dorris_la 15.07.06, 13:39 Co sądzicie o ich jakości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lestka Re: ubrania Victoria's Secret 15.07.06, 13:44 na zywo wygladaja 10000 razy gorzej jak na zdjeciach ........ w dodatku nie dasz rady ich obejrzec zanim nie kupisz ( bo tylko w internecie jest moda international dostepna ) wiec w sumie kiszka bylam w stanach i widzialam duzo ubran moze jakosciowo byly dobre ale do zdjec to bylo im niesamowicie daleko Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: ubrania Victoria's Secret 15.07.06, 15:11 mam stringi i majtki, zwykłe. jakość bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo Re: ubrania Victoria's Secret 15.07.06, 16:35 Mnie sie wydaje ze wlasnie wyglad i wykonanie w rzeczywistosci odpowiada temu co ukazane na zdjeciach w internecie lub katalogu. Ja kiedys, a moja kolezanka ciagle cos tam kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: ubrania Victoria's Secret 15.07.06, 16:37 Bielizna - super, ubrania, buty - kiepskie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonaherbata7 Re: ubrania Victoria's Secret 15.07.06, 16:49 Podobno bielizna jest ok, ale ciuchy są fatalne. Ja kupiłam kiedyś top i bardzo się rozczarowałam: jakość i wykonanie do bani!! A w katalogu wyglądał extra!!.... Odpowiedz Link Zgłoś
kattty Re: ubrania Victoria's Secret 15.07.06, 17:03 dostalam do meza pizame tej firmy...po jdnym praniu..na dodatek recznym!...nadawala sie do scieranai kurzy...bo zrobila sie z niej poporstu szmata.. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: ubrania Victoria's Secret 15.07.06, 18:13 Bielizna jest dobrej jakości i wygodna, o ubraniach nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: ubrania Victoria's Secret 16.07.06, 08:17 Mam kilka topów-wszystkie piorę w pralce a nadal wyglądają swietnie. Ich wygląd nie rózni się od zdjęć katalogowych ale trzeba brać poprawkę na jedno ;) nie ma co udawać,że na mnie ten top wygląda lepiej niż na światowej sławy modelce ;) Ciuchy te mają to,czego brakuje mi w ubraniach dostęnych w Polsce-wbudowane staniki.Dzięki temu mogę założyć bluzkę bez pleców lub z wyciętymi łopatkami przy rozmiarze biustu c/d. Odpowiedz Link Zgłoś