Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

modne buty jesienią

31.08.06, 17:39
    Powiedzcie mi, jakie buty są teraz modne? Podobno wąskie szpicaste noski
    wychodzą z mody? Chciałam kupic sobie jakieś ładne jesienne buty na niezbyt
    wysokim obcasie i co? Większość ma szpiczaste noski! Więc jak to jest?
    Obserwuj wątek
      • foamclene Re: modne buty jesienią 31.08.06, 18:43
        moze wyprzedaja zapasy magazynowe z poprzednich lat? ;)
        • kadfael Re: modne buty jesienią 31.08.06, 19:17
          Możliwe. Ale ja chodze po normalnych sklepach w centrum miasta i niby sa to
          kolekcje jesienne a nie przeceny! Wiem, że mam duże wymagania, bo chciałabym
          żeby były jednoczesnie i ładne, i wygodne, i dobre gatunkowo, i bez szaleństw
          cenowych, ale zawsze jakieś buty znajdowałam. A w tym roku-porażka:(((
          (Pewnie tak to tylko w Erze :)
      • nitka204 Re: modne buty jesienią 31.08.06, 23:21
        Witam w klubie, mam ten sam problem i te same wymagania...
        • edi681 Re: modne buty jesienią 01.09.06, 09:02
          Właśnie ostatnio gdzieś wyczytałam, że wracają do łask szpiczaste czubki i
          wypierają tak modne ostatnio okrągłe. W sumie to się cieszę, bo okrrropnie nie
          podobają mi się takie buty z okrągłymi noskami! Monstrualne czuby zresztą też!
          • grazia201 Re: modne buty jesienią 01.09.06, 10:23
            oj ja tez mam ogromny problem z kupnem butow, okropnie nie podobaja mi sie te
            okragle babcine przody i tez te bardzo spiczaste a tylko takie sa w sprzedazy,
            cos mi sie wydaje ze nici z zakupow,przynajmniej dopuki sie moda nie zmieni.
      • daggy4 Re: modne buty jesienią 01.09.06, 10:34
        kadfael napisała:

> Powiedzcie mi, jakie buty są teraz modne?

www.glamouronline.it/cont/moda/shopping-accessori/accessori_result.aspx?stagione=82&accessorio=75&pagina=1&posizione=1

www.glamouronline.it/cont/moda/shopping-accessori/accessori_result.aspx?stagione=82&accessorio=20&pagina=2&posizione=2

slowem: zero szpiczastych noskow
        • aire1 Re: modne buty jesienią 01.09.06, 11:25
          Jak to zero, czy to ty niedowidzisz czy ja?
          • daggy4 Re: modne buty jesienią 01.09.06, 11:40
            moze byc, ze ja ;))
      • modlisshka Re: modne buty jesienią 01.09.06, 10:45
        Modę mam gdzieś...ja osobiście nie potrafię przekonać się do prawie płaskich
        obcasów i zaokrąglonych nosków... moja noga wygląda w nich niezgrabnie...
        dlatego tej jesieni będę nosić mocno wyciete na podbiciu brązowe pantofle z
        długim noskiem i wysokim obcasem
      • jarka63 Re: modne buty jesienią 01.09.06, 11:46
        Bo polskie kobiety są masochistkami i lubia mieć ściśnięte stopy i palce w tych
        groteskowo wyglądajacych narzedziach tortur.
        • kasiaczernia Re: modne buty jesienią 01.09.06, 13:41
          jarka63 napisała:

> Bo polskie kobiety są masochistkami i lubia mieć ściśnięte stopy i palce w
          tych
          >
          > groteskowo wyglądajacych narzedziach tortur.

E tam! Odrazu masochistkami!
          Ja noszę różne fasony butów: i z okrągłymi przodami i w szpic i wcale nie
          narzekam na ściśnięte stopy, bo mam je szczupłe i przynajmniej mam jakąś
          gwarancję, że buty mi ze stóp nie spadną:-)))
      • ajtb Re: modne buty jesienią 01.09.06, 14:05
        własnie dziś byłam w sklepie Ryłki i jednak nie szpice sa modne-właściwie to
        nie widziałam ich zbyt wiele a właśnie okrągłe noski na duzych klockowatych
        obcasach- mnie sie podobają!!!wyglądją bardzo fajnie do dżingsów :-) a i do
        spódnicy tez napewno-oczywiście na wysokim obsasie.
      • kadfael Re: modne buty jesienią 01.09.06, 14:33
        Cóż zajrze do Ryłki...a nuż. Choć przyznam, że większość modeli tej firmy, choć
        nie jestemnastolatką, jest jak na mój gust zbyt "ciociowata"
        • bebiak Re: modne buty jesienią 24.10.06, 11:58
          kadfael napisała:

> Cóż zajrze do Ryłki...a nuż. Choć przyznam, że większość modeli tej firmy,
          choć nie jestemnastolatką, jest jak na mój gust zbyt "ciociowata"

Ech, ja już skończyłam nawet 40-ci lat i jak wchodzę do Ryłki to mam się tak
          jakoś... Nie wiem czego to kwestia: mojego gustu, wzornictwa czy jeszcze czegoś
          ale chyba nie zdarzyło mi się tam niczego nabyć jak dotąd, a poza tym pierwsze
          pytanie, które mi się nasuwa to "Dlaczego tutaj tak smutno?".
          Ostatnio nawet wdepnęłam, bo zdesperowana szukałam czerwonych butów i kiedy
          zapytałam pani spojrzała na mnie tak jakoś... dziwnie - ot, wymysł: czerwone
          buty:)
          Zielonych rok temu o tej porze też u Ryłki nie było - a szukałam, szukałam,
          ale - uprzedzam - w moim przypadku to nie jest tylko kwestia kolorów.
          Pozdrowienia. B.
      • kanna10 Re: modne buty jesienią 24.10.06, 08:33
        podobno wąskie noski wcale nie wyszły z mody, ale przede wszystkim
        modnesą "ciężkie" kozaki i buty w czerwonym kolorze (w ogóle czxerwony jest
        teraz na jesieni b. modny) - powodzenia na zakupach!!
      • foamclene Re: modne buty jesienią 24.10.06, 12:03
        kilka par ktore mnie sie podobaja z polskich sklepow

• foamclene Re: modne buty jesienią 24.10.06, 12:13
          i z netu

• foamclene Re: modne buty jesienią 24.10.06, 12:14

• mpaulk Re: modne buty jesienią 24.10.06, 12:36
        przede wszystkim - szpiczaste noski wyszly z mody jakies dwa-trzy lata temu.
        a teraz wyglada na to, ze zaczynaja delikatnie powracac. wiekszosc projektantow
        wciaz proponuje okragle czubki lub tez czasem pojawiaja sie wydluzone noski
        (dokladnie takie, jakie widac na wklejonych przez foamclene fotografiach).

Ale na przyklad Miccia Prada w swojej kolekcji na wiosne-lato 2007 pokazala cos
        takiego:

pzdr,
        p.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka