Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

moda z www.warsawstreets.prv.pl

07.08.06, 21:20
    nie sądzicie, że moda tam prezentowana jest straszne schematyczna?
    Baleriny+legginsy+spódnica to podstawa "fajności" dla 70% prezentowanych tam
    zestawów.
    Obserwuj wątek
      • ex_oriente_lux Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 07.08.06, 21:24
        No taka moda, co zrobisz? Dla mnie fajne jest to pobieralnia.net/nw/wsGallery/photos/35.jpg
        • perseidaa Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 07.08.06, 21:28
          Mnie podoba się strój tej dziewczyny:
          pobieralnia.net/nw/wsGallery/photos/plis.jpg
          Wydaje mi się, że te legginso-balleriny (z całym szacunkiem do balerin,
          nazywanych nie wiedzieć czemu baletkami) to taki pseudo oryginalny "trynd" się
          zrobił :)
      • alex_koz Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 07.08.06, 21:26
        wole visions of warsaw, niestety tam bardzo rzadko updatuja strone;)
        • edavenpo Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 07.08.06, 21:33

Ten zestaw z dzinsowa spodnica jest wybitnie oklepany i zeszloroczny:
          pobieralnia.net/nw/wsGallery/photos/viki.jpg
          pobieralnia.net/nw/wsGallery/photos/27.1-small.jpg
          Tak samo jak ten:
          pobieralnia.net/nw/wsGallery/photos/linda.jpg
          Ta dziewczyna za to wyglada swietnie:
          pobieralnia.net/nw/wsGallery/photos/45.jpg
      • perseidaa moda z <a href="http://facehunter.blogspot.com/" target="_blank"&# 07.08.06, 21:48
        teraz Paryż:
        photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/400/antijour13.jpg
        photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/400/perle42.jpg
        photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/400/perle43.jpg (nie wiem dlaczego,
        ale tak)
        photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/400/CIMG4637.jpg
        photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/400/CIMG4531.jpg (myślicie, że ma
        stanik? ja mam taką bluzkę, ale jej nie noszę, bo bez stanika się wstydzę, a ze
        stanikiem nie wygląda fajnie :))
        photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/400/CIMG4523.jpg
        photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/400/CIMG4385.jpg
        photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/400/CIMG3885.jpg
        • perseidaa Re: moda z <a href="http://facehunter.blogspot.com" target="_blank 07.08.06, 21:49
          prawidłowy link:
          facehunter.blogspot.com/2006_07_01_facehunter_archive.html
          • edavenpo Re: moda z <a href="<a href="http://facehunter.blogspo" target 07.08.06, 22:05

Ta strona jest swietna i jest tam mnostwo dobrze ubranych ludzi. Szkoda ze
            linkowanie z blogspota nie dziala za dobrze ;-(
            • pianazludzen a tu... 10.08.06, 20:10
              a tu laparisienne bcbg ze swoja wymarzona must have fendi spy ;)

photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/1600/CIMG4112.jpg
          • maggi9 Re: moda z <a href="<a href="http://facehunter.blogspo" target 07.08.06, 22:09
            Jak oglądam tą strone to mam wrażenie, że teraz właściwie nie ma już "modne-niemodne" albo raczej na czasie
          • nessie-jp Re: moda z <a href="<a href="http://facehunter.blogspo" target 08.08.06, 20:57
            Po obejrzeniu zalinkowanego przez ciebie bloga pozbyłam się wszelkich kompleksów
            na temat swojego poczucia stylu i artystycznych zdolności komponowania stroju.
            Ha! Fotografujcie mnie!

Jednak panna w małej czarnej siedząca w rozkroku i eksponująca białe gacie to
            moim zdaniem nie jest nowy trend mody, tylko stare, niedobre niechlujstwo. Jak
            widać, flejtuchowatość nie zna granic ni kordonów.
        • pianazludzen swietne! 10.08.06, 20:25
          swietna strona!

z nich zdarlabym ubranie natychmiast, oczywiscie po to, by je sobie
          przywlaszczyc:)

photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/1600/CIMG1725.jpg
          photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/1600/CIMG4539.jpg
          photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/1600/CIMG4589.jpg
          photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/1600/CIMG4236.jpg
          photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/1600/CIMG4343.jpg
          photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/1600/CIMG0394.jpg
          photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/1600/CIMG0452.jpg
          ta ma dodatkowego plusa bo jest w bardzo interesujacym moim zdaniem miejscu,
          czyli na budowie;)
          photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/1600/CIMG3981.jpg
          a tej oprocz sukienki porwalabym tez rower:) swoja droga chyba kojaze miejsce
          gdyie zdjecie zostalo zrobione:) to chyba gleimstrasse

photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/1600/CIMG2336%20copy.jpg
          mam nadzieje ze linki wskocza
          • pianazludzen Re: swietne! 10.08.06, 20:29
            a to dziewcze tu ma swietna bluzke i prawie taki sam jak ja rower!

photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/1600/CIMG1928%20copy.jpg
        • pianazludzen a tu kto? 11.08.06, 10:03
          Juz drugi dzien wertuje FaceHuntera :)

a tu kto sie nawinal? coucou Karl :)

photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/1600/CIMG1395.jpg
          i Ewka:)

photos1.blogger.com/blogger/6684/2250/1600/CIMG1388.jpg
          • kum-nye Re: a tu kto? 11.08.06, 10:27
            Te linki nie działają:(
            • pianazludzen Re: a tu kto? 11.08.06, 11:53
              trzeba najpier wejsc na glowna strone, poczekac az sie zaladuje, a potem
              probowac klikac linki, moze sie uda, u mnie tak zadzialaly.
              • pianazludzen Re: a tu kto? 11.08.06, 11:54
                glowna strona - ta

facehunter.blogspot.com/2006_07_01_facehunter_archive.html
                • edavenpo Re: a tu kto? 11.08.06, 12:08

dzieki Piana - w ten sposob dziala ;-)
                  • edavenpo Re: a tu kto? 11.08.06, 12:09

P.S. Tygodniami glowkowalam jak linkowac te foty szczegolnie ze sama mam bloga
                    na blogspocie ;-)
                    • pianazludzen Re: a tu kto? 11.08.06, 12:15
                      nie ma za co:) wczoraj przez przypadek to odkrylam :)
      • ricemice Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 07.08.06, 21:51
        Zdjecia są w porzadku, nic odkrywczego ale ostatecznie można coś ciekawego
        podpatrzyć ale również wole wisionofwarsaw.
        Jednak dla mnie denerwujace są opisy, są strasznie napompowane, nienaturalne,
        mam wrazenie ze wiekszosc osób usiłuje wykreować się na siłę, i w tym jak sie
        ubiera i w tym co czyta czy słucha, a szczególnie to pierwsze słowo, pewnie
        miałobyć miarą oryginalnośi i kreatywności...a tu zero - wiekszośc mówi "sex"
        albo "dupa" :)))
        • ricemice Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 07.08.06, 21:58
          i co druga osoba ma bardzo oryginalnie gusta muzyczne, słuchają:
          indie rocka, emo i jazz :)))))) tak bardzo oryginalnie,
          niech mnie ktos oświeci bo ja juz nie mam lat nastu i nie jestem na bieżaco co
          to to "emo"?
          • tori86 Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 08.08.06, 00:03
            no i macie kolejne porownanie, warszawianki nudne jak nie wiem na tych
            zdjeciach, za to paryzanki modne i z wyobraznia,
            kurcze te warszawianki to wszystkie wygladaja na jedno kopyto, zero umiejetnosci
            dodawania drobiazgow, ktore moze by jakos ten stroj ozywily, i za malo
            smialosci, by jednak ubrac sie inaczej
            • tori86 Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 08.08.06, 00:15
              a i zapomnialam dodac, ze no niektore stroje warszawianek mi si epodobaja, ale
              jest ich niewiele
              • tori86 Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 08.08.06, 00:26
                ale i tak dla mnie najpiekniejsze sa stroje japonek:) doszlam do takiego
                wniosku, polki lubia ubierac sie ladnie i elegancko, ale dosc skromnie, reszta
                europy jest bardziej odwazna i kreatywna
            • magdaksp Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 08.08.06, 10:55
              to ja poprosze zdjecia z twojej miejscowosci.porownamy czy warszawianki sa
              fajniej ubrane czy dziewczyny z twojego miasta:)wogole to mnie sie na stronie
              helslook malo co podoba.zauwazylam ze zeby zostac sfotografowanym na ulicy trzba
              na siebie zalozyc duzo wszytskiego ,kolorowego i nbie pasujacego do siebie.wtedy
              napewno zznajdziemy saie na takiej stronce:)ito tyczy sie nie tylko
              helkslook.apozatym to ja sie czesto wkurzam jak np ogladam fotki ludzi w
              aktiviscie albo wlasnie na takich stronkach ww.i ci ludzie tak naprawde sa
              ubrani wcale niefajnie.nieskromnie przyznam ze ubieram sie i fajniej i bardziej
              oryginalnie:)
              • kragmel Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 08.08.06, 11:14
                magdaksp napisała:

> helkslook.apozatym to ja sie czesto wkurzam jak np ogladam fotki ludzi w
                > aktiviscie albo wlasnie na takich stronkach ww.i ci ludzie tak naprawde sa
                > ubrani wcale niefajnie.nieskromnie przyznam ze ubieram sie i fajniej i
                bardziej
                > oryginalnie:)

a to już kwestia gustu, czy fajniej i oryginalniej. możesz porobić sobie
                zdjęcia i wystawić na widok i oceny publiczne.
                • magdaksp Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 08.08.06, 12:55
                  oczywiscie ze jest to moja subiektywna ocena:)
              • sabriel Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 08.08.06, 21:40
                Ja to widzę podobnie jak magdaksp-najlepiej założyć na siebie różne,całkowicie
                przypadkowe szmatki,im krzykliwie i dziwnie tym lepiej,a że to nie trzyma ładu i
                składu to już nie istotne.
          • maraiss Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 08.08.06, 00:52
            ricemice napisała:

> niech mnie ktos oświeci bo ja juz nie mam lat nastu i nie jestem na bieżaco co
            > to to "emo"?

pl.wikipedia.org/wiki/Emo
          • kragmel Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 08.08.06, 10:16
            ricemice napisała:

> i co druga osoba ma bardzo oryginalnie gusta muzyczne, słuchają:
            > indie rocka, emo i jazz :)))))) tak bardzo oryginalnie,

no i? jeśli mi zrobią zdjęcie to z przyjemnością zrobię ci przyjemność i
            odpowiem hmmm folk z Ugandy

na warsawstreets irytują mnie błędy w nazwach/nazwiskach/tytułach popełniane
            przez prowadzące stronę dziewczyny. bo można nie wiedzieć, że Jelinek to
            kobieta ;) ale zamiast robić z niej mężczyznę, należałoby sprawdzić w guglach
            kto zacz.
      • aire1 Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 08.08.06, 10:54
        Rzeczywiście, czarne legginsy to jakas zmora, wygląda na to że zostaną na
        dłużej bo wyszczuplają nogi które normalnie nie nadają się do prezentacji w
        mini i balerinach.
      • perseidaa Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 08.08.06, 18:40
        Otwieram dzisiaj Glamour (UWAGA! Dołączone fajne filmy :)), a tam ... hymn
        pochwalny odnośnie czarnych legginsów :) To już przechodzi ludzkie pojęcie!
      • hanureku Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 08.08.06, 22:36
        pobieralnia.net/nw/wsGallery/photos/paulina.jpg
        a czy to nie jest przypadkiem ta aktorka z klanu co agnieszke gra?
        • magdaksp Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 09.08.06, 01:28
          paulina chylewska.chyba ona
      • janeavril Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 09.08.06, 08:11
        Paulina Holtz jak juz. A warszawskie ulice wygladaja dokladnie tak, jak nasze
        sklepy, nic w nich nie ma, zerowy wybor w porownaniu do zachodu. Ilosc marek,
        dostepnych w Polsce jest smieszna
        • hanureku Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 09.08.06, 11:51
          e tam, tylko narzekac potrafimy.
          troche inwencji kobietki!
          ciuchow w Polsce od zarabnia no ale fakt nic nie ma. niedlugo to chyba na
          golasa bedziemy biegac.

Mamy tysiace sklepow. Do tego dochodza ciucholandy gdzie mozna znalezc super
          rzeczy. Sa zagraniczne sklepy internetowe ktore wysylaja do Polski. Jezeli masz
          swoj pomysl to krawcowych nie brakuje. A skoro juz tak bardzo pragniemy tego
          zachodu to wsiadac w samolot lub pociag, dwa dni na zakupy i sprawa zalatwiona.

Co do tej warszawskiej strony to dla mnie nuda.
          A na tej blogspot - zaladowalo mi sie okolo 350 zdjec, zapisalam na dysku moze
          9 ktore mi sie podobaly. Reszta dla mnie okropnosc. Cenie oryginalnosc a nie
          styl obdartus. No i chyba glownym tryndem na blogspot to papieros w rece.
          • kum-nye Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 09.08.06, 12:58
            No właśnie, jak dla mnie to nie kwestia sklepów, bo są te wszystkie możliwości, które wypisała hanureku. To raczej kwestia podejscia pt. "Co ludzie powiedza?", "A czy to wypada?", "Czy w moim wieku można...?". Kolory musza idealnie pasować, faktury oczywiscie też... Brakuje nam (Polkom) pewności siebie i tak potem widać klony "zasłyszanych" trendów. A przecież wystarczy troche pokombinować!
            • bitch.with.a.brain Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 09.08.06, 13:06
              niestety Ci co kombinują też wpadają w schematy:)Ale od czegoś trzeba zacząć.Na
              tle wiekszości osoby ubrane w stylu: baleriny, leginsy, spodnica, bluza,wieelkie
              okulary i tak wygladaja oryginalnie.Nie da sie stworzyć własnego stylu bez
              wpadek, od razu.Coraz trudniej też wygladać naprawde odmiennie.Szczegolnie jesli
              kogoś nie stać na zakupy w zagranicznych sklepach, na sprowadzanie jakiś
              wymyślnych ciuszków.
              Pozornie niedbały japoński street jest tak naprawde wypracowany i bardzo kosztowny.
              Dlatego nie pozostaje mi nic innego jak iść do mojej mamy na krótki kurs
              szycia,bo już odmawia współpracy i tworzenia dla mnie ciuchów:)
          • shava Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 09.08.06, 13:05
            Często mówi się o oryginalności,własnym stylu i kompletnym odcienciem od
            panujących trendów.A przecież większość ludzi prezentowanych na ogólnie street
            fashon to po prostu zaradne osoby,które łączą właśnie panujące,często oklepane
            trendy ze swoim stylem,czy też tym bałaganem i chaosem,a autorzy stron od raz
            lecą do nich z aparatem.Przecież tak często pokazywane
            legginsy,baleriny,grochy-są podstawą mody panującej już od dawna.
            • bitch.with.a.brain Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 09.08.06, 13:08
              oryginalnosc zależy tez od tego kto to ocenia.Kiedy wychodzę z domu (a mieszkam
              na typowym blokowisku) już kolorowe rajstopy sprawiają,że sie na mnie gapią i
              komentują.A do tego spódnica w grochy na tiulu to już w ogole powalajaca
              awangarda.A taki sam strój w centrum Warszawy to zupełnie normalny zestaw,
              mnóstwo osób tak sie ubiera.
              A co do balerin.Nie znam innych tak wygodnych butów. Troche szkoda,że wszyscy je
              nosza,bo kiedy chodziłam w nich w czasie panowania długich, ostrych czubow było
              fajniej.Ale zamierzam kupic wiekszy zapas póki sa modne:)
            • kum-nye Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 09.08.06, 13:10
              Ja jestem za korzystaniem z trendów, jak najbardziej, ale dlaczego tylko z nich i to wszystkich od razu?
              • shava Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 09.08.06, 13:19
                Choć z drugiej strony grochy są podobno nieśmiertelne:)
                Jeżeli chodzi o buty to najwygodniejsze są dla mnie trampki:P
                • kum-nye Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 09.08.06, 13:25
                  Dla mnie też :) O właśnie- zgodze się, że naprawdę kiepsko w Polsce jest z butami. Dostać np. czerwone buty- ciężka praca.
                  • shava Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 09.08.06, 13:30
                    Od dawna próbuję zdobyć czerwone...
                    • amelia42 Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 09.08.06, 14:02
                      Zdjęcia które tu wklejacie z "super modnymi ciuchami" są po prostu obrzydliwe.
                      Zero kobiecości, jakieś szmaty wyjęte z szafy i założone bez ładu i składu. Tak
                      się ubieracie?:DDDDDDDDDDDD
                      • kum-nye Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 09.08.06, 14:04
                        Jak ja lubie to słowo..."kobiecość".
                  • vvesna Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 09.08.06, 14:38
                    Mnie się dziś udało kupić czerwone buty, ale nie było łatwo.
                    Fakt - obuwie w PL to jedna wielka tragedia.
                    • yavanna86 Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 09.08.06, 16:39
                      A mi się nie podobają zdjęcia z tej strony...często mają jakiś dziwny
                      kadr,tragicznie deformują sylwetkę,skracają nogi...jakość też marna :/
                  • hanureku Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 10.08.06, 19:10
                    nie wiem czy chodzi Ci o czerwone szpilki, ale takowe ma Bronx.
                    Klasyczne, na cienkim obcasie lub tez zgodnie z najnowszymi tryndami - plaska
                    podeszwa i szpic.
                    • kum-nye Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 11.08.06, 10:34
                      Szpilki- broń Boże! Ale takie płaskie... dzięki za informacje!
                      • kum-nye Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 11.08.06, 20:26
                        No tak, tylko firmy Bronx chyba w Poznaniu nie uświadczysz:(
      • vesper_lynd Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 11.08.06, 18:52
        1. H&M
        2. czeszki
        3. duże korale
        4. okulary-muchy
        5. legginsy 3/4 pod spódnicę
        6. kropki, grochy
        7. H&M
        8. H&M
        9. H&M
        10. H&M
        ...
        fajnie, ale dość jednak nudno. każda "elegantka" ma taki zestaw i obnosi z dumą na Alejach Jerozolimskich wpadając mimochodem do H&M po kolejną bluzeczkę w groszki z wyprzedaży.
        • perseidaa Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 11.08.06, 19:03
          może jest szansa, że nastąpi wreszcie nasycenie H&M :) Kiedy otworzyli ten sklep
          w Manufakturze (Lodz) podobno nie dało się tam nawet wejść, a dzisiaj stałam
          minutkę w kolejce jak kupowałam gumki do włosów (to mój ulubiony towar z H&M -
          nic innego tam nie kupuję :))

W Polsce jest tak, że kiedy coś jest namaszczone przez Glamour, albo jakąś
          gwiazdkę to nie ma przebacz - "wszyscy" modni to noszą, aż do zanudzenia... bleee

Ja w moim minimalistycznym uniformie jestem strrrrasznie niemodna :)
          • kum-nye Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 11.08.06, 20:15
            Nie mam zbyt wielu ciuchów z H&M, ale ogólnie przesadzacie z tym czepianiem się...
            • vesper_lynd Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 11.08.06, 20:25
              Czepianie się marki a klientek to dwie inne rzeczy ;)
              Sama kupię coś tam czasem - np akcesoria do włosów mają w dużym wyborze - opaski gumki, spinki, itd. albo torebki CZASEM - ale jest coś takiego jak ciuchy z H&M (zazwyczaj te najtańsze) które na kilometr "czuć" tą marką. Np kiepsko skrojone podkoszulki z bawełny o tak niskiej gramaturze, że po jednym praniu wygląda... źle. Zazwyczaj w dzikie wzory czy kolory (teraz to są kropeczki lub paseczki w barwach ostro się gryzących). Wiem, że tani sklep, duży wybór, rozmiarówka więcej niż przychylna obfitszym osobom, ale żeby coś tam wybrać dobrego jakościowo to jest wyczyn. Co prawda jest wydzielona część sklepu z droższymi ździebko ubraniami, ale są to już bardziej stonowane rzeczy, żakieciki korporacyjne takie. Uwielbiam ekstrawaganckie dodatki, coś, co zapiera dech, jakiś nietypowy ciuch który krzyczy "KUP MNIE!". Szkoda, że w H&M tak nie mam. Może jestem wyjątkiem, ale to co obecnie wisi jako nowa kolekcja do mnie nie przemawia. Jak coś ma nietypowy kolor, krój niespotykany w innych sklepach, to nie może być taniochą z byle jakiego materiału krzywo zszytego..!
              Wiem, że Lagerfeld, V&R i inni prze-sławni się zabrali za demokratyczne kolekcje dla H&M ale czy ktoś widział kiedyś te ubrania na wieszkach...?
              • bitch.with.a.brain Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 11.08.06, 20:34
                właśnie rozmiarówka jest najwieksza wada tego sklepu.Nawet 34 jest jakieś duże:/
                I w ogole najczesciej jest tak,że np w gazecie czy na kims widze fajne rzeczy a
                jak wejde do H&M to nic fajnego nie moge wybrać.Choć ta kolekcja z Madonną
                wygląda interesująco.Przynajmniej w reklamach:)
                • vesper_lynd Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 11.08.06, 20:42
                  kolekcja z Madonną to moim zdaniem niewypał -_-
                  kombinezony, cekinowe bluzeczki, powrót do lat 70. ale nie jakoś subtelnie tylko z chamską dosłownością - dużo sztucznych tkanin, pstrokacizny, glitter, sweterki jak z czechosłowackiego domu dziecka, sukienki-bombki w kolanko, spodnie-marchewki. dobrze (jeśli wogóle) będą w tym wyglądały panny do 16tego roku życia, max. 80cm w biodrach.
                  • bitch.with.a.brain Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 11.08.06, 21:20
                    lubie kombinezony, połysk,pstrokacizne:) Bardzo fajna jest bluza która Madonna
                    ma na sobie w tej reklamie.. sukienki bombki tez ekstra.
              • kum-nye Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 11.08.06, 20:40
                Nie jestem jakś wielką fanką H&M, ale to sklep jak kazdy inny tego typu- są rzeczy gorsze (kiepsko uszyte, z kiepskiego materialu, w brzydkich kolorach itp.) i lepsze, tak jak w Zarze, Promodzie itd. Jezeli ktos naprawde juz musi podazac za tymi trendami to jednak H&M jest dosc dobrym wyjściem... Bo jesli chodzi o wszelkie nowosci to chyba zawsze sa na czasie (tak mi się przynajmniej wydaje).
                • vesper_lynd Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 11.08.06, 20:45
                  "podążanie za trendami" - dobrze powiedziane ;> bo jeśli ktoś się bierze za podążanie za trendami ślepo i nie patrząc w lustro, to wygląda jak z warsawstreets.prv.pl ;)
                  gdy się, na Boga, waży 80kg i ma się twarz jak Jarek Kaczyński, to się nie nosi legginsów, miniówy z dżinsu a do tego topu w czarno-białe grochy.
                  • kum-nye Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 11.08.06, 20:49
                    No to już swoją drogą... Już doszłyśmy do tego wniosku, że wszystkie ubierają się podobnie, ślepo podążając za trendami:) Ale żadna w tym wina H&M tylko braku odwagi lub wyobraźni... tylko o to mi chodziło.
      • courtney Re: moda z www.warsawstreets.prv.pl 11.08.06, 19:00
        Nie wiem czy dojrzałyscie na tej stronie pauline Holtz gwiazde
        telenoweli "Klan " jak dla mnie kobita ma fatalny styl ubierania ,widziałam jej
        wiele kompozycji, nie wiem gdzie tu inspiracje S.J.P
        --
        Nie ma litości dla skur******* !
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka