h.e.r.m.i.o.n.a 28.08.06, 16:31 Kupipłam ostatnio jeansy. Mają one gniecenia z tyłu u dołu nogawek oraz z przodu przy kieszeniach. Jeszcze ich nie prałam. Jak myślicie czy te gniecenia przetrwają po praniu? Podkreślam, że prać będę ręcznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h.e.r.m.i.o.n.a Re: Pytanie - jeansy 28.08.06, 17:22 Thx. Juz nawet zaczęłam wymyślać patent na takie domowe sposoby ponownego zagniatania:-) Mam nadzieje, że macie racje. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Pytanie - jeansy 28.08.06, 17:24 Bo to takie "mechaniczne" zgniecenia?nie jakies z powodu dluzszego noszenia?jesli tak to wytrzymaja.Przynajmniej powinny. Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: Pytanie - jeansy 28.08.06, 17:29 Meczaniczne. To jestem spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Pytanie - jeansy 28.08.06, 17:28 moje gniecenia na jeansach wytrzymaly pranie w pralce. Odpowiedz Link Zgłoś
mili_vanili Re: moje piorę w automacie - nic się nie stało n/t 28.08.06, 18:24 dodam, że nie są to jeansy znanej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
monka_c Re: moje piorę w automacie - nic się nie stało n/ 28.08.06, 20:31 Potwierdzam!Jesli sa to mechaniczne zagniecenia,to przetrwaja nawet pranie w pralce.Mam 2 pary spodni z takimi zagnieceniami(jedne cienkie,materiałowe)i po wielu praniach nadal sa zagniecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: moje piorę w automacie - nic się nie stało n/ 28.08.06, 20:37 potwierdzam mam takie z river island z zgnieceniami u dołu nogawek i nic,ciągle zagniecone Odpowiedz Link Zgłoś