Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pochwale sie!

28.08.06, 20:49
    a ja wlasnie kupilam sobie w lumpeksie za 21zl. sweterek bardzo bardzo podobny do tego, ktory ma na sobie pani z reklamy serii 'be kissable' w katalogu avon...no sliczny. nie moge sie nacieszyc. jak ja lubie lumpeksy!
    Obserwuj wątek
      • bridget_07 Re: pochwale sie! 28.08.06, 21:03
        A ja nigdy nic nie moge tam znalezc-chyba za słabo szperam:((
        • lilly-x Re: pochwale sie! 28.08.06, 21:11
          bridget_07 napisała:

> A ja nigdy nic nie moge tam znalezc-chyba za słabo szperam:((

ja tez nie :(
          sweterek musi byc super, strasznie mi sie podoba ten z reklamy be kissable
          • bridget_07 Re: pochwale sie! 28.08.06, 21:17
            no lilly-x musimy lepiej i głebiej szperac!
        • wiolunia79 Re: pochwale sie! 28.08.06, 21:11
          kiedyś tez nie potrafiłam nic znaleźć i zawsze wychodziłam bez ciuszków. teraz
          mam kilka stałych lumpeksików i po prostu nie mogę nic nie wybrać dla siebie.
          Byłam w sobote i kupiłam śliczną bluzkę Next, wełniany sweterek i białą
          koszulową bluzeczke z jakimiś marszczeniami.I za to zapłaciłam 27zł. uwielbiam
          takie polowania
          • colaa Re: pochwale sie! 28.08.06, 21:21
            no ja tez uwielbiam polowania wlasciwie to kupilam dzisiaj tez bluzke taka jak teraz sa modne z dekoltem na plecach, wlasciwie to zupelnie prawie nic na plecach nie ma...tylko musze kupic jakas bielizne do niej...ale taka fajna...za 6zl...

musicie szukac, trzeba brac kazda rzecz w reke i przymierzyc, albo umiec wyobrazic sobie jak bedzie lezec na was, serio, a lumpeksy sa super tylko trzeba sie przekonac, czasem trafiaja sie prawie nowiutkie rzeczy, i przewaznie firmowki, dobre gatunkowo i czesto bardzo modne u nas!
      • wiolunia79 Re: pochwale sie! 28.08.06, 21:56
        koleżanka moja twierdzi że głupio po lumpeksach chodzić i kupować rzeczy po kims
        a ja jej na to że w sklepie jak 20 osób przymierzy bluzkę to ona nie jest używana?
        • misiak38 Re: pochwale sie! 28.08.06, 22:04
          wiolunia79 napisała:

> a ja jej na to że w sklepie jak 20 osób przymierzy bluzkę to ona nie jest
          używa
          > na?

no to w sumie trafna uwaga, ale ja jakoś nie mogę sie przełamać.a kusi mnie
          czasem...;)
      • wiolunia79 Re: pochwale sie! 28.08.06, 21:59
        a tak poza tym to jeszcze pochwalę się kupioną za 30zł nową{z metkami} elegancką
        czarną sukienkę w której za miesiac wybieram się na wesele koleżanki która
        brzydzi się lumpeksami
        • by_niebo Re: pochwale sie! 28.08.06, 22:19
          ja też lubię lumpeksy :) bardzo :)
          • aabuuu Re: pochwale sie! 28.08.06, 22:35
            ja kupiłam za 10 tunike z vero mody ;) 10 godzin temu :p
          • janeavril Re: pochwale sie! 28.08.06, 22:36
            Uwielbiam! Nie zawsze wychodze z zakupami, bo szukam naprawde wyjatkowych
            okazji, ale chodze namietnie, jest to pewnego rodzaju nalog. Polowanie, wole
            isc i po 2 godz. wyjsc z niczym niz nie isc w ogole i myslec ile fantastycznych
            rzeczy do mnie moze nie trafic:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka