Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sopot 2006

14.08.06, 12:39
    Jestem sopocianka, znam doskonale to miasto i kiedy ogladam te zdjecia to zal
    mi sie robi, poniewaz one pokazuja NIC. Jakies szmatki fruwajace w powietrzu,
    meskie kapielowki, co to ma byc???
    Rozumiem lato, turysci etc, ale to miasto ma tyle uroku, zycia, tyle pieknych
    zakatkow, tylu ciekawych ludzi, artystow... Latem naprawde duzo sie dzieje!
    Mysle, ze nawet osobie ze srednio wprawnym okiem nie powinno sprawic
    trudnosci znalezienie ciekawie ubranej osoby. To po pierwsze. Po drugie: urok
    miasta - jakis obgryziony kawalek mola i chlopcy z chwastami na glowie. No i
    plaza musi byc, skoro jestesmy w Sopocie. Nie pomne, ze trzy kroki od plazy
    jest teatr Atelier i mozna bylo zrobic naprawde dobre zdjecia z ciekawymi
    ludzmi. Ogolnie - sesja zalosna. SZKODA.
    Obserwuj wątek
      • fraglesi67 no to ja polecam... 14.08.06, 22:52
        ... mój sopot :)
        zdjecia.pl/index.cgi?action=16&dir=/11111111Rok%202005/20050621Sopot%20Molo%20i%20okol
        • fraglesi67 Re: no to ja polecam... 14.08.06, 22:54
          Oj, za długi link.. ucieło :-(
          To może tak:
          zdjecia.pl/index.cgi?action=16&dir=/11111111Rok%202005/
          • me-e Re: no to ja polecam... 14.08.06, 23:15
            ...www.sopot.pl/intgmservlets/WWW.PortalSop?TOP_ID=2794
      • hotally Re: Sopot 2006 14.08.06, 23:09
        Racja.... najgorsze jest te zdjęcie tych golesi z glonami w WODZIE.... Morze
        jest takie brudne :((
      • me-e Re: Sopot 2006 14.08.06, 23:10
        ...poztym jak mozna bylo zapomniec o ...monciaku...mee...rodowitego
        sopocianina...to dziwi a peter ...jeszcze zyje...?...i czy to prawda ,ze piwo
        tego lata po 7 zl...?

gruszenka76 napisała:

> Jestem sopocianka, znam doskonale to miasto i kiedy ogladam te zdjecia to zal
        > mi sie robi, poniewaz one pokazuja NIC. Jakies szmatki fruwajace w powietrzu,
        > meskie kapielowki, co to ma byc???
        > Rozumiem lato, turysci etc, ale to miasto ma tyle uroku, zycia, tyle pieknych
        > zakatkow, tylu ciekawych ludzi, artystow... Latem naprawde duzo sie dzieje!
        > Mysle, ze nawet osobie ze srednio wprawnym okiem nie powinno sprawic
        > trudnosci znalezienie ciekawie ubranej osoby. To po pierwsze. Po drugie: urok
        > miasta - jakis obgryziony kawalek mola i chlopcy z chwastami na glowie. No i
        > plaza musi byc, skoro jestesmy w Sopocie. Nie pomne, ze trzy kroki od plazy
        > jest teatr Atelier i mozna bylo zrobic naprawde dobre zdjecia z ciekawymi
        > ludzmi. Ogolnie - sesja zalosna. SZKODA
      • yellow15 Re: Sopot 2006 14.08.06, 23:22
        Dokładnie mam takie samo odczucie: te zdjęcia pokazują NIC.
        • besserwisser Hitler główną atrakcją Sopotu... 20.08.06, 13:36
          "ponoć czasem udaje się uprosić recepcjonistkę, żeby
          pokazała apartament, w którym nocował Hitler"
      • waclaw_grzyb Re: Sopot 2006 14.08.06, 23:32
        Laska z cycami na wierzchu i nagie małe dziewczynki - Wyborcza propaguje
        zboczenia!!!
        • rumcajs266 malarka 15.08.06, 09:39
          sam jesteś zboczony jak ci się nie podoba 22-letnia malarka z nagim biustem!
      • aniabe13 Re: Sopot 2006 14.08.06, 23:36
        To, ze nie pokazano piękna Sopotu to małe piwo w końcu miało być o ciuchach.
        Ale ciuchów również nie pokazano i to już jest bez sensu.
        Zgadzam się z gruszeńką, w Sopocie naprawdę łatwo spotkać ciekawie ubrane
        osoby. Tylko autorzy tych zdjęć jakoś nic nie zauważyli, biedactwa...
        • uwolnic_cyce Re: Sopot 2006 15.08.06, 12:00
          Widziałem te strszliwe buciska w markecie.O Boziu! - co za koszmar.
      • pixelpainter Dzisiaj..! Peleryny.. odwiedz www.gs-arts.nl 14.08.06, 23:50
      • orca Re: Sopot 2006- Piekne zdjecia!!!! 15.08.06, 00:04
        Brawo dla fotografa. Piekne zdjecia z klimatem. moim zdaniem doskonale. A
        prostackie widoczki z przechodniami w tle moze sobie kazdy sam pstryknac :)
      • pancikiewicz warszawskie wypocinki pseudo artystów 15.08.06, 00:05
        my z Trójmiasta prosimy was z Warszawy produkujcie takie dla ... i nie dzielcie
        się tym z nami.
      • eeeee1 Re: Sopot 2006 15.08.06, 00:31
        super fotki, super pomysl;
        kocham polskie morze;
      • babusz I prowincja moze miec swoj urok..... 15.08.06, 00:37
        Troche smieszne te lokalne trendy ale dopok widac troche ciala, to dlaczego by
        nie?
      • werbalkint Re: Sopot 2006 15.08.06, 00:46
        A oto co naprawdę w tym roku w Sopocie jest modne:

www.uklad3miasto.blox.pl

• werbalkint Układ sopocki 15.08.06, 00:47
        www.uklad3miasto.blox.pl

zapraszam

kint
      • pablopic To jest dział moda, a nie turystyka więc co mają 15.08.06, 07:43
        pokazać???? Teatr?? Czy w Sopocie mieszkają kretyni, mający problemy z
        czytaniem???
        • gruszenka76 Re: To jest dział moda, a nie turystyka więc co m 15.08.06, 11:55
          Napierw przeczytaj ze zrozumieniem temat, potem moja odpowiedz a potem dodawaj
          komentarz, ok?

MODA W SOPOCIE. Takie bylo zalozenie reportazu. Zatem pytam sie gdzie ta moda i
          gdzie ten Sopot? Jezeli robi sie reportaz z tytulem miasta w tle, to ja
          chcialabym zobaczyc nie tylko fajnie, ciekawie ubranych ludzi, ale oczekuje
          rowniez takiej aranzacji, ktora oddalaby specyfike miasta. I niekoniecznie od
          razu musi byc to plaza, bo jak jestesmy w Sopocie to plaza musi byc, nie? I
          najlepiej na wszystkich zdjeciach.
          Podalam Atelier jako przyklad: jest to teatr przy plazy, charakterystyczny i
          rozpoznawalnym dla tego miasta: mozna bylo nie tylko wykorzystac ciekawa
          aranzacje samego polozenia teatru, a juz na pewno spotkac ciekawych ludzi,
          szczegolnie wieczorem kiedy odbywaja sie spektakle czy koncerty.

I zebym ja nie musiala pokazac palcem, kto tu jest kretynem.
          • pablopic Re: To jest dział moda, a nie turystyka więc co m 15.08.06, 12:56
            > MODA W SOPOCIE. Takie bylo zalozenie reportazu.

ale nie twojego postu

> I zebym ja nie musiala pokazac palcem, kto tu jest kretynem.

oszczędź sobie ciężko jest trzymać długo palec wskazujący skierowany w kierunku
            własnej osoby...

btw. ludzie do Sopotu nie jeżdżą oglądać zabytków,ani sztuki na wysokim
            poziomie, musisz się z tym pogodzić...
            • gruszenka76 Re: To jest dział moda, a nie turystyka więc co m 15.08.06, 13:16
              pablopic napisał:

> > MODA W SOPOCIE. Takie bylo zalozenie reportazu.
              > ale nie twojego postu

jednak nie potrafisz czytac ze zrozumieniem

> > > oszczędź sobie ciężko jest trzymać długo palec wskazujący skierowany w
              kierunku własnej osoby...

no nie dziwie sie, ze ci ciezko, czytanie ze zrozumieniem tez ci ciezko idzie

> btw. ludzie do Sopotu nie jeżdżą oglądać zabytków,ani sztuki na wysokim
              > poziomie, musisz się z tym pogodzić...

hehehhee, jasne, ze musze. Pa.
              • pablopic Re: To jest dział moda, a nie turystyka więc co m 15.08.06, 13:56
                gruszenka76 napisała:

>
                > no nie dziwie sie, ze ci ciezko, czytanie ze zrozumieniem tez ci ciezko idzie
                >
                Tobie ewidentnie myślenie ciężko idzie..

• marceline Re: To jest dział moda, a nie turystyka więc co m 15.08.06, 13:25
              moda haha jasne, do sopotu jedzi sie na lanserke, panie fryzjerki, kosmetyczki i
              wizazystki wydaja swoja cudowna pensje zeby byc modnym i wygladac dokaldnie tak
              jak 98% spoleczestwa to jest moda ? to jest glupota, a zdjecia sa zadne ani nie
              pokazuja mody ani sopotu. czytaj sobie dalej madre babskie pisemka i koniecznie
              zrob test np czy poznam milosc w wakacje, jak tez nie zapomij o modnym pasku i
              koniecznie duze okulary zeby podkerslic swoja idywidualnosc...

• pablopic nie wiem o czym jest ten post,podobnie jak autorka 15.08.06, 13:55
                co to ma do tego co napisałem..???
      • lanja Re: Sopot 2006 15.08.06, 09:12
        Ktoś kto nigdy nie był w naszym kaczym kraju i WO przypadkiem wpadną mu w ręce
        może pomyśleć, że ludzie Polskich miastach ubieraja się nieciekawie, a to
        nieprawda. Aczkolwiek wielu urlopowiczów trochę sobie odpuszcza bo odpoczywają i
        wszystko im lata.:)
      • yellow9 Re: Sopot 2006 15.08.06, 10:06
        a mi się bardzo podobają te zdjęcia! są super!
      • artkicz1 KARINA, 35 lat. IDA, 26 lat. Obie są wizażystkami 15.08.06, 10:19
        prywatnie lesbijkami...
        • aaa202 Więc? 15.08.06, 10:32
          • dakota77 Re: Więc? 15.08.06, 10:38
            Jakie to ma znaczenie?
            • aaa202 No właśnie chciałam to wyciągnąć od Artkicza 15.08.06, 10:57
              a jeśli prywatnie jedzą kredę i popijają kefirem, to co to ma do rzeczy?
      • czerwonasukienka1 Od kiedy w sopocie sa kutry z oznaczeniem KAT 15.08.06, 10:53
        Nie lubie jak ktos mnie ze mnie robi glupka. Redakcjo kutry w sopocie zaczynaja
        sie od SOP. Pierwsza fota zaostala wykonana prawdopodobnie w katach rybackich.

Moze to szczegol ale jak sopot to sopot.
        • kotecek7 Re: Od kiedy w sopocie sa kutry z oznaczeniem KAT 15.08.06, 12:50
          Nie lubie jak ktos mnie ze mnie robi glupka. Redakcjo kutry w sopocie zaczynaja
          > sie od SOP. Pierwsza fota zaostala wykonana prawdopodobnie w katach rybackich.

Rety!! No pewnie, że to NIE JEST FOTKA Z SOPOTU!! Mieszkam tu od urodzenia.
          Jeśli zdjęcie nie jest przekręcone, za tą panią co stoi na kutrze powinno być
          widać płaski brzeg, molo w Brzeźnie i w oddali stocznię, port westerplatte. A
          jeśli jest przekręcone i tak naprawdę ta pani stoi tyłem do Orłowa - na co
          mogłaby wskazywać skarpa w oddali - to sorry gdzie jest molo sopockie i co za
          dziwny namiot tam stoi!!! Buuu, co za obciach.
      • sankanda Re: Sopot 2006 15.08.06, 11:09
        ale jak zrozumiec to "(...) bikini na plazy" i .... nie tylko" ?
        Czyli na ulicach takze ?

Moda na brak wyczucia ? oglady ?
      • elve Re: Sopot 2006 15.08.06, 11:34
        no rzeczywiście, pierwsza fota to raczej nie Sopot :D
        żenada! podwójna, bo zdjęcia tez nie oddają klimatu miasta, i można tu spotkać
        naprawdę ciekawiej ubierających się ludzi...
        • ksiunc_maciej Re: Sopot 2006 15.08.06, 11:45
          Tragedia. Moim zdaniem dział personalny GW powinien się zastanowić nad
          zasadnością zatrudniania niektórych dziennikarzyn i fotografów z bożej łaski.
          Zdjęcia fatalne. Zgoda z poprzednimi postami. Pokazują NIC. Banał goni banał.
          Bez klimatu i pomysłu na zdjęcia. W ogóle nie ma ciągłości tematu zachowanej w
          galerii a to moim zdaniem istotna rzecz.
          Prośba do GW. Nie umieszczajcie już takich rzeczy, bo się przykro robi.
        • redu Jest architektem, nie architektką!!!!! 15.08.06, 11:46
      • curious2003 to chyba powinno byc: co krawcy by chcieli, zeby 15.08.06, 12:35
        w Sopocie noszono. Nie wierze, ze w Sopocie czas cofnal sie o 50 lat wstecz :)
      • gregor100 Karnowski ty frajerze! 15.08.06, 12:57
        Bym mógł mieć na chwilę twój los w swoich rękach -opętany świrze
      • ebe4 Re: Sopot 2006 15.08.06, 13:09
        rozumiem oburzenie Gruszenki, nie podobało się jej, a do tego mieszka w
        rzeczonym mieście, więc pewnie dwa raz ją zawiodło. Wg mnie pomysł jest bardzo
        ciekawy, biorąc pod uwagę ze pozują przypadkowi ludzie a nie profesjonalni
        modele, będzie "inaczej" niż na prawdziwej sesji. FOTO nr1 - Karolinie ładnie
        sfotografowano nogi, tak jakby fotograf nie mógł odejść dalej i posluzyc sie
        obiektywem. FOTO nr 2 - gdzie ta moda? Dziewczynką słońce w oczy bodzie. FOTO
        nr 3 - kadr ciekawy, tylko plynie w prawo i ucieta stopka, a chlopczyk zagapil
        sie na mamae?, FOTO nr 4 - kadr ciekawy, Karolina ładnie rozneglizowana, ale
        nie wiem czy warto ogladać, zdjecie ktore eksponuje to co pani chialaby zapewne
        ukryc, bo jego obejrzeniu. FOTO 5 - to mi sie akurat podoba bez zastzreżeń:),
        poza tym fajne buty:). FOTO nr 6 - znowu jakieś dziwne ujęcie, a moda jakaś
        niewyszukana...., FOTO nr 7 - tutaj przydałby sie większy format żeby
        dokladniej poogldać panie, FOTO nr 8 - panpwie w glonach- chyab juz się
        wypowiedziano wystarczajaco, obelsne, amatorskie FOTO nr 9 -bez piwa i w black
        and white byloby ciekawe, tutaj bardzo rozumiem oburzenie Gruszenki:) nie ten
        fotoreportaż, FOTO nr 10 - kto to robił, ciocia Krysia? siostra Ania? To nie
        jest pamiatka z deptaku do albumu..., FOTO nr 11 - tak naprawde to jest
        najlepsze zdjecie, imho wiecej lewej a pan z tla sio. FOTO nr 12 - szkoda ze
        uciete, troche malo "modne', ale ciekawe. Bez urazy dla autora, nie jestem
        zawodowym fotografem, tylko amatorem. To byla moja skromna opisowa opinia, ciao.
      • ebe4 rozumiem oburzenie Gruszenki 15.08.06, 13:12
        rozumiem oburzenie Gruszenki, nie podobało się jej, a do tego mieszka w
        rzeczonym mieście, więc pewnie dwa raz ją zawiodło. Wg mnie pomysł jest bardzo
        ciekawy, biorąc pod uwagę ze pozują przypadkowi ludzie a nie profesjonalni
        modele, będzie "inaczej" niż na prawdziwej sesji. FOTO nr1 - Karolinie ładnie
        sfotografowano nogi, tak jakby fotograf nie mógł odejść dalej i posluzyc sie
        obiektywem. FOTO nr 2 - gdzie ta moda? Dziewczynką słońce w oczy bodzie. FOTO
        nr 3 - kadr ciekawy, tylko plynie w prawo i ucieta stopka, a chlopczyk zagapil
        sie na mamae?, FOTO nr 4 - kadr ciekawy, Karolina ładnie rozneglizowana, ale
        nie wiem czy warto ogladać, zdjecie ktore eksponuje to co pani chialaby zapewne
        ukryc, bo jego obejrzeniu. FOTO 5 - to mi sie akurat podoba bez zastzreżeń:),
        poza tym fajne buty:). FOTO nr 6 - znowu jakieś dziwne ujęcie, a moda jakaś
        niewyszukana...., FOTO nr 7 - tutaj przydałby sie większy format żeby
        dokladniej poogldać panie, FOTO nr 8 - panpwie w glonach- chyab juz się
        wypowiedziano wystarczajaco, obelsne, amatorskie FOTO nr 9 -bez piwa i w black
        and white byloby ciekawe, tutaj bardzo rozumiem oburzenie Gruszenki:) nie ten
        fotoreportaż, FOTO nr 10 - kto to robił, ciocia Krysia? siostra Ania? To nie
        jest pamiatka z deptaku do albumu..., FOTO nr 11 - tak naprawde to jest
        najlepsze zdjecie, imho wiecej lewej a pan z tla sio. FOTO nr 12 - szkoda ze
        uciete, troche malo "modne', ale ciekawe. Bez urazy dla autora, nie jestem
        zawodowym fotografem, tylko amatorem. To byla moja skromna opisowa opinia, ciao.
        • feasibility Re: rozumiem oburzenie Gruszenki 15.08.06, 13:14
          Przypadkowi ludzie??? Hahaha - tak makabrycznie dobrani,ze az zbyt oczywiste.

ebe4 napisała:

> rozumiem oburzenie Gruszenki, nie podobało się jej, a do tego mieszka w
          > rzeczonym mieście, więc pewnie dwa raz ją zawiodło. Wg mnie pomysł jest bardzo
          > ciekawy, biorąc pod uwagę ze pozują przypadkowi ludzie a nie profesjonalni
          > modele, będzie "inaczej" niż na prawdziwej sesji.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka