teacherka 14.08.06, 20:48 Dziewczyny, orientujecie sie czy w tym sezonie jesienno-zimowym beda jeszcze modne pashminy, wielkie chustki, noszone przewiazane na szyji, albo zawiniete na bluzke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiaqus Re: Pashmina i moda jesien/zima 14.08.06, 20:50 ja je będę nosić bez względu na modę :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza0107 Re: Pashmina i moda jesien/zima 14.08.06, 20:51 ja też bo je uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
damaperversa Re: Pashmina i moda jesien/zima 14.08.06, 22:10 pashmina jest ponadczasowa, klasyczna. jak jedwab i kaszmir. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: Pashmina i moda jesien/zima 16.08.06, 06:28 Ale mówimy o pashminie czy po prostu o wielkich szalach tzw. pashminach?najczęściej zrobionych z czegos co nie ma nic wspólnego z pashminą? Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Pashmina i moda jesien/zima 16.08.06, 10:03 Sądząc po wypowiedziach to raczej jest mowa o zwykłych szalach,a nie pashminach. Odpowiedz Link Zgłoś
damaperversa Re: Pashmina i moda jesien/zima 16.08.06, 11:09 ja mówiłam o szalu Z pashminy. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: Pashmina i moda jesien/zima 16.08.06, 19:39 a prawdziwa pashmina da się kupić w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
damaperversa Re: Pashmina i moda jesien/zima 17.08.06, 00:53 mam ze sklepu iceberg w promenadzie. wiec...chyba sie da ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: Pashmina i moda jesien/zima 17.08.06, 07:06 dawno?bo ja mam tylko"przywiezione":-)A powiększyłabym zestaw kolorów chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
damaperversa Re: Pashmina i moda jesien/zima 17.08.06, 18:43 dawno, kupowalam w icebergu sukienke na studniowke...styczen 2005...rzutem na tasme kupilam i pashmine ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teacherka Re: Pashmina-modna jesiena/zima?? 15.08.06, 19:23 up! Prosze o wiecej opini Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 Re: Pashmina i moda jesien/zima 15.08.06, 19:51 Nie wiem czy beda modne ale ja nie zamierzam z nich rezygnowac, bo stanowia swietne uzupelnienie stroju a i w szyje jest cieplej:) Malo tego jeszcze sobie kilka dokupie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
teacherka Re: Pashmina i moda jesien/zima 15.08.06, 21:19 A jak je nosicie?? Chodzi mi nie o wierzchnie zalozenie, ale na bluzke/sweter?? Odpowiedz Link Zgłoś
damaperversa Re: Pashmina i moda jesien/zima 16.08.06, 01:54 latem/wczesną jesienią noszę do dopasowanych sweterków, ew małych marynarek kiedy jest zimniej, to noszę ciemnobrązową/czarną pashminę do kremowego płaszcza, udrapowaną na ramionach i dookoła szyi (płaszcz b dopasowany+stójka_. zimą nie noszę w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
teacherka Re: Pashmina i moda jesien/zima 16.08.06, 11:51 Ma ktos jakies foto? Do noszenia na swetry, nie na plaszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Pashmina i moda jesien/zima 17.08.06, 08:54 www.tantrayogi.com/images/pashmina4.jpg na swetrze www.senseofpashmina.com/howtowear.htm jak nosić szal - porady "glamour" www.southhalf.com/how_to_wear.php jak zawiązać szalik www.greatestlook.com/techniques/cowlstyle.jpg kolejne "how to" Odpowiedz Link Zgłoś