Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry

10.07.06, 02:43
    Nie moge go znalezc. Co powiesz, parisienne, na wielka pupe i ogolnie ciezka
    sylwetke Catherine Deneuve? Jej przerazajaca maskowata twarz to osobny temat.
    Obserwuj wątek
      • edavenpo Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 11:02

Ja ci powiem tak...

Catherine Deneuve ma 63 lata

Shakira ma 29
        • zwykladziewczyna5 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:08
          Deneuve podjela swiadoma decyzje przytycia i zrobienia dziwnych rzeczy ze swoja
          twarza. To nie jest naturalne starzenie, ani subtelne zabiegi chirurgiczne.
          Nie przecze, ze Skakira nalezy do grupy kobiet przyciagajacych uwage pupa, bo
          biustem nie moga.
        • zwykladziewczyna5 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:10
          A parisienne chciala pokazac jakie to nieksztalte sa kobiety w Ameryce
          Poludniowej. To ja pokazuje przyklad nieksztaltnej i straszacej twarza- maska
          Francuzki
          • charade Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:14

Tak jakby było mało zdeformowanych operacjami plastycznymi kobiet w Ameryce
            (Południowej i Północnej) :) A tak w ogóle to według mnie Shakira jest bardzo
            kształtna, a jakże ;)
          • edavenpo Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:22
            zwykladziewczyna5 napisała:

> A parisienne chciala pokazac jakie to nieksztalte sa kobiety w Ameryce
            > Poludniowej. To ja pokazuje przyklad nieksztaltnej i straszacej twarza- maska
            > Francuzki
            ___

I dlatego porownujesz 29-latke do kobiety ktora moglaby byc jej matka (lub nawet
            babcia jakby sie dobrze postarala)?
      • zdesperowany.grzegorz Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:21
        Ja odpowiem jako mężczyzna- mnie się Shakira nie podoba bo jest bardzo
        pospolita i wygląda zdzirowato, nie lubię też dziewczyn z aż tak dużym
        siedzeniem, zero klasy, zero stylu, zniszczone włosy, nie...
        Zaś co do Deneuve- w wieku Shakiry (29) to była przepiękna subtelna kobieta,
        niepospolita, zjawiskowa. Zresztą i dużo dużo później też ( wystarczy zobaczyć
        choćby " Zagadkę nieśmiertelności")
        Zobaczymy jak będzie wyglądać Shakira w wieku lat 63- ja stawiam,że raczej
        tragicznie...
        • jan-w-kapeluszu Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:25
          Shakira jest wstrętna. K.D piękna.
        • edavenpo Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:25
          zdesperowany.grzegorz napisał:

> Ja odpowiem jako mężczyzna- mnie się Shakira nie podoba bo jest bardzo
          > pospolita i wygląda zdzirowato, nie lubię też dziewczyn z aż tak dużym
          > siedzeniem, zero klasy, zero stylu, zniszczone włosy, nie...
          > Zaś co do Deneuve- w wieku Shakiry (29) to była przepiękna subtelna kobieta,
          > niepospolita, zjawiskowa. Zresztą i dużo dużo później też ( wystarczy zobaczyć
          > choćby " Zagadkę nieśmiertelności")
          ___

Dokladnie! W Hunger wyglada niesamowie a miala wtedy kolo 40-tki.
          • zwykladziewczyna5 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:46
            "Niesamowicie" jest dwuznaczne, he, he jesli chodzi o jej twarz. Przesadzila.
            • edavenpo Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 17:11

> "Niesamowicie" jest dwuznaczne, he, he jesli chodzi o jej twarz. Przesadzila.
              __
              Ale o czym ty mowisz? Bo ja mowilam o filmie 'Hunger' z 1983

www.notesfromhollywood.com/images/TheHunger.jpg
      • zwykladziewczyna5 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:45
        Widze, ze wbrew temu co wmawiaja nam media (wykreowaly m.in. Lopez), nie kazdy
        mezczyzna zachwyca sie nieproporcjonalnie duza pupa.
        Swoja droga, to jest to ciekawe zjawisko: kobiety plaskie lub prawie plaskie w
        biuscie z wielkimi pupami.
        • daggy4 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:48
          to chyba taki latynoski model.
          ale lopez chyba sobie pomogla silikonem.

nawiasem mowiac to beyonce tez ma podobne ksztalty
          • zwykladziewczyna5 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:52
            Masz na mysli implanty posladkow, czy piersi?
        • edavenpo Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:49
          > Swoja droga, to jest to ciekawe zjawisko: kobiety plaskie lub prawie plaskie w
          > biuscie z wielkimi pupami.
          ___

Uwarunkowania genetyczne to wszystko. Kazda rasa ludzka ma inny ksztalt ciala.
          • zwykladziewczyna5 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:53
            Rasa? Widze pelno bialych kobiet o takiej figurze.
            • edavenpo Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 17:08

Wsrod bialej rasy jest mnostwo genotypow (m.in skandynawski, anglosaski,
              srodziemnomorski) - zreszta nie ma genetycznie 'czystej rasy' na swiecie.
        • olenka995 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 10.07.06, 16:56
          tak zwany typ brazylijski- tam są w modzie wielkie powiększone implantami tyłki
          i małe biusty!!!
        • zdesperowany.grzegorz tym razem męskim okiem na Lopez 10.07.06, 17:08
          No właśnie- Lopez też mnie jakoś nie zachwyca, więs myślę,że media trochę
          manipulują ( szczególnie w USA gdzi jest najwięcej grubasek!!!) . Moim zdaniem
          Lopez jest też pospolita, mimo operacji plastycznych ma nienajlepszy nos ( i
          nienajlepszy głos hehe).
          A pupa- cóż- mi się jej wielkie udziska nie podobają i rozlazłe pośladki- ale
          to można głównie stwierdzić na zdjęciach paparazzi , bo inne ją " podrasowują"
          i wyszczuplają... Ona ma też 3 włosy na krzyż i nosi dopinki- a to jest już jak
          dla mnie- obrzydliwe- łysa lala ze sztucznymi włosami..
          Jest to zwykłe portorykański średnio urodziwe i mniej niż średnio zgrabne
          dziewczę, którym się zajeli nieźli spece- ale z pewnością nie jest piękna ani
          stylowa!!!!
          • zwykladziewczyna5 Re: tym razem męskim okiem na Lopez 10.07.06, 17:27
            I nie jest zalosne, ze od kiedy sie pojawila bardzo wzrosla ilosc kobiet ktore
            operacyjnie powiekszaja sobie posladki?
          • katinkova Re: tym razem męskim okiem na Lopez 10.07.06, 17:30
            Pokaż nam Grzegorzu swoje zdjęcia.
            • zdesperowany.grzegorz Re: tym razem męskim okiem na Lopez 10.07.06, 17:43
              Żeby mnie koledzy ukamieniowali śmiechem i zamęczyli z zawiści?!!!! Never!!!
              Jestem przystojny i męski i to musi Wam wystarczyć!!
      • emila40 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 11.07.06, 08:50
        A w "Belle do jour" C. Deneuve to przecież zjawisko, na które można patrzeć
        godzinami, również ze względu na stroje w których tam występuje. Ciekawe ile
        miała wtedy lat? Shakira nie wygląda i nigdy nie będzie wyglądała równie
        zjawiskowo, pozuje na jak już ktoś napisał na tanią zdzirę i świetnie się jej
        to udaje.
        • anias34 a zdesperowany grzegorz.... 11.07.06, 09:23
          ...jest zwykłą zakompleksiona i zdesperowana babą:-)))Prawda, czy nie???;-))
          • harue Re: a zdesperowany grzegorz.... 11.07.06, 10:57
            chyba troszke przesadzacie po pierwsze Shakira ma zupelnie inny typ urody niz
            C.Deneuve,przyznam ,ze akurat ani jedna ani druga mnei szczegolnie nie
            zachwyca,choc na pewno bardziej podoba mi sie C.D ,natomiast co do pupy shakiry
            to mnie nieco zakoczyliscie bo nigdy nie wydawała mi sie jakoś specjalnie
            ogromna(w porwónaniu chocby z pupa pani Lopez) ot zwykła zaokraglona pupa..wiec
            o co tyle krzyku....
            • daggy4 dzieki harue 11.07.06, 11:32
              w koncu jakis madry post. po co od razu wypisywac, ze C.D. albo Shakira nie sa
              atrakcyjne skoro wszystko zaczelo sie od prowokacji tej psychopatki la.parowy.

takie porownianie nie ma sensu i faktycznie shakira ostatnio wyglada fajnie ze
              swoim naturalnym kolorem a nie z tandetnym blondem. jej tylek wydaje mi sie
              b.ponetny.
          • zdesperowany.grzegorz Re: a zdesperowany grzegorz.... 11.07.06, 11:27
            aaaa nieprawda- jestem mężczyzną młodym i zapewniam Cię ,że przystojnym i
            niezakompleksionym!!!! A bzdury o C Deneuve mogą pisać tylko dziewczyny- dla
            mnie to piękna kobieta i nie jest ważne co robi ze sobą teraz- ciągle ma
            niesamowitą klasę i nie wygląda jak potwór.
            Nie wszystkim facetom podobają się babony w typie Shakiry czy Lopez i trzeba
            się za tym pogodzić - nawet jeśli samemu ma się wielki tyłek!!!!
            • harue Re: a zdesperowany grzegorz.... 11.07.06, 15:36
              cudownie ,ale nie bardzo wiem o co w twoim poscie chodzi..kazdemu podoba sie co
              innego,i niech tak zostanie mnie jak napisalam nie zachwyca ani jedna ani druga
              pani,co nie znaczy ,ze mam je zamiar krytykowac(mam inne zainteresowania i
              zajęcia w zyciu niz rozmyslanie na temat tego kto ma wielki,maly ,sredni czy
              inny tylek i co kto sobie zrobił na starość)ja sama jestem bardzo szczupła i
              znajda sie osoby ,które stwierdzą,że to świetnie,znajda sie równiez i takie
              które swtwierdzą ,ze powinnam przytyc..i co z tego...
            • katinkova Re: a zdesperowany grzegorz.... 12.07.06, 02:29
              ty chyba dużej dupy nie widziałeś...

dawaj fote grzesiu, poogladamy sobie twoj tyleczek ;)

moj jest tutaj:
              img69.imageshack.us/img69/7171/sp59pa.jpg
              • zdesperowany.grzegorz Re: a zdesperowany grzegorz.... 13.07.06, 13:09
                może i nie widziałem dużej...
                a ładnie to tak się do obiektywu wypinać i koledze pupę ( fakt- bardzo w
                porządku- choć wolałbym w dżinach)pokazywać:)))
                oj, nie nadeszła jeszcze chwila prawdy ale kiedyś spełnię Wasze prowokacje...
                But not today...
                • katinkova Re: a zdesperowany grzegorz.... 13.07.06, 13:38
                  serio?
                  a mam tylek podobny do lopez albo shakiry ;)
                  94 w biodrach, przy 1.66m wzrostu :>
                  • zdesperowany.grzegorz Re: a zdesperowany grzegorz.... 13.07.06, 13:39
                    serio
                    • katinkova Re: a zdesperowany grzegorz.... 13.07.06, 13:49
                      serio serio :)
                      • zdesperowany.grzegorz Re: a zdesperowany grzegorz.... 13.07.06, 13:50
                        no tak!!
      • nadinka_nadinka Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 11.07.06, 16:50
        a mnie sie tylek shakiry podoba, fajny jest.
      • truskawa21 Re: Co do watku laparisienne o duzej pupy Shakiry 13.07.06, 13:37
        mi sie tez podoba!!!sexy tyłeczek
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka