ejziej 25.08.06, 17:49 Ma ktoś może już wrześniowy nr avant i mógłby napisać do jakich sklepów są zniżki i kiedy??? zgóry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozgniewana Re: Avanti 25.08.06, 18:23 mówcie szybko jakie zniżki do jakich sklepów:) Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: Avanti 25.08.06, 18:24 ino biegusiem, bo mnie sie spieszy (tupie nóżką) Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: Avanti 25.08.06, 20:45 na 16-17 wrzesnia sa znizki. Ja zawsze je pale razem z gazeta ;) korzystala koras z was z tych znizek? Dziwne to jakies, tak gonic po sklepach z papierkiem.. hmmm, warto? Odpowiedz Link Zgłoś
lilly-x Re: Avanti 25.08.06, 22:37 ex_oriente_lux napisała: > na 16-17 wrzesnia sa znizki. > Ja zawsze je pale razem z gazeta ;) > korzystala koras z was z tych znizek? Dziwne to jakies, tak gonic po sklepach z > papierkiem.. hmmm, warto? Czesto je wycinam z gazet, ale jak przychodzi co do czego to nie korzystam z nich, bo albo zapominam z domu, albo nic fajnego nie znajduje w sklepie. Z reszta 10% znizki to nie az tak wiele. Odpowiedz Link Zgłoś