakoczyliscie bo nigdy nie wydawała mi sie jakoś specjalnie ogromna(w porwónaniu chocby z pupa pani Lopez) ot zwykła zaokraglona pupa..wiec o co tyle krzyku.... Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 dzieki harue 11.07.06, 11:32 w koncu jakis madry post. po co od razu wypisywac, ze C.D. albo Shakira nie sa atrakcyjne skoro wszystko zaczelo sie od prowokacji tej psychopatki la.parowy. takie porownianie nie ma sensu i faktycznie shakira ostatnio wyglada fajnie ze swoim naturalnym kolorem a nie z tandetnym blondem. jej tylek wydaje mi sie b.ponetny. Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: a zdesperowany grzegorz.... 11.07.06, 11:27 aaaa nieprawda- jestem mężczyzną młodym i zapewniam Cię ,że przystojnym i niezakompleksionym!!!! A bzdury o C Deneuve mogą pisać tylko dziewczyny- dla mnie to piękna kobieta i nie jest ważne co robi ze sobą teraz- ciągle ma niesamowitą klasę i nie wygląda jak potwór. Nie wszystkim facetom podobają się babony w typie Shakiry czy Lopez i trzeba się za tym pogodzić - nawet jeśli samemu ma się wielki tyłek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
harue Re: a zdesperowany grzegorz.... 11.07.06, 15:36 cudownie ,ale nie bardzo wiem o co w twoim poscie chodzi..kazdemu podoba sie co innego,i niech tak zostanie mnie jak napisalam nie zachwyca ani jedna ani druga pani,co nie znaczy ,ze mam je zamiar krytykowac(mam inne zainteresowania i zajęcia w zyciu niz rozmyslanie na temat tego kto ma wielki,maly ,sredni czy inny tylek i co kto sobie zrobił na starość)ja sama jestem bardzo szczupła i znajda sie osoby ,które stwierdzą,że to świetnie,znajda sie równiez i takie które swtwierdzą ,ze powinnam przytyc..i co z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
katinkova Re: a zdesperowany grzegorz.... 12.07.06, 02:29 ty chyba dużej dupy nie widziałeś... dawaj fote grzesiu, poogladamy sobie twoj tyleczek ;) moj jest tutaj: img69.imageshack.us/img69/7171/sp59pa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: a zdesperowany grzegorz.... 13.07.06, 13:09 może i nie widziałem dużej... a ładnie to tak się do obiektywu wypinać i koledze pupę ( fakt- bardzo w porządku- choć wolałbym w dżinach)pokazywać:))) oj, nie nadeszła jeszcze chwila prawdy ale kiedyś spełnię Wasze prowokacje... But not today... Odpowiedz Link Zgłoś
katinkova Re: a zdesperowany grzegorz.... 13.07.06, 13:38 serio? a mam tylek podobny do lopez albo shakiry ;) 94 w biodrach, przy 1.66m wzrostu :> Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 11.07.06, 16:50 a mnie sie tylek shakiry podoba, fajny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawa21 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 13.07.06, 13:37 mi sie tez podoba!!!sexy tyłeczek Odpowiedz Link Zgłoś