azacharewicz 09.09.06, 01:13 Jakich firm polecacie jeans'y dla mężczyzny (i mniej więcej w jakich są cenach)? Ogólnie skłaniam się u firmom Mustang i Wrangler, ale może znacie jeszcze jakieś ciekawe. Pozdr. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k1k2 Re: jakie jeans'y? 09.09.06, 08:09 Levis? jesli chcesz ciekawsze to Ambercrombie & Fitch www.abercrombie.com a jesli chcesz 'modne' to moze SEVEN albo True Religion? Tylko nie wiem czy warto wydawac kilka stow na jeansy. Odpowiedz Link Zgłoś
azacharewicz Re: jakie jeans'y? 09.09.06, 10:20 Interesują mnie klasyczne jeans'y. Ubieram się zgodnie z modą Ferrari-F1 w Pumie i brakuje mi jeans'ów. Pozdr. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
azacharewicz Re: jakie jeans'y? 09.09.06, 10:32 Interesuje mnie jak kształtują się ceny w firmach takich jak (Mustang, Wrangler, Levi's)? Pozdr. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: jakie jeans'y? 09.09.06, 10:58 Diesle, z wyprzedaży są nawet za mniej niż 300zł, a jak jesteś z Warszawy to pepe jeans i energie. Ja akurat nie lubię mustanga i wranglera, ze względu na mało ciekawe wzornictwo i ich nadmierną popularność w Polsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
akasha_ah Re: jakie jeans'y? 09.09.06, 19:23 Też jestem za Dieslami. Z nowej kolekcji więcej niż 700 zł, ale te starsze kolekcje są przecenione i można coś naprawdę fajnego, oryginalnego i pasującego do butów Pumy znaleźć ;) Odpowiedz Link Zgłoś