ex_oriente_lux 19.08.06, 13:49 www.solar-company.com.pl Podoba wam się? Trochę szaro, ale za to tak jakoś.. jesiennie ;) Moze gdzieś widziałyście juz jakieś szerokie spodnie podobne do tych z Solara? Szerokie, ech... :D nie bedzie tak źle może :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: Kolekcja jesień Solar 19.08.06, 14:40 na zdjeciach niby ok alle gdybym miala cos kupic to chyba jedynie czerwone rekawiczki i dziwaczna twedowa torbe :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kolekcja jesień Solar 19.08.06, 17:08 gdzie szaro? piękna kolekcja! ale dommage, nie w moim typie! za kobieca, za subtelna, za jesienno-mglista...ale dla mnie, bo w ogóle to to są komplementy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
seria Re: Kolekcja jesień Solar 20.08.06, 18:15 Ale czasem można wybrać "pojedyncze egzemplarze" bez wybitnej mglistej rozmarzonej wrzosowatej kobiecości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa18 Re: Kolekcja jesień Solar 20.08.06, 22:29 ja jako pracownik tej firmy moge powiedziec ze jest ok:)) sa ladne spodnice i swetry Odpowiedz Link Zgłoś
ami670 Re: Kolekcja jesień Solar 27.08.06, 19:38 Jak dla mnie trochę za ponura, ale może to tylko tak na zdjęciach. W jednym ze sklepów widziałam na wystawie piękną brązową sukienkę w groszki. Na zdjęciach jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Kolekcja jesień Solar 27.08.06, 19:41 mam ochote na gruby swetr w kolorze brudnej cytryny:) Odpowiedz Link Zgłoś