Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie mogę sprzedać ubrania w których nie chodzę?

19.09.06, 09:50
    Witam, mam pytanie gdzie mogę sprzedać w Warszawie ubrania, w których już nie
    chodzę - jakieś stoisko / second hand który skupuje ciuchy? Będę wdzuęczna za
    odpowiedź.
    Obserwuj wątek
      • aneta102 second handy 19.09.06, 09:56
        No wlasnie, mnie to tez interesuje. Nie moge znalezc watku z tym tematem - bylo
        ? nie bylo? Moze zrobimy baze adresow second-handow czy jak to nazywacie -
        lumpeks, kupno-sprzedaz ? ;) w Warszawie czy innych miastach ?
        Kiedys byl taki watek:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=36899501&v=2&s=0
        Jest jeszcze ten sklep?
        • iwonaaaa Re: second handy 19.09.06, 09:57
          też mam za dużo ubrań.
          Chętnie pozbędę się ich części.
          • kadfael Re: second handy 19.09.06, 10:07
            a nie lepiej sprzedać na allegro? fakt, że pewnie to zajmuje więcej czasu.
            • aneta102 Re: second handy 19.09.06, 10:12
              allegro ok, ale moze ktos jednak cos napisze o second handach? ;)
              • asiawoodstock Re: second handy 19.09.06, 10:37
                Ja też bym chętnie oddała do secondhandu w Poznaniu kupę ubrań po symbolicznej
                złotówce od sztuki ;)
                • vivis_cortez Re: second handy 19.09.06, 11:42
                  komisy przyjmują uzywane ciuchy, nie słyszałam, żeby to robiły secondhandy
                • maadz Re: second handy 19.09.06, 12:44
                  asiawoodstock, masz maila :)
              • iwonesik Re: second handy 19.09.06, 19:37
                Sporo osób sprzedaje całkiem fajne nie zniszczone, firmowe ubrania w Warszawie
                na stadionie Olimpii. Giełda odbywa sie tylko w niedzielę, najlepiej przyjść
                rano, aby zając sobie miejsce. Polecam.
      • monka_c Re: Gdzie mogę sprzedać ubrania w których nie cho 19.09.06, 10:48
        W W-wie na ul.Namysłowskiej w weekendy mozna sprzedac swoje
        ubrania.Powiedziała mi to dziewczyna, ktora spytałam skąd ma spodnie(ktore
        miała na sobie).Trzeba tam jechac rano.Za "rozłozenie" swojego "kramika" trzeba
        uiscic jakąs opłatę(8zł chyba).
        • bawara1985 Re: Gdzie mogę sprzedać ubrania w których nie cho 19.09.06, 12:48
          ja trez bym sprzedalal z tym ze nie symboliczna zlotowka bo mam kreacje
          wieczorowa pozatym w czestochowie chetnie bym tez kupila jakies fajne ciuszki
          uzywane ale nie zuzyte rozmair 40 lub 38
      • cioccolato_bianco Re: Gdzie mogę sprzedać ubrania w których nie cho 19.09.06, 13:05
        na allegro.
        • vivis_cortez Re: Gdzie mogę sprzedać ubrania w których nie cho 19.09.06, 18:38
          allegro, albo komis!
      • kalinazkalinowa Re: Gdzie mogę sprzedać ubrania w których nie cho 20.09.06, 09:05
        na Allegro
        • bajlandia1 Re: Gdzie mogę sprzedać ubrania w których nie cho 20.09.06, 17:31
          a dlaczego nie oddać ich potrzebującym?
          Z allegro za dużo zamieszania jak dla mnie i dlatego jeśli wymieniam garderobę
          to rzeczy zanoszę do PCK. Przyjmują z zadowoleniem :-)
          • magdaksp Re: Gdzie mogę sprzedać ubrania w których nie cho 20.09.06, 18:16
            ja sprzedaje na allegro.nie ma ciucholandu w warszawie gdzie przyjmuja odziez
          • vivis_cortez Re: Gdzie mogę sprzedać ubrania w których nie cho 20.09.06, 18:33
            autorka pytała o sprzedaż...
      • koala_tralalala Re: Gdzie mogę sprzedać ubrania w których nie cho 20.09.06, 22:00
        Ja oddaje swoje DOBRE rzeczy biednym. Co prawda wymaga to "wyprawy" na poczte i
        doplacenia osmiu zlotych za paczke, ale warto...
        Tu znajdziecie adresy, a po wieku mozna sie zorientowac czy ciuchy beda dobre.
        www.cpo.org.pl/rodzinarodzinie/
      • paula28 Re: Gdzie mogę sprzedać ubrania w których nie cho 21.09.06, 10:39
        Bardzo serdecznie dziekuję za wszelkie sugestie.
        Spróbuję na Namysłowskiej lub na stadionie Olimpii.
        Zobaczymy... Ciekawa jestem jeszcze, jakie są tam przeciętne ceny za sweter np,
        spodnie czy spódnice...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka