asiawoodstock 18.09.06, 09:04 Dziwny ten zestaw, a już na pewno denerwują mnie te buty sportowe. Torba fatalna, zegarek też jakiś nijaki. Okulary i naszyjnik mogą być. Nie zachwyciła mnie ta lalunia z Queens. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiawoodstock Monika Niedek, wokalistka z zespołu Queeens 18.09.06, 09:12 W sumie kurteczka nawet niezła, ale ja bym w życiu nie założyła czegoś zielonego :p serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,3570154.html?i=19 To chyba ta z Orsay'a Odpowiedz Link Zgłoś
veroniq Monika Niedek, wokalistka z zespołu Queeens 07.10.06, 13:55 super marynarka zegarek i buty Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Monika Niedek, wokalistka z zespołu Queeens 07.10.06, 15:02 Mnie podoba sie zegarek i okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
monika2022 Re: Monika Niedek, wokalistka z zespołu Queeens 07.10.06, 16:57 okulary są ok Odpowiedz Link Zgłoś
pyszard Re: Monika Niedek, wokalistka z zespołu Queeens 29.10.06, 14:35 mi sie wszytsko podoba, laska ladna naturalna, ciuchy nie jakies tam wymyslne, pachna codziennosci, ale maja cos oryginalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
maga.m Re: Monika Niedek, wokalistka z zespołu Queeens 29.10.06, 15:02 jak dla mnie zestaw ok. ubieram sie w podobnym stylu, choc skórzanej kurtki/marynarki bym nie wlozyla denerwują Cię buty sportowe? dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Monika Niedek, wokalistka z zespołu Queeens 29.10.06, 15:29 maga.m napisała: > denerwują Cię buty sportowe? dlaczego? Chodziło mi o to, że te konkretne mi się nie podobają i w ogóle mi się wydaje, że lepiej do tego zestawu pasowałyby jakieś baleriny itp. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Monika Niedek, wokalistka z zespołu Queeens 29.10.06, 17:48 baaaardzo zwyczajne ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
life_stylee Re: Monika Niedek, wokalistka z zespołu Queeens 29.10.06, 18:28 A mi się wszystko podoba, tylko wplałabym do tego kozaki na słupku. Fajną ma torbę i korale :) Odpowiedz Link Zgłoś
mon_cherie normalne, codzienne ubranie w fajnym stylu 29.10.06, 20:42 moim zdaniem wygląda fajnie i przy okazji normalnie. wole taki ubiór niż różową sukienke "z szafy" K. Cichopek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: normalne, codzienne ubranie w fajnym stylu 30.10.06, 08:07 moim zdaniem wygląda fajnie i przy okazji normalnie. wole taki ubiór niż różową > > sukienke "z szafy" K. Cichopek ;) ja również ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chomsterek Re: normalne, codzienne ubranie w fajnym stylu 12.01.07, 15:24 Ja bym tu zmienila jedynie buty :) Poza tym calosc jest idealna do noszenia na co dzien. Widac, ze ciuchy wygodne i praktyczne. Nie kazdy ma przeciez ochote dzien w dzien paradowac w szpilach i miniowce. Odpowiedz Link Zgłoś